Ασφάλειες – Αξιολογήσεις αυτοκινήτων και η απόφασή σας για αγορά αυτοκινήτου

Εδώ είναι ένα γεγονός που ίσως δεν γνωρίζετε καν: η μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σας επηρεάζουν τα ασφάλιστρά σας.

Όταν πρόκειται για ασφάλιση, οι αξιολογήσεις αυτοκινήτων έχουν σημασία. Οι αξιολογήσεις από τους μεγάλους παρόχους ασφάλισης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ λένε ότι το Ford 500 και το Ford Taurus 2008 λένε ότι αυτά είναι τα καλύτερα Ford που κυκλοφορούν στο δρόμο όσον αφορά το κόστος ασφάλισης. Για τα έξοδα ασφάλισης που αφορούν σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, και τα δύο Ford κατατάσσονται στην κορυφή και χρεώνονται σημαντικά χαμηλότερα από ό,τι απαιτούν οι τυπικές τιμές ασφαλίστρων. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν επίσης εκπτώσεις για την υψηλή κατάταξη για ζημιές και κλοπές. Ωστόσο, το Dodge Avenger και το Neon βρίσκονται στο κάτω σκαλί. Η οδήγηση είτε δεν θα σας προσφέρει έκπτωση για την ασφάλεια του οχήματος (VSD) και το κόστος ασφάλισής σας θα είναι σημαντικά υψηλότερο από αυτό που είναι οι τυπικές τιμές ασφαλίστρων.

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μάθετε πώς κατατάσσονται οι επιλογές σας στις αξιολογήσεις αυτοκινήτων που παρέχονται από την ασφαλιστική σας εταιρεία. Λάβετε υπόψη τις ταξινομήσεις και τις αξιολογήσεις από άλλους παρόχους επίσης. Η γνώση του πιθανού κόστους σας στην ασφάλιση αυτοκινήτου είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη λήψη μιας σωστής οικονομικής απόφασης. Αυτή η απόφαση έχει άμεση επίδραση στο ποσό που θα έχετε από τον μηνιαίο προϋπολογισμό για άλλες ανάγκες. Σκεφτείτε ποιες κατασκευές και μοντέλα αυτοκινήτων σας εξοικονομούν τα περισσότερα χρήματα από την ασφάλιση αυτοκινήτου. Οι αυτόματες αξιολογήσεις είναι εξαιρετικά εργαλεία που σας βοηθούν να περιορίσετε τις επιλογές σας.

Εάν δεν σχεδιάζετε μια αγορά, αλλά δυσκολεύεστε να καλύψετε τις πληρωμές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, οι αξιολογήσεις αυτοκινήτων σάς βοηθούν να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να πουλήσετε το τρέχον αυτοκίνητό σας ή να μεταβείτε σε μια πιο οικονομική μάρκα και μοντέλο.

Σχολιάστε