Ασφάλιση υγείας Μασαχουσέτης – Πώς να αγοράσετε ατομική ασφάλιση υγείας στο διαδίκτυο

Εάν ζείτε στη Μασαχουσέτη, η ασφάλιση υγείας είναι πλέον υποχρεωτική. Εάν δεν είστε χωρίς ασφάλιση υγείας και δεν καλύπτεστε από ομαδικό πρόγραμμα ή πρόγραμμα κρατικής υποστήριξης, πρέπει να αγοράσετε τη δική σας ατομική ασφάλιση υγείας. Ως καταναλωτής, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά στα σχέδια Masshealth για να μάθετε ποιο είναι καλύτερο για εσάς.

Τι σημαίνει λοιπόν θέμα εγγύησης; Οι ασφαλιστικές εταιρείες της Μασαχουσέτης είναι θέμα εγγύησης, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν μπορούν να αρνηθούν την κάλυψη σε κανένα άτομο ή να χρεώσουν υψηλότερα ασφάλιστρα με βάση την τρέχουσα κατάσταση της υγείας τους. Επίσης, δεν έχουν το δικαίωμα να αυξήσουν τα ασφάλιστρα με βάση την ηλικία ενός ατόμου ή εάν η υγεία τους έχει μειωθεί. Μια ασφαλιστική εταιρεία δεν μπορεί να ακυρώσει ένα συμβόλαιο σε αυτή τη βάση.

Πρώτον, ο νόμος για τη μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης της Μασαχουσέτης συντάχθηκε έτσι ώστε οι ασφαλιστικές εταιρείες υγείας να μην μπορούν να αρνηθούν την κάλυψή σας Masshealth λόγω της υγείας ή της ασθένειάς σας. Οι πάροχοι για προγράμματα ασφάλισης Masshealth περιλαμβάνουν: Μερικά από τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιλαμβάνουν: Mid-West National Life Insurance Company of Tennessee (The Alliance For Affordable Services), Mega Life Insurance Compant (η Εθνική Ένωση για τους Αυτοαπασχολούμενους, Harvard Pilgrim, Tufts, Blue Cross Blue Shield και Fallon Health.

Όταν αποφασίζετε για ένα ατομικό πρόγραμμα MassHealth Individual Insurance, έχετε υπόψη σας ότι τα περισσότερα προγράμματα masshealth δεν περιλαμβάνουν οδοντιατρική ασφαλιστική κάλυψη. Το Blue Cross Blue Shield είναι ένα από τα πληρέστερα προγράμματα που προσφέρει υψηλό ποσοστό της κάλυψης της όρασής σας που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα υγειονομικής περίθαλψης.

Για μια γυναίκα, η αγορά ατομικής ασφάλισης υγείας, η κάλυψη για την εγκυμοσύνη μπορεί να είναι πολύ κρίσιμη εάν είστε σε ηλικία τεκνοποίησης. Γενικά, τα προγράμματα Masshealth αντιμετωπίζουν τις γυναικολογικές εξετάσεις παρόμοια με τις καλύψεις της εξέτασης όρασης, όπου μια γυναίκα μπορεί να λάβει περιορισμένο αριθμό εξετάσεων για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η μαιευτική φροντίδα αντιμετωπίζεται με πολύ συγκεκριμένους κανόνες και αυξημένα ποσοστά κάλυψης. Όταν εξετάζετε το ενδεχόμενο κάλυψης για την οικογένειά σας και ειδικά τα παιδιά σας, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν σχέδια Masshealth που ταιριάζουν στις περισσότερες ανάγκες. Όταν επιλέγετε ένα καλό πρόγραμμα masshealth για εσάς και την οικογένειά σας, να γνωρίζετε ότι οι καλύψεις αυξάνονται και μειώνονται σε σχέση με το κόστος της κάλυψης και τις διακυμάνσεις στο ποσό των εκπτώσεων.

Οι κανονισμοί μαζικής υγείας για τις κυρώσεις για τους ανασφάλιστους κατοίκους πρόκειται να αυξηθούν το 2008. Ο μεταρρυθμιστικός νόμος είχε πρόσφατες κανονιστικές αλλαγές, οι οποίες θα έχουν αυξημένη ποινή για όσους κατοίκους της Μασαχουσέτης είναι ανασφάλιστοι. Μπορούν να επιβληθούν αυξημένες ποινές έως και 912,00 $ ανά άτομο για όσους αποτυγχάνουν να αγοράσουν έγκαιρα ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Η πολιτεία της Μασαχουσέτης αυξάνει αυτή την ποινή για να προσπαθήσει να αναγκάσει περισσότερους κατοίκους να αγοράσουν τα νέα υποχρεωτικά σχέδια κάλυψης mashealth.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να συμβουλεύονται να εξασφαλίσουν βοήθεια από ειδικούς για την επιλογή των σχεδίων ιατρικής κάλυψης τους. Ως ειδικοί στον νόμο MassHealth State, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε τα σχέδια και να βρείτε την καλύτερη πολιτική που ταιριάζει για εσάς. Εμείς, στην Business Health Insurance ειδικοί έχουμε ήδη κάνει την έρευνα για εσάς. Μπορούμε εύκολα να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή προσαρμοσμένη προσφορά ασφάλισης. Ακούμε τις ανάγκες σας και εργαζόμαστε εντός του προϋπολογισμού σας. Η εξασφάλιση μιας προσφοράς που να είναι προσιτή και να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας είναι προτεραιότητά μας.

Όταν ερευνάτε τις διαδικτυακές σας επιλογές ασφάλισης Masshealth, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και επιλογών κάλυψης. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θα θέλατε να έχετε τη βοήθεια ειδικών για να εξηγήσετε τις πολλές επιλογές και σχέδια με εύκολο τρόπο κατανοητό.

Σχολιάστε