Ασφάλιση κατοικίδιων ζώων – Κρατήστε το μικρό σας φιλαράκι στην αγκαλιά σας για πολλά χρόνια με ηρεμία

Πιθανότατα έχετε δει τις διαφημίσεις για την ασφάλιση υγείας για κατοικίδια στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο ή σε περιοδικά. Αλλά το σκέφτηκες ποτέ σοβαρά;

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων είναι, ας πούμε, υπερβολικά αισιόδοξοι για την υγεία του κατοικίδιου τους. Τελικά, αν συμβεί κάτι πόσο θα μπορούσε να είναι;

Λοιπόν προετοιμαστείτε για ένα οικονομικό χτύπημα. Η κτηνιατρική φροντίδα είναι δαπανηρή. Απλός. Οι κτηνίατροι είναι ειδικευμένοι γιατροί που περνούν χρόνια στην εκπαίδευση και έχουν μια επιχείρηση με υψηλά γενικά έξοδα. Οι εργαστηριακές δοκιμές συνήθως ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες και έτσι κοστίζουν το ίδιο με εμάς τους ανθρώπους. Θυμηθείτε, αυτό είναι ιατρική φροντίδα, όχι περιποίηση.

Τι θα μπορούσε λοιπόν να κοστίσει κάποια σημαντική διαδικασία; Λοιπόν, σύμφωνα με τις αναφορές καταναλωτών, εδώ είναι μερικά από αυτά τα κόστη:

  • Βηματοδότης: $3000
  • Μεταμόσχευση νεφρού: $8000
  • Έλεγχος: $140 – $340
  • Σπασμένο πόδι: $1670

Επιπλέον ακτινογραφίες, αναισθησία, φάρμακα, παρακολούθηση, επιβίβαση και μπορούσα να συνεχίσω και να συνεχίσω.

Το χειρότερο με αυτά τα κόστη είναι ότι συχνά έρχονται ως έκπληξη και πάντα σε κακή στιγμή.

Τι θα κάνατε αν ξαφνικά βρισκόσασταν αντιμέτωποι με μια απόφαση ζωής και θανάτου; Πού θα βρείτε τα μετρητά και ποιες επιλογές θα έπρεπε να κάνετε εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη θεραπεία; Όλοι εμείς ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων πρέπει τελικά να πάρουμε αυτή την απόφαση για τα μικρά μας, αλλά ελπίζουμε ότι είναι στο τέλος μιας μακράς και υγιούς ζωής όταν οι άλλες επιλογές έχουν εξαντληθεί. Το να αναγκαστείτε να αφήσετε κάτω το κατοικίδιό σας επειδή δεν μπορούσατε να πληρώσετε για τη θεραπεία θα ήταν καταστροφικό. Ξέρω ότι θα ήταν για μένα.

Πόσες φορές έχουμε διαβάσει για ανθρώπους που στρέφουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο σε ένα καταφύγιο. Όχι επειδή ήταν ανεπιθύμητοι, αλλά επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά την ιατρική φροντίδα για το κατοικίδιό τους. Αυτή είναι μια πολύ τραγική κατάσταση, τόσο για το κατοικίδιο όσο και για τους ανθρώπους τους. Και είναι μια κατάσταση που, με την προετοιμασία, μπορεί να αποφευχθεί εντελώς.

Στην αρχή μπορεί να νιώσετε ότι δεν αξίζει το κόστος των μηνιαίων πληρωμών για να ασφαλίσετε το κατοικίδιό σας. Ωστόσο, όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση, μπορεί να είναι πολύ αργά. Είναι επίσης λιγότερο ακριβό εάν ασφαλίσετε το κατοικίδιο ζώο σας όταν είναι νεότερο. Ακριβώς όπως εμείς οι άνθρωποι, όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο ακριβή μπορεί να γίνει η ασφάλιση. Αγοράζοντας το σχέδιό σας όταν ο σκύλος ή η γάτα σας είναι νέος, θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα και θα ανησυχείτε με τα χρόνια.

Η ασφάλιση υγείας για κατοικίδια θα σας προσφέρει ηρεμία. Με τις τακτικές πληρωμές πριμοδότησης μπορείτε να προϋπολογιστείτε για τα ιατρικά έξοδα του κατοικίδιου ζώου σας. Οχι εκπλήξεις. Ηρεμία για μερικά δολάρια το μήνα. Σε συνδυασμό με την αγάπη σας, και μετά μερικές απλές συμβουλές υγείας θα παρατείνετε τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας για πολλά πολλά χρόνια. Αξίζει να το εξετάσετε.

Σχολιάστε