Δύο μεγάλα νοσοκομεία στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν

Η Τασκένδη μεταφράζεται σε “πέτρινη πόλη”. Αυτή η πόλη είναι η πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν και μια από τις παλαιότερες πόλεις της Κεντρικής Ασίας. Η Τασκένδη έχει πολλά τζαμιά και θρησκευτικούς χώρους και συχνά αναφέρεται ως η πολιτιστική πρωτεύουσα του ισλαμικού κόσμου. Η πόλη είναι σύγχρονη, αλλά διατηρεί και μεγάλο μέρος της κληρονομιάς της. Ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης στην Τασκένδη βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και πρέπει να αναζητήσετε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία. Αυτό είναι ένα σημείωμα για μερικά από τα κορυφαία νοσοκομεία της Τασκένδης.

Η Διεθνής Ιατρική Κλινική της Τασκένδης που βρίσκεται στην οδό Sarikul 38 είναι ένα διάσημο νοσοκομείο στη διεθνή κοινότητα της Τασκένδης. Μια γνωστή εγκεκριμένη μη κυβερνητική οργάνωση στη χώρα ίδρυσε αυτό το κέντρο το 1994. Η κλινική έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ιατρικές υπηρεσίες με παγκόσμια πρότυπα στη διεθνή κοινότητα στο Ουζμπεκιστάν. Τα μέλη του προσωπικού ξένων πρεσβειών, διεθνείς εκπρόσωποι, μαζί με άλλους ομογενείς και τις οικογένειές τους στην Τασκένδη είναι τακτικοί επισκέπτες σε αυτό το νοσοκομείο. Παρέχει καλή διαγνωστική και θεραπευτική υπηρεσία σε θεμελιώδεις ιατρικές ειδικότητες. Απασχολεί διεθνώς εκπαιδευμένο προσωπικό και όλες οι υπηρεσίες του νοσοκομείου είναι άμεσα διαθέσιμες στα αγγλικά και σε άλλες γλώσσες.

Η οδοντιατρική μονάδα αντιμετωπίζει όλους τους τύπους οδοντικών, στοματικών παθήσεων και τραυματισμών στο πρόσωπο. Έχουν επίσης έναν ορθοδοντικό στο προσωπικό. Διατίθενται επίσης ολοκληρωμένα προγράμματα εμβολιασμού. Το κέντρο προσφέρει πολλά προγράμματα και πακέτα προαγωγής της υγείας, όπως έλεγχο βάρους, ανοσοποιήσεις, προγεννητική και μεταγεννητική φροντίδα. Διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο έκτακτης ανάγκης που διαθέτει γιατρούς διαπιστευμένους από τις ΗΠΑ για προηγμένη υποστήριξη ζωής. Προσφέρει επίσης ιατρικές εκκενώσεις στα μέλη. Έχει καλό φαρμακείο και εργαστήριο. Επιπλέον, η κλινική διαθέτει ΗΚΓ, σύγχρονες ακτινογραφίες, πνευμονικό έλεγχο λειτουργίας, ακουογράφημα και διαγνωστικές εγκαταστάσεις υπερήχων. Τηλ: 998 71 291 0142

Το νοσοκομείο MDS-Services είναι ένα άλλο σύγχρονο νοσοκομείο και βρίσκεται στην οδό Botkin στην Τασκένδη. Αυτό το ιδιωτικό νοσοκομείο που ιδρύθηκε το 2004 προσφέρει αποτελεσματικές ιατρικές υπηρεσίες απασχολώντας πολλούς καλά εκπαιδευμένους γιατρούς. Διαθέτει άρτια εξοπλισμένα τμήματα σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες. Διαθέτει κλινικές για διαβήτη, υπογονιμότητα, επιληψία, αλλεργία, παχυσαρκία και άλλα. Το θεραπευτικό τμήμα στον δεύτερο όροφο έχει 12 κρεβάτια. Η γλώσσα υπηρεσίας είναι η ρωσική και η ουζμπεκική.

Μια χειρουργική μονάδα με δύο χειρουργεία προσφέρει αποτελεσματικές χειρουργικές υπηρεσίες σε όλους τους κύριους τομείς. Είναι γνωστό για την προηγμένη βιντεολαπαροσκόπηση και ενδοσκόπηση. Διαθέτει σύγχρονο τμήμα επειγόντων περιστατικών, υπηρεσίες ασθενοφόρων και μονάδα εντατικής θεραπείας. Τηλ: 269-7085

Σχολιάστε