Επισκόπηση Προσφοράς Εμπορικής Ασφάλισης: Εισαγωγή στην Ασφάλιση Επιχειρήσεων

Εάν ξεκινήσατε πρόσφατα μια νέα επιχείρηση, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να αναζητάτε μια προσφορά εμπορικής ασφάλισης. Οι ιδιοκτήτες νέων επιχειρήσεων τείνουν να είναι αισιόδοξοι και επομένως δεν λαμβάνουν υπόψη τους κινδύνους που συνδέονται με τη λειτουργία μιας επιχείρησης που θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν σε αγωγή. Τι γίνεται αν κάποιος τραυματιστεί στην ιδιοκτησία σας; Τι γίνεται αν κάποιος προσπαθήσει να σας κατηγορήσει για δυσφήμιση, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή κάτι παρόμοιο; Τι γίνεται αν ένας υπάλληλος καταστρέψει κατά λάθος την περιουσία ενός πελάτη; Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα του γιατί χρειάζεστε ένα ποιοτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο επιχείρησης.

Αυτές οι πολιτικές διατίθενται σε πολλές μορφές και προσφέρουν διάφορους τύπους κάλυψης. Μπορεί να θέλετε να πάρετε ένα που είναι προσαρμοσμένο για τον κλάδο σας. Εάν απλώς διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση από το σπίτι, τότε προφανώς δεν θα λάβετε την ίδια προσφορά εμπορικής ασφάλισης με κάποιον που διευθύνει μια κατασκευαστική εταιρεία.

Η γεννήσιμη ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης καλύπτει μια επιχείρηση σε περίπτωση που ένας πελάτης τραυματιστεί σε ακίνητο που σχετίζεται με μια επιχείρηση. Μπορεί επίσης να πληρώσει για τη νομική υπεράσπιση του ιδιοκτήτη εάν αντιμετωπίσει αγωγή επειδή ένα προϊόν ή μια υπηρεσία προκαλεί βλάβη. Σχεδόν κάθε επιχείρηση απαιτεί αυτό το είδος ασφάλισης.

Εάν κάποια οχήματα εμπλέκονται στην επιχείρησή σας με οποιονδήποτε τρόπο, θα πρέπει να προσθέσετε εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου στο συμβόλαιό σας. Τι γίνεται αν ένας από τους υπαλλήλους σας τραυματιστεί ή τραυματίσει κάποιον άλλο σε ένα ατύχημα; Τι γίνεται με τις ζημιές στο ίδιο το όχημα;

Τι άλλο να αναζητήσετε σε μια προσφορά εμπορικής ασφάλισης

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε μια προσφορά εμπορικής ασφάλισης, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας, είναι η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης. Αυτό καλύπτει παράγοντες όπως ισχυρισμούς για σφάλματα και παραλείψεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διεξαγωγή των εργασιών. Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι θα κάνουν μήνυση για σχεδόν οτιδήποτε αυτές τις μέρες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστεί να προσλάβεις δικηγόρο για να σε υπερασπιστεί ενάντια στα πιο ανόητα πράγματα.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση ορισμένων από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην απόκτηση της σωστής προσφοράς εμπορικής ασφάλισης:

• Είδος επιχείρησης και κλάδος στον οποίο ασχολείστε

• Είτε παρέχετε μια υπηρεσία ή ένα προϊόν και τι είδους

• Τοποθεσία της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής διεύθυνσης και του εάν εκτελείται ή όχι από το σπίτι σας

• Είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιάζετε τον τόπο της επιχείρησης

• Αριθμός εργαζομένων

• Αν η επιχείρησή σας είναι ατομική επιχείρηση, εταιρεία, εταιρική σχέση κ.λπ.

• Εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί γραπτές συμβάσεις

• Εκτιμώμενα έξοδα μισθοδοσίας για το επόμενο έτος

• Εκτιμώμενες ακαθάριστες πωλήσεις για το επόμενο έτος

Υπάρχουν και άλλα σημαντικά ζητήματα. Το καλύτερο μέρος για να μάθετε περισσότερα για τις επιλογές σας και να αποκτήσετε ένα προσαρμοσμένο προσφορά εμπορικής ασφάλισης είναι η Hiscox Business Insurance. Είναι μια νόμιμη εταιρεία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όλους τους τύπους επιχειρήσεων.

Σχολιάστε