Εκτιμητής ασφάλισης αυτοκινήτου – Τι χρειάζεστε

Μια τέτοια αριθμομηχανή θέτει μια σειρά από ερωτήσεις. κάθε απάντηση θα χρησιμοποιηθεί ως μεταβλητή για την πραγματοποίηση προσφορών και τον καθορισμό της αμοιβής πριμοδότησης. Οι ερωτήσεις μπορούν να χωριστούν σε δύο κύριες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που σχετίζονται με το όχημα και των προσωπικών πληροφοριών. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που βλέπετε στον εκτιμητή ασφάλισης αυτοκινήτου παρατίθενται ως εξής:

1. Ποια είναι η ηλικία ή η ημερομηνία γέννησής σας;

Η ηλικία παίζει ρόλο στη συνολική εκτίμηση. Η ασφαλιστική εταιρεία θεωρεί πολύ νέους και ηλικιωμένους οδηγούς υψηλού κινδύνου. Η πρώτη ομάδα πιθανώς έχει έλλειψη εμπειρίας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι νεαροί οδηγοί να παραβιάζουν κάποιους νόμους οδικής κυκλοφορίας, να διαπράττουν παραβάσεις όπως υπερβολική ταχύτητα κ.λπ. αυξάνεται επίσης η πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.

2. Ποιο είναι το επάγγελμά σας;

Ο εκτιμητής ασφάλισης αυτοκινήτου χρησιμοποιεί τα επαγγέλματα των οδηγών για τον υπολογισμό των ποσοστών ατυχημάτων. Υπάρχει μια στατιστική που υποδηλώνει ότι ορισμένα επαγγέλματα όπως οι γιατροί, οι μεσίτες ακινήτων, οι δικηγόροι, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι πωλητές θεωρούνται αγχωτικές θέσεις εργασίας. Οι ασφαλιστές πιστεύουν ότι οι αγχωτικές δουλειές επηρεάζουν τη συγκέντρωση στην οδήγηση. Η αριθμομηχανή ασφάλισης Cal μπορεί να καθορίσει υψηλότερη ασφάλιση με βάση αυτόν τον παράγοντα.

3. Τι είδους αυτοκίνητο οδηγείτε;

Το μοντέλο αυτοκινήτου επηρεάζει και τα ποσοστά ασφάλισης. Ο εκτιμητής ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να αντιμετωπίζει τα πολυτελή αυτοκίνητα σαν τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία προς ασφάλιση. Σε περίπτωση ατυχήματος, βανδαλισμού ή κλοπής, το πολυτελές αυτοκίνητο είναι πιο πιθανό να κοστίσει περισσότερο στην επισκευή σε σύγκριση με τα φθηνότερα αντίστοιχα. Το σπορ αυτοκίνητο με υψηλή τελική ταχύτητα και γρήγορο ρυθμό επιτάχυνσης είναι επίσης αρκετά επικίνδυνο να ασφαλιστεί, επομένως οι ασφαλιστικές εταιρείες τείνουν να χρεώνουν περισσότερα για τέτοια οχήματα.

4. Πόσα αυτοκίνητα να ασφαλίσω;

Το καλό είναι ότι όσο περισσότερα αυτοκίνητα αναγράφονται στο ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, τόσο περισσότερες εκπτώσεις θα έχετε πιθανώς. Η έκπτωση βασίζεται στην επιλογή πακέτου, επομένως μπορείτε να δικαιούστε άλλες εκπτώσεις εάν ασφαλίσετε το σπίτι, την υγεία και τη ζωή σας στην ίδια εταιρεία επίσης.

5. Ποια είναι η διεύθυνσή σας;

Ο εκτιμητής ασφάλισης αυτοκινήτου χρησιμοποιεί τη διεύθυνσή σας για να προσδιορίσει εάν ζείτε σε συγκεκριμένη περιοχή όπου το ποσοστό εγκληματικότητας θεωρείται υψηλό. Πρέπει να πληρώσετε περισσότερα για να προστατεύσετε το αυτοκίνητο εάν ζείτε σε επικίνδυνες πόλεις.

6. Πόσες παραβάσεις στο μητρώο οδήγησης;

Το αρχείο οδήγησης είναι απόδειξη όπου το DMV παραθέτει όλα τα προηγούμενα ατυχήματα στα οποία είχατε εμπλακεί, τις τροχαίες παραβάσεις και κάθε εισιτήριο κυκλοφορίας. Οι ασφαλιστικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να καθορίσουν εάν είστε οδηγός χαμηλού ή υψηλού κινδύνου.

Σχολιάστε