Ασφάλιση Υγείας: Ο αγώνας ενάντια στο ρολόι

Υπάρχει ακόμη χρόνος για το Κογκρέσο να πάρει τα κομμάτια της αλλαγής του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης για να το σταθεροποιήσει. Η τύχη του νόμου για την προσιτή φροντίδα δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι περιμένουν πληρώνοντας εξαιρετικά υψηλά ασφάλιστρα και έχουν βουνά από λογαριασμούς από την τσέπη τους στο τραπέζι της κουζίνας. Πού είναι η οικονομική προσιτότητα του νόμου για την προσιτή φροντίδα;

Tick ​​Tock και για τις ασφαλιστικές εταιρείες. Βρίσκονται σε χρονοδιάγραμμα για τις ημερομηνίες κατάθεσης αυτό το καλοκαίρι. Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν χρόνο να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν να προσφέρουν προγράμματα ACA ή όχι. Με την απόσυρση των σχεδίων ACA, τα πράγματα θα αρχίσουν να επιστρέφουν πριν από την υπογραφή του νόμου. Αυτή η χρονοκάψουλα μπορεί να είναι καλή για πολλούς.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες ενδέχεται να ξεκινήσουν έλεγχο για παθήσεις υγείας. Μην πανικοβληθείτε ακόμα! Πριν από χρόνια, το μόνο πρόβλημα με τις προϋπάρχουσες συνθήκες δεν ήταν «αν» σε έπαιρνε μια ασφαλιστική εταιρεία, αλλά ποια. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία είχε προσωπικότητες για καταστάσεις υγείας. Ακριβώς επειδή μια επώνυμη ασφαλιστική εταιρεία απέρριψε κάποιον, αυτό δεν σήμαινε ότι δεν θα μπορούσατε να πάρετε ασφάλιση υγείας από άλλη εταιρεία. Οι μεσίτες ασφαλίσεων έπρεπε απλώς να ταιριάξουν την προσωπικότητα με την ασφαλιστική εταιρεία. Είναι τόσο απλό.

Εάν δεν συμβεί τίποτα μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες αυξήσεις στα σχέδια υγείας το 2019. Αυτά είναι τρομερά νέα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο χείλος της απώλειας της ασφάλισης υγείας τους λόγω κόστους. Δεν τα καταφέρνουν όλοι αρκετά καλά για να πληρώσουν την ασφάλιση υγείας τους χωρίς πρόβλημα, και πολύ περισσότερο δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κρατικές επιδοτήσεις για τα ασφάλιστρα.

Κυβερνήτες στην Αλάσκα, το Οχάιο, το Κολοράντο, την Πενσυλβάνια και τη Νεβάδα κατέληξαν σε «Ένα δικομματικό σχέδιο για τη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος υγείας του έθνους μας». Συγκεντρώνει μια επισκόπηση υψηλού επιπέδου για το τι πρέπει να συμβούν ορισμένες αλλαγές. Δεν γίνεται αρκετά συγκεκριμένο για να κάνει τη διαφορά. Ίσως είναι πολύ νωρίς σε αυτό το σημείο. Ωστόσο, οι ασφαλισμένοι χρειάζονται κάποιες απαντήσεις και σκληρές αποδείξεις ότι κάτι θα αλλάξει που θα τους ωφελήσει.

Συλλογική δράση από 20 πολιτείες των ΗΠΑ μήνυσε πρόσφατα την ομοσπονδιακή κυβέρνηση ισχυριζόμενη ότι ο νόμος δεν ήταν πλέον συνταγματικός μετά την κατάργηση της ατομικής εντολής που ξεκίνησε το 2019. Τα άτομα και οι οικογένειες που δεν έχουν κάλυψη συμμορφούμενη με το ACA δεν θα επιβάλλονται πλέον φορολογική κύρωση το 2019. Η ατομική εντολή ήταν ο ίδιος ο κανόνας που καθορίστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο το 2012 λέγοντας ότι ήταν συνταγματικός ως φορολογική κύρωση.

Το μέλλον του νόμου και τα σχέδια για την υγεία δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Από το 2014, φαίνεται ότι οι περισσότερες πολιτικές αλλάζουν κάθε χρόνο. Κάθε χρόνο τα ασφάλιστρα ανεβαίνουν και τα ασφαλιστήρια καλύπτουν λιγότερα. Σε ποιο σημείο βρίσκεται το σημείο θραύσης; Με αυτόν τον αγώνα ενάντια στο ρολόι, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να σταματήσει το ρολόι για να μάθουμε αν έχουμε πραγματική αλλαγή.

Σχολιάστε