Απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αμοιβές ασφάλισης τίτλων και την κάλυψη

Όσον αφορά τις αμοιβές ασφάλισης τίτλων, την κάλυψη και άλλα σημαντικά γεγονότα πολιτικής, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού απλά δεν γνωρίζουν τις λεπτομέρειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πράξη της αγοράς μπορεί να φαίνεται τόσο τρομακτική που μπορεί να παρακάμψουν το σημαντικό βήμα της ασφάλισης της επένδυσής τους. Στην πραγματικότητα, αυτό το απλό βήμα μπορεί να καταλήξει σε εξοικονόμηση πολλών χιλιάδων δολαρίων σε ορισμένους ιδιοκτήτες σπιτιού, καθιστώντας το αντάξιο μέρος της διαδικασίας που δεν πρέπει να χάσετε. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι, διαβάστε αυτές τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, ώστε να μπορέσετε να προστατεύσετε αυτό που μπορεί να είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο.

Τι είναι η ασφάλιση τίτλου και γιατί τη χρειάζομαι;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες ακινήτων σοκάρονται όταν ανακαλύπτουν ότι κάποιος άλλος έχει δεσμό ή αξίωση κάποιου τύπου στο σπίτι που μόλις αγόρασαν. Με την ασφάλιση των αγορών ακινήτων σας, θα προστατεύεστε από αξιώσεις που κάνουν άλλοι στο σπίτι και, εάν είναι απαραίτητο, θα αποζημιωθείτε για οποιαδήποτε οικονομική απώλεια.

Πώς είναι δυνατόν αυτού του είδους τα εκκρεμή εμπράγματα βάρη ή αξιώσεις να συνδέονται με ένα ακίνητο μετά την πώλησή του;

Οι μεταβιβάσεις ακινήτων γίνονται για πάνω από 200 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκείνα τα χρόνια, οι μεταφορές είχαν καταγραφεί και καταγραφεί εκ νέου σε βιβλία, έντυπα αρχεία και, τώρα, σε υπολογιστές. Μερικές φορές γίνονται λάθη καθώς τα αρχεία εξετάζονται, αντιγράφονται και μεταφέρονται. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτού του είδους τα λάθη μπορούν να θεωρηθούν ως ανθρώπινο λάθος. Άλλες περιστάσεις προκύπτουν από δόλια δραστηριότητα, όπως κάποιος που ενεργεί ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου όταν δεν είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης. Άλλα συχνά ζητήματα περιλαμβάνουν απλήρωτους φόρους ακίνητης περιουσίας, πλαστές υπογραφές ή εσφαλμένες περιγραφές ακινήτων.

Πόσο διαρκεί ένας τίτλος;

Παραμένει σε ισχύ και προστατεύει την επένδυσή σας στο σπίτι σας για όσο διαθέτετε το ακίνητο, είτε για λίγα χρόνια είτε για πολλές δεκαετίες.

Πόσο είναι τα τέλη ασφάλισης τίτλου και ποιος τα πληρώνει;

Τα τέλη ασφάλισης τίτλων διαφέρουν από πώληση σε πώληση, με βάση την αξία του σπιτιού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πωλητής και ο αγοραστής μοιράζουν το κόστος του συμβολαίου, αν και τις περισσότερες φορές θεωρείται ότι είναι αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Συνήθως εντάσσεται στο κόστος κλεισίματος, έτσι ώστε ο αγοραστής να μην χρειάζεται να ανησυχεί για ένα επιπλέον έξοδο από την τσέπη του.

Πόσο συχνά πληρώνει ο ιδιοκτήτης το τέλος;

Αυτά πληρώνονται μόνο μία φορά, όταν επιλέγεται το ασφαλιστήριο. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι αυτή είναι η πιο σημαντική επένδυση που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού όταν αγοράζει ένα νέο ακίνητο.

Σχολιάστε