Ασφάλιση αστικής ευθύνης εκπαιδευτή ομαδικής φυσικής κατάστασης

Πολλοί άνθρωποι σπάνια εξετάζουν την ανάγκη για επαγγελματική ασφάλιση αστικής ευθύνης εκπαιδευτή ομαδικής φυσικής κατάστασης. Είναι λογικό, ωστόσο, ότι στην κοινωνία των δικαστηρίων μας πρέπει να λαμβάνονται προφυλάξεις για να διασφαλιστεί ότι όσοι επιλέγουν να κερδίζουν τα προς το ζην ως εκπαιδευτές γυμναστικής προστατεύονται από νομικές ζημίες, είτε δικαιολογούνται οι κατηγορίες είτε όχι. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα καλύπτουν τις πραγματικές εγκαταστάσεις γυμναστικής καθώς και τους υπαλλήλους τους μέχρι ένα ορισμένο όριο και υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ωστόσο, μπορεί να είναι μόνο η χαμηλότερη δυνατή κάλυψη με ορισμένες εξαιρέσεις και προϋποθέσεις. Εάν είστε ανεξάρτητος εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης ή ακόμα και εργάζεστε με πλήρες ωράριο για γυμναστήριο, είναι ζωτικής σημασίας να σκεφτείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης ομαδικού εκπαιδευτή γυμναστικής.

Τι είναι η ασφάλιση αστικής ευθύνης για εκπαιδευτές ομαδικής φυσικής κατάστασης;

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης εκπαιδευτή ομαδικής φυσικής κατάστασης προστατεύει τους εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης από ζημιές που προκύπτουν ή νομικές ενέργειες που προκαλούνται από τους ενάγοντες ως αποτέλεσμα των εκπαιδευτικών καθηκόντων του εκπαιδευτή.

Οι συνήθεις λόγοι δικαστικής προσφυγής κατά εκπαιδευτών περιλαμβάνουν:

o Μυϊκοί τραυματισμοί

o Τραυματισμοί στις αρθρώσεις

o Τραυματισμοί στην πλάτη

o Σπασμένα κόκαλα

o Μωλωπισμένα οστά

Τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια αστικής ευθύνης εκπαιδευτών ομαδικής φυσικής κατάστασης θα καλύπτουν τις κοινές αιτίες ή τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να οδηγήσουν στις απώλειες που αναφέρονται παραπάνω. Οι συνήθεις αξιώσεις περιλαμβάνουν:

o Τραυματισμός ως αποτέλεσμα κακής επίβλεψης

o Τραυματισμός ως αποτέλεσμα κακής τεχνικής και εκπαίδευσης

o Τραυματισμός ως αποτέλεσμα υπερπροπόνησης

o Τραυματισμός ως αποτέλεσμα έλλειψης επαρκών διατάσεων ή περιόδων χαλάρωσης

Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να διεκδικήσουν ψυχικές βλάβες, άγχος ή ταπείνωση. Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης του ομαδικού εκπαιδευτή φυσικής κατάστασης να σας παρέχει την πιο συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη κάλυψη. Αν και ορισμένες εγκρίσεις (πρόσθετη κάλυψη) μπορεί να προσθέσουν στο συνολικό ασφάλιστρο που πληρώνετε κάθε χρόνο, στο τέλος θα αξίζει τον κόπο. Πάρα πολλές επιπόλαιες αγωγές διευθετούνται υπέρ του ενάγοντα για να δικαιολογηθεί ο τζόγος με τα ποσά και τα όρια κάλυψης σας.

Όρια Κάλυψης

Όσον αφορά τα όρια κάλυψης, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες θα προσφέρουν ένα βασικό συμβόλαιο με συνολικό όριο 500.000 $, 1.000.000 $ ή 2.000.000 $. Μπορεί επίσης να έχουν ένα όριο ανά εμφάνιση που είναι σημαντικά μικρότερο από το συνολικό όριο πολιτικής. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτήν τη διάκριση, διότι εάν το όριο του συμβολαίου σας είναι 1.000.000 $, αλλά το όριο ανά εμφάνιση είναι μόνο 100.000 $, αυτό σημαίνει ότι είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή τυχόν οφειλόμενων χρημάτων στο άλλο μέρος που υπερβαίνουν το όριο των 100.000 $. Για παράδειγμα, εάν η απόφαση εναντίον σας είναι 150.000 $ και το όριο ανά συμβάν είναι 100.000 $, θα είστε υπεύθυνοι να πληρώσετε τα υπόλοιπα 50.000 $ από την τσέπη σας. Εάν δεν έχετε τα 50.000 $ σε μετρητά ή αποταμιεύσεις άμεσα διαθέσιμα για πληρωμή, μπορεί να προκύψει καταβολή μισθού και ακόμη και ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων.

συμπέρασμα

Όταν εξετάζετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης εκπαιδευτή ομαδικής φυσικής κατάστασης, να θυμάστε ότι είναι πάντα καλύτερο να είστε υπερβολικά ασφαλισμένοι και να μην το χρειάζεστε παρά να είστε υποασφαλισμένος και να καταλήξετε με ένα μεγάλο χρέος που θα πρέπει να καταργήσετε να πληρώνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Σχολιάστε