Επιλέγοντας την καλύτερη ασφάλιση για κατοικίδια για τον σκύλο σας

Κάθε κατοικίδιο σκυλί έχει διαφορετικό ρόλο σε κάθε νοικοκυριό. Μερικοί χρησιμεύουν ως σκύλοι φύλακες, ενώ άλλοι είναι ντυμένοι και περιποιημένοι, αλλά όποιο ρόλο και αν παίζουν, τα σκυλιά είναι πολύ εξυπηρετικοί και ευχάριστοι σύντροφοι στο σπίτι. Ένας καλός ιδιοκτήτης πρέπει να ξέρει καλύτερα από το να αγνοεί την ευημερία του σκύλου του.

Σήμερα, υπάρχουν διάφορα υπάρχοντα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίδιων ζώων που μπορείτε να αγοράσετε. Ωστόσο, όπως και για εμάς τους ανθρώπους, υπάρχουν σημαντικές συνθήκες που κάνουν ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύτερο από ένα άλλο. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος ασφάλισης για το κατοικίδιο σκύλο σας:

1) Οι οικονομικές ανησυχίες είναι πάντα ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Πρώτα απ ‘όλα, σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας για το κατοικίδιό σας. Για παράδειγμα, πόσα ξοδεύατε για τις τακτικές επισκέψεις στον κτηνίατρο; Έχετε στη διάθεσή σας χρήματα για τον φίλο σας εάν του συμβεί ξαφνική ασθένεια ή ατύχημα;

Υπάρχουν συγκεκριμένα ασφαλιστικά προγράμματα για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες. Λίγα σχέδια μπορούν πραγματικά να καλύψουν το 100% των εξόδων σας. Ωστόσο, υπάρχουν σχέδια που μπορούν να σας προσφέρουν εκπτώσεις ή αποζημιώσεις για κάθε επίσκεψη κτηνιάτρου και άλλα παρόμοια.

2) Μια άλλη σκέψη θα πρέπει να είναι το ιατρικό ιστορικό του κατοικίδιου σκύλου σας. Υπάρχουν προγράμματα που δεν καλύπτουν προϋπάρχουσες ασθένειες, επομένως πρέπει να φροντίσετε να εξοικειωθείτε με τους όρους ενός ασφαλιστικού προγράμματος πριν το αγοράσετε. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι ιατρικές ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας, ή το μεγαλύτερο μέρος τους, μπορούν να καλυφθούν από το σχέδιο, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ευημερία του φίλου σας.

3) Τρίτον, σκεφτείτε τη ράτσα του σκύλου σας. Υπάρχουν αποκλειστικά σχέδια για συγκεκριμένη φυλή. Αυτές είναι συνήθως ράτσες που έχουν γενετικές ασθένειες ή ασθένειες που σχετίζονται με τη φυλή, ή σκύλοι εργασίας που είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες που σχετίζονται με την ηλικία, όπως η αρθρίτιδα. Αν και είναι απλώς απάνθρωπο το πώς οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει τέτοιες διακρίσεις σε βάρος αθώων φυλών σκύλων, πρέπει να αποδεχτείτε ότι αυτό είναι μια πραγματικότητα. Μάθετε αν ο σκύλος σας είναι μέρος αυτής της λίστας και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να βρείτε ένα σχέδιο που δεν τον αποκλείει.

4) Λάβετε υπόψη εξωτερικούς παράγοντες, όπως τις κοινές συνήθειες του σκύλου σας, όπως το δάγκωμα και η κατάποση ξένων αντικειμένων. Εάν ο σκύλος σας έχει τέτοιου είδους τρόπους συμπεριφοράς, βεβαιωθείτε ότι η πολιτική καλύπτει επίσης το φάρμακο όταν συμβαίνει κάτι λάθος. Ορισμένα σχέδια καλύπτουν επίσης επιδοτήσεις για άλλα ανεπιθύμητα ή ξαφνικά γεγονότα, όπως ο σκύλος σας να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους ή για επιβίβαση και διαμονή όταν πρέπει να είστε αλλού και δεν μπορείτε να φέρετε το σκυλί σας, όπως το νοσοκομείο.

Σχολιάστε