Ασφάλειες για μικρές εταιρείες: Διαβάστε αυτόν τον γρήγορο οδηγό πριν ξεκινήσετε

Κάθε επιχείρηση – ακόμα και οι μικρές – χρειάζεται κάποιο είδος ασφάλισης. Συνήθως, η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Εάν συμμετέχετε σε μια επιχείρηση που απαιτεί από εσάς να μιλήσετε με πελάτες πρόσωπο με πρόσωπο, είτε σας επισκέπτονται είτε τους επισκέπτεστε είτε έχετε πρόσβαση στον εξοπλισμό κάποιου άλλου, τότε μάλλον χρειάζεστε ασφάλεια. Ακόμα κι αν απλώς εκπροσωπείτε την επιχείρηση ενός πελάτη και δεν συναντηθείτε προσωπικά μαζί του, υπάρχει πάντα η πιθανότητα για αγωγή κάποιου τύπου. Υπάρχει ασφάλιση για μικρές εταιρείες και επαγγελματίες.

Πόσο θα σας κοστίσει; Το κόστος εξαρτάται από παράγοντες όπως το πού βρίσκεστε, πού δραστηριοποιείτε, το είδος του κλάδου στον οποίο συμμετέχετε, το μέγεθος της επιχείρησης, τα όρια / εκπτώσεις που επιλέγετε κ.λπ. Ως άτομο που είναι υπεύθυνο για μια επιχείρηση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεται κατάλληλα από τυχόν πιθανούς κινδύνους και απροσδόκητα νομικά ζητήματα.

Ορισμένες γενικές ασφάλειες αστικής ευθύνης για μικρές εταιρείες περιλαμβάνουν προστασία από διαφημίσεις. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να χρειαστείτε εάν ανησυχείτε για τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και τις πιθανές συκοφαντικές κατηγορίες.

Τι γίνεται με την κλοπή; Η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης συνήθως καλύπτει μόνο ζημίες τρίτων για τις οποίες ο οργανισμός σας μπορεί να ευθύνεται εν μέρει λόγω αμέλειας. Εάν ανησυχείτε για την κλοπή της περιουσίας σας, αναζητήστε μια πολιτική που να περιλαμβάνει αυτό το είδος προστασίας.

Απαιτούμενη Ασφάλιση Μικρών Επιχειρήσεων

Πιθανότατα θα χρειαστείτε κάποιο είδος ασφάλισης για να λειτουργήσετε νόμιμα. Ανάλογα με την πολιτεία σας, υπάρχουν μερικοί τύποι ασφάλισης που πρέπει να έχουν ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις. Εάν η εταιρεία σας διαθέτει οχήματα, για παράδειγμα, θα χρειαστείτε ασφάλιση αυτοκινήτου. Σε ορισμένες πολιτείες, απαιτείται επίσης αποζημίωση εργαζομένων (εάν έχετε υπαλλήλους).

Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας πρόκειται κυρίως να είναι διαδικτυακή, μπορεί να χρειαστείτε κάποια ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Οι μικρές επιχειρήσεις πέφτουν θύματα παραβιάσεων δεδομένων όλη την ώρα. Μόνο ένα ζήτημα ασφαλείας μπορεί να σας κοστίσει πολλά χρήματα. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν κλαπούν όλα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας.

Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις πραγματικές συνέπειες όλων των όρων και των ορίων μιας πολιτικής προτού αποφασίσετε εάν είναι κατάλληλη ή όχι για εσάς. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια μπορεί να είναι λίγο δύσκολα, ειδικά αν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι του κλάδου που πρέπει να κατανοηθούν. Διαβάστε κάθε έγκριση και εξαίρεση στην πολιτική και βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε απολύτως όλες τις λεπτομέρειες.

Βρείτε προσιτές τιμές ασφάλιση για μικρές εταιρείες στην Hiscox Business Insurance. Είναι πολύ προσιτό, αλλά περιεκτικό. Ανεξάρτητα από το είδος του κλάδου στον οποίο ασχολείστε, η Hiscox πιθανότατα θα έχει ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα ασφάλισης για αυτόν τον κλάδο.

Σχολιάστε