Γυναίκες Ασφαλιστικές Προσαρμογές

Όλο και περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν τον τομέα της Ανεξάρτητης Προσαρμογής Ασφαλίσεων και πιστεύω ότι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στον κλάδο μας.

Υπήρξε μια εποχή που τα θηλυκά που έβλεπες στο χωράφι ήταν μέρος μιας ομάδας συζύγων με τον σύζυγο ως ρυθμιστή και τη σύζυγο που τους βοηθούσε. Όταν είδατε μια γυναίκα που ήταν ο ρυθμιστής, ήταν λίγα.

Αλλά αυτό αλλάζει.

Όχι μόνο οι γυναίκες ανακαλύπτουν ότι είναι ικανές να κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά πολλές έχουν γίνει αρκετά επιτυχημένες σε αυτήν.

Οργανωτές από τη φύση τους, η γυναίκα ρυθμίστρια μπόρεσε να κατανοήσει την ανάγκη για λεπτομέρειες που είναι τόσο σημαντικό μέρος της δουλειάς μας. Αυτή η αφοσιωμένη προσοχή στις λεπτομέρειες οδήγησε σε ένα πολύ καλό ολοκληρωμένο προϊόν εργασίας, και αυτό κάνει τους ασφαλιστικούς φορείς ευτυχείς. Και οι γυναίκες τείνουν να μην φοβούνται να κάνουν τις απαραίτητες ερωτήσεις για να κάνουν τα πράγματα σωστά.

Γνώρισα μια γυναίκα ρυθμιστή πέρυσι στα τριάντα της και ήταν αρκετά νέα. Ήταν 5’3″ και 105 λίβρες το πολύ. Όταν είδα τη σκάλα που χρησιμοποιούσε, αναρωτήθηκα πόσο καλά θα μπορούσε να το χειριστεί. Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι είχε αυτή τη σκάλα έξω από το φορτηγό, έστησε και ήταν στην οροφή τόσο γρήγορη, ακόμα κι εγώ εντυπωσιάστηκα.Αυτό δεν ήταν ούτε σκάλα!Οι πρακτικές επιθεώρησής της ήταν καλές και το πεδίο εφαρμογής της ήταν σωστό και πλήρες.

Έτσι, σε όλες τις νέες γυναίκες προσαρμοστές και σε αυτές που προσπαθούν να εισέλθουν στη βιομηχανία, λέω Καλώς ορίσατε!

Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι ένα συναρπαστικό πεδίο επιβράβευσης και ένα πεδίο που μπορείτε πραγματικά να επεκτείνετε και να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας, ΚΑΙ να αναγνωριστείτε για αυτά.

Σχολιάστε