Ασφάλιση Υγείας Ατυχήματος – Σχέδιο για το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Τα συμπληρώματα ασφάλισης υγείας για ατυχήματα χρησιμοποιούνται για την κάλυψη προκαταβολικών εξόδων που σχετίζονται με τραυματισμό για το ER. Τα προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συμπληρώσουν ένα υπάρχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας ή απλώς ως σχέδιο τραυματισμού για την πληρωμή τυχόν απροσδόκητων επισκέψεων ή χειρουργικών επεμβάσεων ER.

Πολλοί Αμερικανοί ασχολούνται με την ασφάλιση των καθημερινών ατυχημάτων όπως οι σωματικοί τραυματισμοί και η κάλυψη του δωματίου έκτακτης ανάγκης. Φυσικά, η ασφάλιση πραγμάτων όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές προσβολές είναι σημαντική, αλλά για τους νεότερους ενήλικες και ειδικά τα παιδιά, οι επισκέψεις στα επείγοντα είναι πολύ πιο διαδεδομένες. Δυστυχώς, ένα ταξίδι στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης δεν είναι φθηνό και η διαδικασία επούλωσης από έναν σοβαρό σωματικό τραυματισμό μπορεί να είναι εξαντλητική. Τα κατεστραμμένα μέρη του σώματος χρειάζονται συχνά χειρουργική διόρθωση και οι συνεδρίες φυσικοθεραπείας μετά την επέμβαση είναι σαν μια ταινία Sylvester Stallone Rocky. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, το soundtrack των Rocky Four με οδήγησε στις προπονήσεις μου στη Φυσικοθεραπεία μετά την επέμβαση ACL Knee.

Η ασφάλιση υγείας για τους αυτοαπασχολούμενους είναι ιδιαίτερα περίπλοκη όταν πρόκειται για επισκέψεις στα επείγοντα. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα Μείζον Ιατρικό σχέδιο ΔΤΦ, πρέπει να υποβληθείτε σε αναδοχή και να πληροίτε τις ιατρικές προϋποθέσεις. Υποθέτοντας ότι θα λάβετε έγκριση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα στυλ έκπτωσης και σχέδιο. Οι πιο αποδοτικές πολιτικές ΔΤΦ στην ατομική αγορά ασφάλισης υγείας είναι τα προγράμματα HDHP (High Deductible Health Plan). Εκπίπτον είναι τα έξοδα από την τσέπη που έχει ο ασφαλισμένος προτού το ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας παραλάβει τον λογαριασμό. Το PPO σημαίνει Preferred Provider Organisation και είναι ο τύπος ασφάλισης υγείας που σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιονδήποτε γιατρό. Η επιλογή οποιουδήποτε γιατρού δεν είναι απαραιτήτως αληθής, υπάρχει μεγάλη γκρίζα ζώνη με “να είναι σε δίκτυο ή εκτός δικτύου” με PPO.

Οι εκπιπτόμενες επιλογές για άτομα στην αγορά PPO είναι 1.500 $, 2.500 $, 3.500 $ και 5.000 $. Οι τυπικές επιλογές εκπτώσεως για οικογένειες είναι 3.000 $, 5.000 $, 7.000 $ και 10.000 $. Θα θελήσετε να επιλέξετε μια συνασφάλιση 100%. Η συνασφάλιση είναι η κοινή δαπάνη ανάμεσα σε εσάς και την ασφαλιστική εταιρεία μετά την έκπτωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τη συνασφάλιση 80/20%. Η 100% συνασφάλιση είναι δημοφιλής επειδή δεν θα χρειαστεί να κατανοήσετε τον Λογισμό για να υπολογίσετε τυχόν μελλοντικούς λογαριασμούς νοσοκομείων. Το ασφαλιστικό πρόγραμμα εισπράττει το 100% των λογαριασμών μετά την έκπτωση με αυτήν την επιλογή. Σε μια δευτερεύουσα σημείωση, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υγείας. Τα HSA έχουν κάποια αξιοπρεπή φορολογικά πλεονεκτήματα και μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ισοδύναμο με το εκπεστέο ποσό. Έτσι, ένα HDHP $10.000 μπορεί να έχει έναν λογαριασμό αποταμίευσης υγείας $10.000 συνδεδεμένο σε αυτό. Η ετήσια μέγιστη συνεισφορά στον λογαριασμό ταμιευτηρίου υγείας καθορίζεται από το εκπεστέο ποσό HDHP. Ρωτήστε το CPA σας σχετικά με τους λογαριασμούς αποταμίευσης υγείας εάν είστε αυτοαπασχολούμενος.

Τα προγράμματα ασφάλισης υγείας με υψηλότερη έκπτωση έχουν χαμηλότερα μηνιαία ασφάλιστρα. Ωστόσο, με αυτό το υψηλό ποσό έκπτωσης υπάρχει ο κίνδυνος να χρειαστεί να οφείλετε αυτό το ποσό έκπτωσης εάν χρησιμοποιείτε την ασφάλιση υγείας. Ένας εκπιπτόμενος λογαριασμός νοσοκομείου 5.000 δολαρίων είναι ένα σπασμένο οστό μακριά. Μαντέψτε πώς πολλοί Αμερικανοί καταλήγουν να πληρώνουν αυτή την έκπτωση 5.000 $ HDHP; Το μαντέψατε, στα επείγοντα από τυχαίο σωματικό τραυματισμό.

Τα συμπληρώματα ασφάλισης υγείας για ατυχήματα κάνουν καλή δουλειά καλύπτοντας αυτό το κενό ER για χρόνια. Άλλα ονόματα που χρησιμοποιούνται για αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνουν προσωπική ασφάλεια ατυχήματος, συμπλήρωμα ασφάλισης δωματίου έκτακτης ανάγκης, ιατρική κάλυψη ατυχημάτων, πρόγραμμα ασφάλισης προσωπικών τραυματισμών, 24ωρη κάλυψη ατυχήματος και πρόγραμμα συμπληρωματικών παροχών ατυχήματος. Αυτά τα σχέδια δεν διατίθενται στο εμπόριο κατά τη γνώμη μου, και οι περισσότεροι αδειοδοτημένοι πράκτορες ασφάλισης υγείας κάνουν κακό στους πελάτες τους εάν δεν το αναφέρουν. Το λέω αυτό επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν πολλά χρήματα κάθε μήνα σε ασφαλιστικές εταιρείες και, εάν χρησιμοποιήσουν πραγματικά την ασφάλεια, θα μπορούσαν να κολλήσουν με έναν τεράστιο εκπίπτοντα λογαριασμό.

Απέναντι από τον κλάδο ασφάλισης υγείας PPO βρίσκεται τα ασφαλιστικά προϊόντα Guarantee Issue. Τα συμπληρώματα ασφάλισης έκτακτης ανάγκης εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία και είναι αυτόματη έγκριση. Οι διαδικτυακές εφαρμογές έχουν μηδενικές ερωτήσεις υγείας, αλλά χρειάζονται αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης και ημερομηνίες γέννησης. Αυτός ο τύπος κάλυψης ιατρικών εξόδων ατυχήματος έκδοσης εγγύησης αποτελεί αποζημίωση. Τα μέλη της Indemnity αποζημιώνουν με ένα προκαθορισμένο ποσό παροχών.

Τα προγράμματα ασφάλισης προσωπικών τραυματισμών σε αυτήν την κατηγορία είναι ενώσεις που βασίζονται σε μέλη. Ο οργανισμός μελών βοηθά μεμονωμένα άτομα και οικογένειες στις Ηνωμένες Πολιτείες να αποκτήσουν πρόσβαση σε προγράμματα εκπτώσεων και σε αυτήν την περίπτωση, το πιο πρακτικό συμπλήρωμα ασφάλισης δωματίου έκτακτης ανάγκης που έχω δει μέχρι στιγμής, είναι η λίρα προς λίβρα.

Κάθε μέλος της ένωσης μπορεί να επιλέξει ένα επίπεδο παροχών κάλυψης ατυχήματος για να ταιριάζει στον μηνιαίο προϋπολογισμό του ή να ταιριάζει με την έκπτωση HDHP. Τα προγράμματα καλύπτουν την έκπτωση HDHP δίνοντας στα προγράμματα υγείας υψηλής εκπτώσεως ένα εικονικό μηδενικό αποτέλεσμα έκπτωσης. Θυμηθείτε, πολλές από τις μέγιστες εκπτώσεις του HDHP από επισκέψεις ER λόγω τραυματισμών. Το σχέδιο ER πληρώνει τα έξοδα που σχετίζονται με τον τραυματισμό για την εξόφληση της έκπτωσης ΔΤΦ. Και πάλι, τα σχέδια καλύπτουν μόνο δαπάνες που σχετίζονται με την ER λόγω τραυματισμού και όχι ασθένειας.

Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν ένα επίπεδο κάλυψης δωματίου έκτακτης ανάγκης 2.500 $, 5.000 $, 7.500 $ ή 10.000 $. Τα οφέλη αποζημίωσης ατυχήματος καταβάλλονται ανά τραυματισμό και δεν έχουν όρια στη χρήση. Συνήθως ένα άτομο θα έχει έκπτωση 100 δολαρίων για κάθε καλυμμένο ατύχημα. Η πολιτική ER πληρώνει έως και 2.500 $, 5.000 $, 7.500 $ ή 10.000 $ ανά ατύχημα, εξαιρουμένης της έκπτωσης των 100 $. Με απλά λόγια, θα οφείλετε $100 δολάρια για οποιονδήποτε καλυμμένο τραυματισμό, υποθέτοντας ότι ο λογαριασμός δεν υπερβαίνει το μέγιστο όφελος του ασφαλιστηρίου των 2.500 $, 5.000 $, 7.500 $ ή 10.000 $.

Ακολουθούν ορισμένα στοιχεία σχετικά με τα κύρια τέλη ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος. Οι αυξήσεις των ποσοστών του προγράμματος αποζημίωσης είναι σπάνια επειδή είναι ένα προϊόν ασφάλισης υγείας που βασίζεται σε συσχετισμό.

-24 $ δολάρια το μήνα: ατομικό πρόγραμμα οφέλους 5.000 $.

-29 $ δολάρια το μήνα: ατομικό πρόγραμμα οφέλους 7.500 $.

-36 $ δολάρια το μήνα: ατομικό πρόγραμμα οφέλους 10.000 $.

-35 $ δολάρια το μήνα: οικογενειακό πρόγραμμα παροχών 5.000 $.

-41 $ δολάρια το μήνα: οικογενειακό πρόγραμμα παροχών 7.500 $.

-47 $ δολάρια το μήνα: οικογενειακό πρόγραμμα παροχών 10.000 $.

(Οι τιμές της οικογενειακής πολιτικής περιλαμβάνουν όλους, είναι η ίδια τιμή για οικογένεια 3 ατόμων ή οικογένεια 12 ατόμων)

Δεν έχει σημασία το φυλλάδιο του προγράμματος ασφάλισης υγείας για ατυχήματα που θα παραλάβετε, όλα τα φυλλάδια του προγράμματος στη σελίδα EOB (Εξήγηση των παροχών) αναφέρουν το ίδιο σημαντικό πλεονέκτημα: Τα μέλη μπορούν να επιλέξουν οποιονδήποτε Γιατρό, Νοσοκομείο ή Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Δεδομένου ότι πρόκειται για αποζημίωση ατυχήματος, τα οφέλη δεν έχουν περιορισμό στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για να επιλέξουν. Τα ατυχήματα είναι απρόβλεπτα και το ίδιο είναι και το να γνωρίζετε σε ποιο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης θα εμφανιστείτε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τα σχέδια ατυχημάτων θα πουλούσαν εάν έφεραν κάποιο κουτσό βιβλιαράκι παρόχου δικτύου αποδεκτών γιατρών. Αυτή η μάρκα κάλυψης ατυχημάτων είναι 100% φορητή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και δύο μήνες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Τα οφέλη του Σχεδίου Ατυχημάτων με μια ματιά:

-Επείγουσα Φροντίδα Νοσοκομείου

– Αμοιβή ιατρού για χειρουργική επέμβαση (εντός και εξωτερικός ασθενής)

-Εργαστηριακές Δοκιμές.

-Ακτινογραφίες και μαγνητική τομογραφία.

-Έξοδα ασθενοφόρου.

-Εγγεγραμμενη νοσοκομα.

-Δωμάτιο νοσοκομείου και διατροφή.

-Κόστος χειρουργείου.

-Αναισθησία.

– Συνταγογραφούμενα Φάρμακα.

-Φυσικοθεραπεία (υπερ σημαντική μετεγχειρητική)

-Επισκέψεις γιατρών (εσωτερικών και εξωτερικών ασθενών).

-Οδοντιατρική θεραπεία για τραυματισμό σε υγιή φυσικά δόντια.

-Νάρθηκες, πατερίτσες και εκμαγεία.

Σχολιάστε