Ασφάλιση κατοικίδιων VIP για το πολύ σημαντικό σας κατοικίδιο

Η ασφάλιση κατοικίδιων VIP είναι ένα συμβόλαιο που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει το ευρύτερο φάσμα ιατρικής περίθαλψης για το ζώο σας – από τη συνήθη φροντίδα μέχρι την κάλυψη έκτακτης ανάγκης. Η κάλυψη VIP συνήθως αγοράζεται από άτομα που ανησυχούν περισσότερο ότι τα ζώα τους λαμβάνουν κάθε δυνατή επιλογή κάλυψης. Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι πολιτικές VIP ίδιες. Εάν σκέφτεστε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο VIP, φροντίστε να ερευνήσετε προσεκτικά πριν το αγοράσετε. Δώστε προσοχή στις εκπτώσεις, τις εξαιρέσεις και τα ανώτατα όρια πληρωμών όταν εξετάζετε μια πολιτική VIP. Τα μηνιαία ασφάλιστρα είναι υψηλότερα για τις πολιτικές VIP, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε την αξία των χρημάτων σας.

Το ποσό της έκπτωσης ή της συμπληρωματικής πληρωμής μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην αντιληπτή αξία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Εάν πληρώνετε εκατοντάδες δολάρια για κάθε επίσκεψη κτηνιάτρου, ενδέχεται σύντομα να δυσανασχετήσετε με το κόστος των ασφαλίστρων της υποτιθέμενης πολιτικής VIP σας. Οι εξαιρέσεις μπορεί επίσης να περιπλέξουν την αξία ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου για κατοικίδια VIP. Πολλές φυλές έχουν γνωστές γενετικές προδιαθέσεις σε ορισμένες ασθένειες και καταστάσεις. Πολλές πολιτικές θα αποκλείουν την κάλυψη για αυτούς τους τύπους κληρονομήσιμων προβλημάτων, επομένως διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πολιτικής για να βεβαιωθείτε ότι το ζώο σας θα καλύπτεται. Τέλος, κοιτάξτε τα ανώτατα όρια πληρωμών – τόσο για ετήσια ποσά όσο και για φροντίδα εφ’ όρου ζωής. Κάντε μια μικρή έρευνα για να μάθετε εάν αυτά τα καπάκια είναι λογικά για τη φυλή και την ηλικία του σκύλου σας προτού δεσμευτείτε για την πολιτική.

Τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια VIP κατοικίδιων έχουν σχεδιαστεί για να τα κρατάτε για όλη τη ζωή του σκύλου. Ως εκ τούτου, η αξία τους πρέπει να υπολογίζεται κατά την αναμενόμενη διάρκεια ζωής του σκύλου σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην λήξει το συμβόλαιο, γιατί εάν λήξει η κάλυψή σας, η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα έχει καμία υποχρέωση να ασφαλίσει ξανά το κατοικίδιό σας στο ίδιο επίπεδο. Οποιεσδήποτε γνωστές ασθένειες γίνονται προϋπάρχουσες συνθήκες σε αυτήν την περίπτωση και ενδέχεται να μην καλύπτονται όταν αποκαταστήσετε την ασφάλεια του κατοικίδιου ζώου σας.

Η σύναψη ενός συμβολαίου ασφάλισης κατοικίδιων VIP μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση για την προστασία της υγείας του ζώου σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του – φροντίστε να κάνετε την απαραίτητη έρευνα για να λάβετε το καλύτερο συμβόλαιο. Προσέξτε τις εξαιρέσεις, την έκπτωση και τα ανώτατα όρια πληρωμών. Βεβαιωθείτε ότι η πολιτική που θα επιλέξετε θα καλύψει τη συγκεκριμένη φυλή σας πλήρως μέχρι τα γεράματά της. Όταν επιλέγετε μια πολιτική, φροντίστε να διατηρείτε τις πληρωμές σας ενημερωμένες, ώστε να μην λήξει η κάλυψή σας. Το πολύ σημαντικό κατοικίδιο ζώο σας αξίζει το καλύτερο από όλα, συμπεριλαμβανομένου ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου VIP.

Σχολιάστε