Η ασφάλιση υγείας της γάτας εξαφανίζει τον πόνο…Για εσάς και τη γάτα σας!

Η ασφάλιση υγείας της γάτας παρέχει οικονομικά προσιτή ιατρική περίθαλψη, η οποία είναι άμεση συσχέτιση με τη βελτίωση της υγείας.

Εξασκήστε ευσεβείς πόθους ότι η γάτα σας θα παραμείνει υγιής σε όλη της τη ζωή

μπορεί να μην λειτουργήσει. Επιπλέον, καταστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό μας, όπως η ανάκληση τροφής για κατοικίδια, μπορεί να προκύψουν παρά την κάθε δυνατή προσπάθεια να φροντίσουμε τα κατοικίδιά μας.

Εάν η γάτα σας αρρωστήσει στιγμιαία ή καθώς μεγαλώνει (όπως ακριβώς κάνουν μερικοί άνθρωποι), η ασφάλεια είναι εκεί για να σας βοηθήσει με τους λογαριασμούς του κτηνιάτρου.

Το κόστος των ασφαλίστρων μπορεί να είναι χαμηλότερο από τους ετήσιους ελέγχους και τις συνήθεις επισκέψεις υγειονομικής περίθαλψης.

Μια από τις γάτες μου είχε μια επείγουσα επέμβαση που κόστισε $3000. Πιστέψτε με αυτό το ποσό δεν ήταν στον προϋπολογισμό! Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος των ασφαλίστρων ήταν πολύ χαμηλότερο από το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για τη ζωή του και την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Αυτό σίγουρα εξάλειψε τον πόνο μου επειδή δεν έπρεπε να σκεφτώ την ευθανασία και επίσης τον σωματικό πόνο που βίωνε η ​​γάτα μου. Ανησυχούσα μόνο για τη γάτα μου, όχι για τον λογαριασμό κτηνίατρου.

Η Ασφάλιση Υγείας της Γάτας μπορεί να αντιμετωπίσει πολλά ζητήματα, όπως:

Φροντίδα σε ατύχημα

Θεραπείες καρκίνου

Χειρουργική επέμβαση

Προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα γάτας

Ετήσιες εξετάσεις

Συνταγές

MRI

Ακτίνες Χ
http://www.allthingscat.com για εναλλακτικές απόψεις σχετικά με την υγεία της γάτας. Το οποίο περιλαμβάνει ασφάλιση υγείας για γάτες, προβλήματα υγείας, σωστή διατροφή, επιβλαβή απορρίμματα γατών και δώρα γατών εραστών.

Σχολιάστε