Βασικές Οδηγίες για την Ασφάλιση Υγείας

Οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, όπως τα εργαστήρια, τα νοσοκομεία και οι ακτινογραφίες, είναι το κατάστημα που μοιράζεται και έχει πρόσβαση στις πληροφορίες υγείας σας με τους γιατρούς και η χρήση υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών διευκολύνει την εργασία σας. Η χρήση των υπολογιστών με αυτόν τον ενδιαφέρον τρόπο στη σημερινή γρήγορη ζωή ονομάζεται τεχνολογία πληροφοριών υγείας ή πληροφορική υγείας.

Η τεχνολογία πληροφοριών υγείας είναι μια πολύ χρήσιμη τεχνολογία. Είναι οι εξής, εξαλείφοντας την ανάγκη για χειρόγραφους ιατρικούς φακέλους μειώνοντας έτσι την έντυπη εργασία.. εξαλείφει τα λάθη της λανθασμένης ανάγνωσης του χειρογράφου των γιατρών και επίσης μειώνει τα ιατρικά λάθη μεταδίδοντας ακριβείς πληροφορίες ηλεκτρονικά. Μειώνοντας την ανάγκη επαναλαμβανόμενων ιατρικών εξετάσεων από διαφορετικούς γιατρούς, κάτι που με τη σειρά του μειώνει το κόστος υγειονομικής περίθαλψης και εξαλείφοντας τον χρόνο αποθήκευσης του προσωπικού και τον χώρο αποθήκευσης των νοσοκομείων για τη διατήρηση των ιατρικών αρχείων. βελτιώνοντας την ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης μειώνοντας τα λάθη και διασφαλίζοντας την ακριβή ακριβείς πληροφορίες για την υγεία σας από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης εγκαίρως.

Σε όλο το σύστημα υγείας σας, το HIT παίζει σημαντικό ρόλο. Τρεις σημαντικοί τύποι πληροφορικής υγείας μπορεί να επηρεάσουν το μέλλον σας, καθώς περισσότεροι από τους καταναλωτές επιλέγουν και χρησιμοποιούν προσωπικά αρχεία υγείας (PHRs) και περισσότερο από ολόκληρο τον γιατρό χρησιμοποιεί το πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό αρχείο υγείας (EHR) και ηλεκτρονική συνταγογράφηση (e-Rx)

Τώρα ας δούμε για το προσωπικό αρχείο υγείας. Ένα έγγραφο με πληροφορίες σχετικά με την υγεία μας και (την υγεία των μελών της οικογένειάς μας) που πρέπει να ενημερώνεται καθημερινά για αναφορά και αυτό το αποτελεσματικό έγγραφο ονομάζεται προσωπικό αρχείο υγείας. Ημερομηνία εμβολιασμού των παιδιών σας, σοβαρή ασθένεια, αλλεργίες, επεμβάσεις ή το πιο σημαντικό η λίστα Τα φάρμακα των μελών της οικογένειάς σας όλα αυτά μπορούν να παρακολουθούνται και να παρακολουθούνται κατά τη χρήση (PHR).

(PHR) παρέχονται δωρεάν από νοσοκομεία, ιατρεία, ιδιωτικές εταιρείες και κυβέρνηση. (PHR) είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση. Ορισμένες εταιρείες (PHR) χρεώνουν επίσης συγκεκριμένες χρεώσεις μηνιαίως ή ετησίως. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις πληροφορίες για την υγεία σας από οπουδήποτε, εάν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο, καθώς το (PHR) σας είναι online. Λόγω της ηλεκτρονικής διευκόλυνσης, μπορείτε να συλλέγετε, να μοιράζεστε, να διαχειρίζεστε και να προβάλλετε τις πληροφορίες υγείας σας και η κατοχή ενός (PHR) θα σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε και να φροντίζετε την υγειονομική σας περίθαλψη πιο ενεργά.

Το ηλεκτρονικό αρχείο υγείας (EHR) είναι μια πιο πρόσφατη μέθοδος σχεδιασμένη για εύκολη υγειονομική περίθαλψη. Ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας (ΗΜΥ) είναι ένα έγγραφο που χρησιμοποιείται από τα νοσοκομεία, τον γιατρό σας και το ιατρικό προσωπικό και είναι σε υπολογιστή. Παρόμοια με το παλιό σας ιατρικό διάγραμμα σε χαρτί, ένα EHR παρέχει πληροφορίες από τους γιατρούς σας και επίσης από άλλους παρόχους υγείας. Συνθήκες υγείας. αλλεργίες, φάρμακα θεραπείας και δοκιμάστε όλες αυτές τις πληροφορίες που θα βρείτε σε οποιοδήποτε τυπικό (EHR) συγκεκριμένο (EHR) έχει προειδοποιήσεις για το τεστ και τη θεραπεία που υποβάλλεστε, η οποία επίσης ωφελείται από τους γιατρούς.

Σχολιάστε