Γιατί πρέπει να πάρετε ασφάλιση ζωής

Υπάρχουν πολλά οικονομικά επενδυτικά σχέδια εκεί έξω, αλλά η ασφάλιση ζωής μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά σχέδια. Υπάρχει ένας μύθος μεταξύ των ανθρώπων ότι όταν μεγαλώσουν μόνο τότε πρέπει να αποκτήσουν ένα, αλλά, όλα αυτά είναι τόσο λάθος. Οι τραπεζικές καταθέσεις και άλλα προγράμματα αποταμίευσης είναι μερικές άλλες επενδυτικές επιλογές, αλλά η ασφάλιση υπερτερεί όλων αυτών. Εκτός από ένα μέσο για να δώσετε χρηματοδότηση για οικονομικούς στόχους του μέλλοντος, παρέχει επίσης ασφάλεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ώρα ανάγκης. Υπάρχουν πολλοί πολύτιμοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε ένα ασφαλιστήριο άμεσα.

• Ασφάλεια- Το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να προσφέρει είναι η οικονομική ασφάλεια στην οικογένειά σας μετά τον θάνατό σας. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να δει το μέλλον και κάθε χρόνο υπάρχουν πολλά περιστατικά πρόωρου θανάτου. Είναι ευθύνη και καθήκον σας να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να παραμείνουν απόλυτα ασφαλή ακόμα και στην απουσία σας. Τα ασφαλιστικά προγράμματα μπορούν να δώσουν αυτή την ασφάλεια σε διάφορους τομείς όπως τα έξοδα για τα παιδιά σας, ως υποκατάσταση του εισοδήματος που χάνεται με την απουσία σας.

• Βοήθεια στην επίτευξη μελλοντικών στόχων- Όταν σχεδιάζετε ή αποφασίζετε για έναν στόχο, πρέπει να υπολογίσετε πόσα χρήματα μπορεί να χρειαστούν για να εκπληρώσετε αυτόν τον στόχο. Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να δώσει τη σιγουριά σε θέματα χρηματοδότησης ακόμα και στις πιο ατυχείς καταστάσεις.

• Στόχοι συνταξιοδότησης- Η Ασφάλιση Ζωής μπορεί να διασφαλίσει ότι σε κάθε μήνα παραμένει μια τακτική ροή εισοδήματος. Όταν επενδύετε σε ένα πρόγραμμα τακτικά, ένα σταθερό εισόδημα ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση είναι εξασφαλισμένο. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι κάποιος θα έχει μεγαλύτερη εργασιακή ζωή σίγουρα καθώς υπάρχουν πολλές απειλές και ζητήματα όπως η ασθένεια και το ποσοστό εξάντλησης της εταιρείας που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Η περίοδος συνταξιοδότησης ενός ατόμου μπορεί ενδεχομένως να είναι τόσο μεγάλη όσο και η περίοδος εργασίας αυτού του ατόμου και επομένως είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθεί ένας όγκος στην περίοδο εργασίας, έτσι ώστε η περίοδος συνταξιοδότησης να μπορεί να απολαύσει με τον σωστό τρόπο. Η δαπάνη για μια πρόσοδο μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθεί αυτό.

• Φορολογικό όφελος- Λαμβάνετε ορισμένα φορολογικά οφέλη αγοράζοντας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, όπως τα οφέλη λήξης είναι απαλλαγμένα από φόρο σύμφωνα με την Ενότητα 10(10D), και επίσης το καταβληθέν ασφάλιστρο μπορεί να αφαιρεθεί κατά τον υπολογισμό του φόρου σας βάσει του Φόρου Εισοδήματος του 1961 Υποκρίνομαι.

Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από την αγορά ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής για την παροχή ασφάλειας αλλά και για σκοπούς επένδυσης και αποταμίευσης. Έτσι, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή να σκεφτείτε να αποκτήσετε ένα σε νεαρή ηλικία.

Σχολιάστε