Είμαι έτοιμος να σταματήσω την πώληση ασφάλισης

Εάν έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε μια καριέρα πουλώντας ασφαλιστικά προϊόντα, συγχαρητήρια. Έχετε κάνει μια επιλογή που μπορεί να επηρεάσει θετικά το μέλλον σας, τα οικονομικά σας και την οικογένειά σας.

Μακάρι να μην χρειαζόταν να σας το πω, αλλά έχετε επίσης αποφασίσει να εισάγετε μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που θα ζήσετε στη ζωή σας.

Απογοήτευση. Και γιατί το λέω αυτό;

Επειδή όσο περισσότερο παραμένετε σε αυτή την επιχείρηση τόσο πιο πιθανό θα είναι να πείτε “Είμαι έτοιμος να σταματήσω να πουλάω ασφάλιση”. Μα γιατί? Γιατί πάνω από το 80% των πρακτόρων που παίρνουν την άδεια τους και εργάζονται σε ασφαλιστικές εταιρείες παραιτούνται μέσα στον πρώτο χρόνο; Επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικούς λόγους για να εξετάσετε:

1) Απόρριψη από πιθανούς πελάτες – θα χρειαστείτε χοντρό δέρμα για να τα καταφέρετε σε αυτήν την επιχείρηση επειδή θα ακούσετε τη φράση “όχι ευχαριστώ” τόσες φορές θα αρχίσετε να νομίζετε ότι είναι το μικρό σας όνομα. Οι άνθρωποι συνήθως δεν εξαντλούνται να αγοράσουν ασφάλιση. Πρέπει να πειστούν ότι είναι κάτι που πρέπει να το εξετάσουν σοβαρά τώρα. Ο μόνος πελάτης που γνωρίζει με βεβαιότητα ότι η ασφάλιση είναι σημαντική είναι το άτομο που έχει βιώσει από πρώτο χέρι είτε θάνατο είτε ασθένεια χωρίς ασφάλιση. Αυτή δεν θα είναι η πλειοψηφία των πελατών σας, επομένως θα λένε όχι συχνά. Φέρτε μας σε αυτό!

2) Οικονομική ανεπάρκεια – οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες είναι εξαιρετικά πλούσιες. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του λόγου είναι ότι είναι ένας κλάδος που παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησής τους από πωλητές, αλλά δεν εγγυώνται μισθούς. Εάν ένας πωλητής δεν κάνει μια πώληση, δεν πληρώνεται. Αυτό σημαίνει ότι ως πωλητής πρέπει να έχετε τους οικονομικούς πόρους για να πηγαίνετε στη δουλειά καθημερινά, να κρατάτε το αυτοκίνητό σας σε λειτουργία, να πληρώνετε για τηλεφωνική υπηρεσία, να πλένετε τα ρούχα σας ώστε να φαίνεστε όμορφα μπροστά στους πελάτες, να πληρώνετε τους λογαριασμούς του σπιτιού σας και να τρώτε χωρίς να τα πάρετε. μια δεκάρα για τις προσπάθειές σας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την πολυτέλεια να πηγαίνουμε στη δουλειά καθημερινά και να χειριζόμαστε τα έξοδα ζωής χωρίς να έρχονται χρήματα.

Σε ορισμένες πολιτικές μπορείτε να πληρώνεστε αρκετά γρήγορα ενώ για άλλες χρειάζονται εβδομάδες. Έτσι, ένας νέος πράκτορας αναμένεται να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γράψει και να υποβάλει την επιχείρηση. Ωστόσο, δεν παίρνει χρήματα. Δεν αργεί να φύγει από τον ασφαλιστικό κλάδο και να πιάσει δουλειά με μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα.

3) Διευθυντική Ανικανότητα – μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις για έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων είναι να εργάζεται κάτω από έναν ανίκανο διευθυντή. Πολλές φορές οι ασφαλιστικές εταιρείες προωθούν μάνατζερ από πωλητές που τα πήγαν καλά στις πωλήσεις. Ωστόσο, οι πωλήσεις και η διαχείριση είναι δύο διαφορετικά ζώα. Μπορεί να είσαι εξαιρετικός πωλητής αλλά να μην ξέρεις το πρώτο πράγμα για τη διαχείριση. Έχω δουλέψει κάτω από διευθυντές που πίστευαν ότι η δουλειά τους ήταν να σε ωθήσουν να πουλήσεις. Οι πωλητές χρειάζονται καθοδήγηση στην καριέρα τους για να τους κρατήσουν εστιασμένους στον στόχο. κερδίστε χρήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μην τα παρατάς. Μάθετε πώς να κερδίσετε και να πολεμήσετε μέχρι να το κάνετε.

Σχολιάστε