Αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφαλιστική απάτη;

Η ασφαλιστική απάτη είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα εγκλήματα λευκού γιακά, που φτάνει τα δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Είναι σχετικά εύκολο να απομακρυνθεί όταν εμπλέκεται ένα ομαλό λειτουργικό εγκληματικό δίκτυο. Ένα καλό παράδειγμα είναι η ασφάλιση υγείας όπου αδίστακτοι γιατροί συνεννοούνται με εγκληματίες πελάτες για να εκδώσουν εσφαλμένη διάγνωση με στόχο να κάνουν αδικαιολόγητους ισχυρισμούς.

Κάθε ασφαλιστική εταιρεία κινδυνεύει να πέσει θύμα ασφαλιστικών απατεώνων. Μόνο με τη βοήθεια επαγγελματιών ερευνητών ασφαλιστικής απάτης μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει αυτές τις απόπειρες και να σταματήσει αυτούς τους εγκληματίες.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε επαγγελματίες ερευνητές;

Ένας ανακριτής ασφαλιστικής απάτης είναι συνήθως ένα άτομο εκπαιδευμένο στην επιβολή του νόμου και έμπειρο στο χειρισμό εγκλημάτων λευκού γιακά. Αυτός ο επαγγελματίας είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε περισσότερους πόρους για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση ύποπτων εγκληματιών. Μπορεί να έχει πρόσβαση σε ιατρικές εκθέσεις, αστυνομικές εκθέσεις και κατάθεση μάρτυρα για να βγάλει συμπέρασμα εάν υπάρχει απόπειρα απάτης.

Σε αντίθεση με τους ιδιωτικούς ερευνητές του παρελθόντος, οι σημερινοί επαγγελματίες ερευνητές διαθέτουν ένα ευρύτερο φάσμα εξοπλισμού και τεχνολογίας για επιχειρήσεις επιτήρησης και άλλες τακτικές που χρησιμοποιούνται στη συλλογή πληροφοριών. Υπάρχουν εργαλεία που βασίζονται σε σύννεφο που μπορούν να αναπτυχθούν οπουδήποτε, καθώς και άλλα εργαλεία που μπορούν να συλλέξουν στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τι είδους εργασία μπορούν να χειριστούν οι εμπειρογνώμονες έρευνας ασφαλιστικής απάτης;

Έρευνες ατυχημάτων

Σε ορισμένες περιπτώσεις ατυχήματος, το άτομο που ευθύνεται θα πει ψέματα για να αποφύγει την ευθύνη. Σε άλλες περιπτώσεις, ο απατεώνας θα υποβάλει αξίωση για σωματική βλάβη αφού σκόπιμα τρακάρει ένα αυτοκίνητο. Είναι έργο ενός ερευνητή αξιώσεων ασφαλιστικής απάτης να συμβιβάσει αυτές τις αφηγήσεις με γεγονότα, όπως αναφορές αστυνομικών ατυχημάτων, ιατρικές εκθέσεις και καταθέσεις μαρτύρων.

Λειτουργίες επιτήρησης

Οι δόλιες αξιώσεις ασφάλισης τραυματισμών είναι ίσως οι πιο συνηθισμένες περιπτώσεις ασφαλιστικής απάτης. Οι ποινικές αξιώσεις για τραυματισμούς και αναπηρίες μακριά από την αλήθεια. Αυτός ο τύπος απάτης συλλαμβάνεται με τη χρήση τεχνικών επιτήρησης για να διαπιστωθεί η ακρίβεια αυτών των ισχυρισμών.

Ένας εμπειρογνώμονας επιτήρησης είναι σε θέση να διεξάγει διακριτική επιτήρηση όπου συλλέγονται αποδεικτικά στοιχεία βίντεο και ήχου για την άσκηση αγωγής κατά του απατεώνα. Ένα άτομο που ισχυρίζεται αναπηρία σε αναπηρικό αμαξίδιο, για παράδειγμα, μπορεί να συλληφθεί σε βίντεο να κάνει βόλτα τον σκύλο του. Ωστόσο, οι ερευνητές μυστικής παρακολούθησης προσέχουν πάντα να μην παραβιάζουν τους νόμους περί απορρήτου, κάτι που θα ακύρωνε την υπόθεση.

Η Εθνική Μονάδα Ειδικών Ερευνών είναι μια εταιρεία ιδιωτικών ερευνών που αποτελείται από επαγγελματίες ερευνητές ασφαλίσεων με μακρά εμπειρία στη σύλληψη και την καταστολή απατεώνων ασφαλιστικών υπηρεσιών. Το NSIU χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι συλλέγονται ακριβή στοιχεία. Κάνουμε επίσης ελέγχους ιστορικού, έρευνες σκηνής, ιατρικούς καμβάδες και άλλες υπηρεσίες έρευνας. Η NSIU είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για να σταματήσετε τους απατεώνες στα ίχνη τους.

Σχολιάστε