Δια βίου ασφάλιση κατοικίδιων ζώων – Σημαντικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε πριν αποκτήσετε αυτήν την ασφάλιση

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη δια βίου ασφάλιση κατοικίδιων ζώων και οι περισσότερες συχνές ερωτήσεις παρατίθενται εδώ. Και μόλις διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα κατανοήσετε καλύτερα τη σημασία αυτού του είδους ασφάλισης για τα κατοικίδιά σας. Θα καταλάβετε ότι δεν δημιουργούνται όλες οι ισόβιες πολιτικές ίσες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό είδος.

Πόσο διαρκεί η δια βίου ασφάλιση;

Λοιπόν, όπως λέει ο τίτλος, διαρκεί όσο το κατοικίδιο ζώο είναι ζωντανό, γι’ αυτό και ονομάζεται δια βίου.

Ωστόσο, υπάρχουν 2 τύποι ισόβιων πολιτικών που πρέπει να γνωρίζετε.

Το πρώτο είναι το καλύτερο, όπου η πολιτική δεν αλλάζει ποτέ από χρόνο σε χρόνο.

Το 2ο είναι ότι ξεκινάει με μια λίστα παθήσεων και κάθε φορά που χρησιμοποιείται, δεν μπορεί να διεκδικηθεί ξανά. Αυτό μοιάζει πολύ με μια τυπική πολιτική, εκτός από το ότι δεν χρειάζεται να υποβάλλεστε σε επανέλεγχο κάθε χρόνο και θα διαρκέσει μέχρι τα βαθιά γεράματα, απλώς ότι δεν θα καλύπτει τις συνεχείς ασθένειες.

Πότε πρέπει να το πάρω;

Όπως κάθε είδους ασφάλιση, θα πρέπει να το πάρετε σωστά από την αρχή. Αυτό ισχύει για την περίπτωση που συμβεί κάτι, όχι εάν συμβεί κάτι.

Πόσο συχνά πληρώνω τα ασφάλιστρα;

Συνήθως τα ασφάλιστρα καταβάλλονται προκαταβολικά ένα χρόνο και πρέπει να καταβάλλονται εγκαίρως κάθε χρόνο, ώστε να λήξει η έννοια του τερματισμού του συμβολαίου και η ασφαλιστική εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να ανανεώσει το συμβόλαιο όπως ήταν κάποτε.

Τώρα που διαβάσατε αυτό το άρθρο, κατανοείτε πολύ καλύτερα την πολιτική δια βίου ασφάλισης κατοικίδιων ζώων και τι μπορεί να κάνει για το κατοικίδιό σας. Θα διαρκέσει όλη τη διάρκεια ζωής του κατοικίδιου ζώου, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο, το οποίο θα προστατεύει από συνεχείς ασθένειες. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αυτό το συμβόλαιο από την αρχή και ότι πληρώνετε τα ασφάλιστρα κάθε χρόνο και μην τα αφήνετε να λήξουν.

Σχολιάστε