Ασφάλιση Υγείας και Διαθέσιμο Επίπεδο Κάλυψης

Με την ιδιωτική υγειονομική περίθαλψη είστε υπεύθυνοι. Ανάλογα με το επίπεδο κάλυψης που θα επιλέξετε, μπορείτε να επιλέξετε το νοσοκομείο στο οποίο προτιμάτε να νοσηλευτείτε. Αυτό σημαίνει ότι είναι αυτό που σας βολεύει και ταιριάζει στις ανάγκες της οικογένειάς σας.

Θα έχετε πολύ πιο γρήγορη πρόσβαση σε ειδικό από ό,τι θα κάνατε αν εγγραφείτε στην ουρά του NHS και εάν χρειάζεστε θεραπεία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών για θεραπεία. Είναι εκπληκτικό το πόσα θα έπρεπε να πληρώσετε ακόμη και για απλές διαδικασίες, αν επιλέγατε να πάτε ιδιωτικά χωρίς την υποστήριξη της ασφάλισης υγείας.

Το επίπεδο φροντίδας και διαμονής είναι πραγματικά κορυφαίας κατηγορίας. Οι ασθενείς απλώς δεν θα επέλεγαν να υποβληθούν σε θεραπεία εκεί, αν δεν συνέβαινε αυτό και η είδηση ​​σύντομα κυκλοφορεί αν οι άνθρωποι δεν εντυπωσιάζονται με κάτι. Συνήθως θηλάζετε σε ιδιωτικά δωμάτια με καλά πρότυπα καθαριότητας και τα δωμάτια και τα γεύματα είναι στάνταρ ξενοδοχείου. Εάν τα εξειδικευμένα φάρμακα αποτελούν μέρος της συνιστώμενης θεραπείας σας, τότε θα τα λάβετε – ενώ στο σύστημα NHS υπάρχουν συχνά ζητήματα με δελτίο και συχνά εξαρτάται από την περιοχή που ζείτε ως προς τα φάρμακα που μπορείτε να προμηθευτείτε.

Οι χρόνοι αναμονής του NHS ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να είναι έως και 18 εβδομάδες. Όσοι κάνουν ιδιωτικό ιατρείο επισκέπτονται, θεραπεύονται, αναρρώνουν και τα έχουν σχεδόν ξεχάσει όλα σε αυτό το διάστημα. Ο χρόνος έχει σημασία όταν κάνετε μια πολυάσχολη ζωή και εάν η κατάσταση σας ανησυχεί, τότε αν επισκεφτείτε έναν ειδικό και βρείτε ακριβώς ποια είναι η θέση σας, θα έχετε την ασφάλεια να γνωρίζετε ότι θα διαγνωστείτε το συντομότερο δυνατό .

Υπάρχουν διάφορες επιλογές όσον αφορά τον τύπο του προγράμματος που επιλέγετε. Υπάρχει ατομική ή οικογενειακή κάλυψη και μπορείτε να επιλέξετε από σχέδια προϋπολογισμού έως μια πλήρη ολοκληρωμένη πολιτική. Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε σε ένα ορισμένο σημείο, ας πούμε για εξωτερική θεραπεία ή διαγνωστική θεραπεία, αλλά για να είστε καλυμμένοι εάν χρειάζεστε περαιτέρω ενδονοσοκομειακή ή χειρουργική φροντίδα. Εάν επιλέξετε να κάνετε τη θεραπεία σας στα πολύ κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία, τότε μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε τις κορυφαίες τιμές για το συμβόλαιό σας.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι διατήρησης του κόστους υπό έλεγχο. Εάν περιορίσετε την επιλογή των νοσοκομείων ή συμφωνούσατε ότι ένα μέρος της απαίτησης θα ικανοποιούνταν από εσάς, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση του ασφάλιστρου. Τα μπόνους χωρίς απαίτηση προσφέρονται από ορισμένους ασφαλιστές.

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε το NHS. Είναι ακόμα εκεί για να παρέχουν την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης όταν κάποιος αρρωστήσει ξαφνικά ή έχει ένα ατύχημα. Πέρα από αυτές τις καταστάσεις, ωστόσο, το ιδιωτικό σύστημα υγείας μπορεί να σας προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεστε πολύ πιο γρήγορα και μπορείτε να επιλέξετε πότε και πού θα τη λάβετε.

Όταν κάνετε πρώτη αίτηση για ιατρική ασφάλιση, είναι πολύ σύνηθες για τον ασφαλιστή να ζητά λεπτομέρειες για το ιατρικό ιστορικό σας. Είναι πολύ σημαντικό να είστε απόλυτα ανοιχτοί μαζί τους σε αυτό το θέμα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για όλες τις ασθένειες. Εάν τύχει να υποβάλετε αξίωση στο μέλλον, ο γιατρός σας θα κληθεί για πρόσθετες πληροφορίες και εάν διαπιστώσει ότι είστε λιγότερο ειλικρινείς στις απαντήσεις σας, θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα την αμφισβήτηση του ισχυρισμού. Εάν έχετε μια ιατρική πάθηση που πιστεύετε ότι μπορεί να επηρεάσει την κάλυψή σας, μην την αφήσετε να σας αποτρέψει από το να ζητήσετε προσφορά για ασφάλιση. Μπορεί ο ασφαλιστής να αποκλείσει αυτόν τον όρο από την κάλυψή σας ή να διαπιστώσετε ότι είναι κάτι που δεν τον ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχεις κρύψει τίποτα.

Συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης υγείας – μην υποθέσετε ότι είναι όλες το ίδιο. Βρείτε έναν ανεξάρτητο σύμβουλο πηγαίνοντας στο διαδίκτυο και αφήστε τον να βρει μερικές από τις καλύτερες προσφορές για τις ανάγκες σας – στη σωστή τιμή.

Σχολιάστε