Επισκόπηση Εμπορικής Ασφάλισης Μικρών Επιχειρήσεων: Κατανόηση των Βασικών Αναγκών Ασφάλισης Επιχειρήσεων

Είναι δεδομένο ότι κάθε είδους επιχειρήσεις απαιτούν -τουλάχιστον- βασική ασφάλιση αστικής ευθύνης. Είναι πάντα συνετό να προστατεύετε την επιχείρησή σας από όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλες οι βιομηχανίες είναι ευάλωτες σε αγωγές για τον ένα ή τον άλλο λόγο αυτές τις μέρες. Ακόμα κι αν κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σας από το σπίτι, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζετε, όπως η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ευτυχώς, υπάρχουν προσαρμοσμένα εμπορικά ασφαλιστήρια συμβόλαια μικρών επιχειρήσεων, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε προσφορές προσαρμοσμένες στον τύπο της εταιρείας σας και στο μέγεθος της επιχείρησής σας.

Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τέσσερις κύριους τύπους κάλυψης γενική ευθύνη, εμπορική ιδιοκτησία, επαγγελματικό αυτοκίνητο και αποζημίωση εργαζομένων. Εάν δεν κάνετε παραδόσεις ή δεν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας για οτιδήποτε σχετίζεται με την επιχείρησή σας, τότε πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε αυτήν την κάλυψη στο συμβόλαιό σας. Εάν δεν έχετε υπαλλήλους, τότε δεν θα χρειαστείτε αποζημίωση εργαζομένων.

Ακόμα κι αν έχετε λίγους υπαλλήλους, μπορεί να χρειαστεί ή όχι να λάβετε αποζημίωση εργαζομένων, ανάλογα με τους νόμους της πολιτείας σας και το ύψος του κινδύνου που εμπλέκονται με τους υπαλλήλους. Υπάρχει ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης για άτομα όπως δικηγόρους, λογιστές, συμβούλους, κτηματομεσίτες κ.λπ. Η γενική ευθύνη και η επαγγελματική ευθύνη δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που εξαιρούνται από την εμπορική ασφάλιση μικρών επιχειρήσεων, παρά το γεγονός ότι ενδέχεται να συνεπάγονται μεγάλες ζημίες. Για παράδειγμα, οι πλημμύρες και οι ανεμοστρόβιλοι απαιτούν “εξειδικευμένα συμβόλαια” Αυτό συμβαίνει επειδή οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν επιθυμούν να πληρώνουν τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν υποστεί ζημιά σε μια μικρή γεωγραφική περιοχή.

Εμπορική Ασφαλιστική Κάλυψη Μικρών Επιχειρήσεων

Εδώ είναι μερικά πράγματα από τα οποία μια εμπορική ασφάλιση μικρών επιχειρήσεων, γενικά, θα προστατεύσει την εταιρεία σας:

• Εάν κάποιος τραυματιστεί με οποιονδήποτε τρόπο ενώ βρίσκεται σε φυσική περιουσία που σχετίζεται με την επιχείρησή σας

• Εάν ένας πελάτης έχει κάποια περιουσία που έχει υποστεί ζημιά από εσάς ή τους υπαλλήλους σας

• Εάν τα προϊόντα σας προκαλούν βλάβη σε κάποιον ή στην περιουσία του

• Εάν χρησιμοποιείτε τη φωτογραφία ενός πελάτη στη διαφήμισή σας και αυτός προσπαθήσει να σας μηνύσει για πνευματικά δικαιώματα

• Εάν η εταιρεία σας κατονομάζεται σε αγωγή για ιατρικά έξοδα και υλικές ζημιές

Τι γίνεται με τους δικούς σας τραυματισμούς; Τι θα γινόταν με την επιχείρησή σας αν σας συνέβαινε κάτι; Αυτά είναι επίσης πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν προσθέτετε εξειδικευμένη κάλυψη στο συμβόλαιό σας.

Απλώς χρησιμοποιήστε το Διαδίκτυο για να βρείτε το σωστό εμπορική ασφάλιση μικρών επιχειρήσεων για εσάς, ξεκινώντας από την Hiscox Business Insurance. Ελέγξτε την ασφάλισή σας κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Σχολιάστε