Γιατί χρειάζεστε χρήματα από την ασφάλεια ζωής

Η ζωή είναι γεμάτη αβεβαιότητες και δεν έχουμε ιδέα τι έχει για εμάς. Από τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά μέχρι τα άτεκνα ζευγάρια και τους ανύπαντρους, κανείς δεν είναι απρόσβλητος από τα ανεπιθύμητα γεγονότα της ζωής. Για το λόγο αυτό, η ασφάλιση ζωής είναι ζωτικής σημασίας για κάθε υγιές οικονομικό σχέδιο. Η ασφάλεια ζωής εγγυάται την οικονομική σταθερότητα σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο και ως εκ τούτου δεν πρέπει να παραβλέπεται σε καμία περίπτωση. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής στην αγορά σήμερα. Με τις πολλές διαθέσιμες επιλογές, είναι σίγουρα μπερδεμένο να επιλέξετε την καλύτερη ασφάλεια. Η συμβουλή μου για εσάς θα ήταν να επιλέξετε ένα φτηνό πρόγραμμα ασφάλισης ζωής που ταιριάζει καλύτερα στους μελλοντικούς σας στόχους.

Παρακάτω είναι 5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ασφάλεια ζωής ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

1. Για να βοηθήσετε στην εξυπηρέτηση των χρεών σας.

Η ασφάλεια ζωής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση των χρεών πιστωτικών καρτών, των υποθηκών, των διδάκτρων μεταξύ άλλων χρεών. Ας το παραδεχτούμε, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στις αβεβαιότητες της ζωής ή στα απρόβλεπτα περιστατικά. Πάρτε για παράδειγμα ότι έχετε εξασφαλίσει στον εαυτό σας ένα δάνειο σπουδών ή ένα επιχειρηματικό δάνειο για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και δυστυχώς πεθάνετε πριν αποπληρώσετε το χρέος. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα βάρη για εσάς την οικογένεια και τους αγαπημένους σας που θρηνούν ήδη το θάνατό σας και το χειρότερο ακόμα, αγωνίζονται να αυξήσουν τα έξοδα της κηδείας σας. Για να αποφύγετε αυτήν την επιπλέον επιβάρυνση, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα νωρίς στη ζωή.

2. Μπορείτε να αφήσετε κάποια κληρονομιά για τα παιδιά και τη σύζυγό σας.

Η αγορά ενός προγράμματος ασφάλισης ζωής από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας θα επωφεληθούν από το να κληρονομήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Θα σας βοηθήσει να αφήσετε μια κληρονομιά για να δημιουργήσετε επιπλέον πλούτο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτή η κληρονομιά μπορεί να βοηθήσει στην εξόφληση των διδάκτρων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των παιδιών σας ή στην εξόφληση άλλων απαιτήσεων έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν καθώς η οικογένειά σας αποκτά την οικονομική της βάση.

3. Επωφελείστε από τα «επιταχυνόμενα οφέλη».

Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν το καθένα για υποστήριξη σε περίπτωση οικονομικής κρίσης. Για ένα άτομο, ωστόσο, είναι πιο πιθανό να μην έχετε άλλη πηγή χρηματοδότησης εκτός από τους δικούς σας προσωπικούς πόρους. Αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει πολύ σε περίπτωση ξαφνικής σοβαρής ασθένειας. Χάρη στα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια που πωλούνται σήμερα, έχουν διατάξεις που επιταχύνουν ένα τεράστιο ποσοστό του επιδόματος θανάτου σε περίπτωση που διαγνωστεί μια καταληκτική κατάσταση. Αυτά τα κεκτημένα οφέλη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των ακριβών φαρμάκων.

4. Παρέχει οικονομική ασφάλεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ως στοργικός, στοργικός και υπεύθυνος γονέας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας φροντίζονται καλά όταν μένουν πίσω. Επομένως, η πρόσθετη κάλυψη είναι πρωταρχικής σημασίας όσο έχετε παιδιά στο σπίτι. Σίγουρα κανένα ποσό μετρητών δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει κάποιον, αλλά θα σας έφερνε την ησυχία σας γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τα παιδιά σας με κάποια μετρητά για να τα ενισχύσετε. Είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά σας όσο ακόμα μπορείτε.

5. Φιλανθρωπική προσφορά

Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι και δεν έχετε χρέη ή οικογενειακές υποχρεώσεις, η μόνιμη ασφάλιση ζωής σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών οργανώσεων. Δες το ως την τελική σου καλή πράξη πριν την αποστολή σου. Θα μπορούσατε να αγγίξετε μια ψυχή ή να αλλάξετε τη ζωή κάποιου για τα καλά με ένα φτηνό πρόγραμμα ασφάλισης από μια πιστοποιημένη ασφαλιστική εταιρεία και θα ζήσει για να σας θυμάται ακόμα και αφού φύγετε.

Σχολιάστε