Ασφάλιση κατοικίδιων ζώων

Σπίτι, αυτοκίνητο, υγεία, ζωή και τώρα ασφάλιση PET! Αν και υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων γίνεται πλέον πιο κοινή στην αγορά των ΗΠΑ. Φέτος, η δηλητηριασμένη τροφή έχει δείξει πραγματικά πόσο ευάλωτα είναι τα κατοικίδιά μας σε ασθένειες και ασθένειες. Με όλες τις προόδους στην κτηνιατρική και τα συνακόλουθα έξοδα, η υγειονομική περίθαλψη ενός αγαπημένου κατοικίδιου μπορεί να είναι τόσο ακριβή όσο ένα παιδί αυτές τις μέρες. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, μπορείτε να βασίσετε τις αποφάσεις θεραπείας που αλλάζουν τη ζωή στην υγεία του κατοικίδιου ζώου σας και όχι στο κόστος.

Η ασφάλιση για κατοικίδια είναι διαθέσιμη από μια μεγάλη ποικιλία πηγών με πολλές διαθέσιμες επιλογές κάλυψης και προγράμματα. Ακριβώς όπως η ασφάλιση υγείας σας, μπορείτε να αγοράσετε κάλυψη για σχεδόν οποιοδήποτε επίπεδο προστασίας που επιλέγετε. Υπάρχουν σχέδια για βασικά έξοδα ασθένειας ή τραυματισμού, πολυτελή σχέδια για την κάλυψη σχεδόν κάθε είδους ασθένειας, ατυχήματος ή τραυματισμού, ακόμη και σχέδια ρουτίνας φροντίδας και εξετάσεων. Η αγορά έχει γίνει τόσο δημοφιλής και ανταγωνιστική που ορισμένα σχέδια καλύπτουν ακόμη και οδοντιατρικές εργασίες, χειροπρακτική φροντίδα και θεραπείες βελονισμού.

Η ποικιλία των κατοικίδιων που καλύπτονται μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο η σημερινή αγορά κατοικίδιων ζώων. Η ασφαλιστική κάλυψη για σκύλους και γάτες παραμένει η βάση των σχεδίων των περισσότερων εταιρειών, με πολλές εταιρείες να προσφέρουν πλέον και προγράμματα για πτηνά και εξωτικά κατοικίδια. Έτσι, εάν θέλετε να ασφαλίσετε αυτόν τον παπαγάλο, το ιγκουάνα ή το χοιρινό με γλάστρα, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο και ασφαλιστική εταιρεία που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων έχει πολλές ομοιότητες με την ασφάλιση υγείας μας. Υπάρχουν όρια κάλυψης, προϋποθέσεις, εξαιρέσεις για προϋπάρχουσες συνθήκες, εκπτώσεις, συμπληρωματικές πληρωμές και όρια ποσού διάρκειας ζωής. Μια σημαντική και ωφέλιμη διαφορά είναι η επιλογή του παρόχου φροντίδας. Με την ασφάλιση κατοικίδιων μπορείτε συνήθως να χρησιμοποιήσετε όποιον κτηνίατρο θέλετε ή έχετε διαθέσιμο. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε από το «δίκτυο παρόχου». Επίσης δεν χρειάζεται να λάβετε κάτι προεγκεκριμένο. είστε ελεύθεροι να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της υγείας του κατοικίδιου ζώου σας και στη συνέχεια να υποβάλετε την αξίωσή σας.

Μια άλλη και όχι τόσο ωφέλιμη διαφορά είναι τα έξοδα από την τσέπη τους. Γενικά τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων σάς πληρώνουν μετά την υποβολή της αξίωσης. μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε τον λογαριασμό του κτηνιάτρου ή του φροντιστή πριν λάβετε την αποζημίωση.

Τα συμβόλαια έχουν συνήθως εκπτώσεις, συμπληρωματικές πληρωμές και όρια διάρκειας ζωής. Η έκπτωση θα ισχύει συνήθως για κάθε περιστατικό που μπορεί να είναι ατύχημα, τραυματισμός ή ασθένεια. Οι επόμενες θεραπείες για την ίδια πάθηση δεν θα απαιτήσουν άλλη έκπτωση. Οι τυπικές εκπτώσεις κυμαίνονται από $50 έως $250. Τα περισσότερα συμβόλαια έχουν επίσης ένα ποσοστό συμπληρωμής, αυτό είναι το ποσό της τελικής καλυμμένης δαπάνης που θα πληρώσει η ασφαλιστική εταιρεία. Οι συνδρομές είναι γενικά 80% ή 90%.

Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα προγράμματα παροχών. Θέλετε να αποφύγετε εταιρείες που έχουν σταθερά προγράμματα παροχών. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ορίσει μια τιμή για ορισμένες διαδικασίες/θεραπείες και θα επιτρέπουν μόνο τόσα ανεξάρτητα από την πραγματική χρέωση. Αυτό μπορεί να κάνει ένα πρόγραμμα χαμηλής έκπτωσης με υψηλή συμμετοχή στην πραγματικότητα να σας κοστίσει πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα από μια υψηλή έκπτωση με χαμηλότερο ποσοστό συμμετοχής.

Πού να αποκτήσω ασφάλεια για κατοικίδια; Ένα εύκολο πρώτο βήμα είναι να ρωτήσετε τον τρέχοντα κτηνίατρό σας, μπορεί να έχει ένα σχέδιο με το οποίο προτείνουν ή συνεργάζονται. Αλλά, μην σταματήσετε εκεί, ερευνήστε την αγορά στο διαδίκτυο. Η διαφορά στα σχέδια μπορεί να είναι δραματική όταν έρθει η ώρα να κάνετε μια αξίωση. Φροντίστε να ελέγξετε την πολιτική, τις εξαιρέσεις και τα οφέλη των εταιρειών, καθώς και το ιστορικό, τη φήμη και την οικονομική τους κατάσταση.

Πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε στα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίδιων ζώων.

  • Δεν υπάρχει δίκτυο απαιτούμενων παρόχων
  • Χωρίς σταθερό πρόγραμμα παροχών
  • Κάλυψη για:
  • Διαγνωστικός έλεγχος; MRI, Cat-scans, ακτινογραφίες
  • Ειδικοί, Νοσηλεία, Θεραπείες καρκίνου, Συνταγές
  • Μετά από ώρες / θεραπείες έκτακτης ανάγκης
  • Έκπτωση για πολλά κατοικίδια
  • Χρόνος διεκπεραίωσης της αξίωσης
  • Ιστορία και φήμη της εταιρείας

Η ασφάλιση του κατοικίδιου ζώου σας είναι μια εξαιρετική ιδέα και τα πολλά σχέδια και επιλογές που είναι διαθέσιμες το καθιστούν εύκολο και οικονομικά προσιτό. Μπορείτε να παρηγορηθείτε έχοντας ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειας που καλύπτεται για τραυματισμούς, ασθένειες, ασθένειες και ακόμη και δηλητηριασμένα τρόφιμα που μπορεί να συμβούν σε οποιαδήποτε ηλικία. Εξάλλου τα ζώα είναι ζωντανά πλάσματα και επιρρεπή σε προβλήματα υγείας και ατυχήματα όπως και εμείς.

Σχολιάστε