Η ασφάλιση πλημμύρας υπόσχεται ηρεμία κατά την περίοδο των βροχών

Υπάρχουν μερικές συμβουλές στα παρακάτω. Πρώτον, η οροφή που γίνεται ευάλωτη και χαλαρή λόγω της στάθμης του νερού και της υγρασίας. Δεύτερον, το υδροδυναμικό φορτίο μπορεί να βλάψει τα άλλα εξωτερικά και εσωτερικά μέρη. Στη συνέχεια, τα χαλιά και τα έπιπλα μπορούν να γίνουν θύματα πλημμυρών. Στη συνέχεια, εάν η υγρασία παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να επηρεάσει το δάπεδο σκληρού ξύλου σας. Μετά από αυτό, προκύπτουν προβλήματα υγείας σε περίπτωση που τα νερά της πλημμύρας παραμείνουν σε λύματα.

Μετά από αυτό, τίθεται σε ισχύ η μόνωση των ξηρών τοίχων. Το νερό της πλημμύρας μπορεί να καταστρέψει όλες τις συσκευές και τα έπιπλα που δεν είναι ανθεκτικά στο νερό. Το υδροστατικό φορτίο είναι ικανό να σπάσει καθώς και να σπάσει τους τοίχους και τα δάπεδα. Τέλος, τα νερά της πλημμύρας με λάσπη και χώμα μπορεί να αποδυναμώσουν την ακεραιότητα των θεμελίων. Το θέμα είναι ότι το σπίτι σας δεν είναι έτοιμο για τέτοια απρόοπτα.

Dos σε μια πλημμύρα

Ωστόσο, τα παρακάτω βήματα μπορούν να σας δώσουν μια ανάσα ενάντια στο αφιλόξενο γεγονός μιας πλημμύρας. Πρώτα, παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε υψηλότερο μέρος, επειδή το νερό με ύψος 3 ίντσες μπορεί να το τραβήξει μακριά. Δεύτερον, διατηρήστε ένα απόθεμα μπαταριών μαζί με τους φακούς. Τρίτον, για να αποφύγετε τη θλιβερή κατάσταση του πνιγμού, πρέπει να προστατεύσετε τα κατοικίδια ζώα σας μεταφέροντάς τα στον επάνω όροφο και τα ζώα σε υψηλότερο χλοοτάπητα.

Μην έρχεστε σε επαφή με το νερό της πλημμύρας άσκοπα, μπορεί να βλάψει τα μάτια, τα αυτιά και τη μύτη σας. Τη στιγμή που θα βρείτε τα νερά της πλημμύρας να χτυπούν το σπίτι σας, καλέστε αμέσως την ασφαλιστική σας εταιρεία. Συνιστάται επίσης να μην κάνετε μόνοι σας τις εργασίες επισκευής. Αντίθετα, μην το ξεκινήσετε μέχρι να πληρωθείτε για την απώλεια. Οφείλεται στο γεγονός ότι οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις δεν αποζημιώνουν χρηματικά καμία ζημία που δεν είχαν δει.

Η αποκατάσταση των πλημμυρών είναι από μόνη της μια ολοκληρωμένη δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, ένας ορισμένος τύπος ανησυχίας, δηλαδή η επιχείρηση αποκατάστασης πλημμυρών, θεωρείται ικανός να αναλάβει τέτοιες εργασίες αποκατάστασης. Μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία αξίωσης αποζημίωσης για να λάβουν την αποζημίωση με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.

Τι κάνει την ασφάλιση πλημμύρας πιο κατάλληλη?

Η ασφάλιση πλημμύρας μπορεί να τονίσει τις διαφορές μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού. Αυτά έχουν απαριθμηθεί στη συνέχεια. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του πρώτου περιλαμβάνει σπασμένους σωλήνες, διαρροή πάνω από νεροχύτη και τουαλέτα, σπασμένο σωλήνα συσκευής και νερό από μια κατεστραμμένη οροφή.

Από την άλλη, τα γεγονότα ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου πλημμύρας αναλύονται όπως παρακάτω. Φροντίζει για τις άμεσες συνέπειες των πλημμυρών. Γίνεται απαίτηση εάν το νέο σας σπίτι βρίσκεται σε περιοχή υψηλού κινδύνου. Σε περίπτωση που το σπίτι σας βρίσκεται σε περιοχές χαμηλού ή μεσαίου κινδύνου, τηρείται το ένα τέταρτο όλων των αιτήσεων πλημμύρας.

Σχολιάστε