Η κρατική υγειονομική περίθαλψη δεν μπορεί να λειτουργήσει!

Θα ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ εάν η κυβέρνησή μας μπορούσε να διαχειριστεί με επιτυχία τις ανάγκες της Αμερικανικής Υγειονομικής Περίθαλψης. Θα ήμουν όλοι μέσα αν η κυβέρνηση εγγυάται την καλή υγεία για όλους, και αυτοί είχαν έστω και εξ αποστάσεως τα προσόντα για να παρέχουν μια τέτοια εγγύηση. Η αλήθεια είναι ότι όλοι αντιμετωπίζουμε διαφορετικά προβλήματα υγείας σε διαφορετικές ηλικίες. Τα πρόσφατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα τα χειρίστηκαν γιατροί, νοσοκομεία και νοσηλευτές. Είχα κάνει κακές επιλογές για φαγητό και άσκηση και έπαθα εγκεφαλικό εξαιτίας αυτών των κακών επιλογών. Επαγγελματίες υγείας καθοδήγησαν την ανάρρωσή μου και κανένα άτομο από την κυβέρνηση ή από την εταιρεία ασφάλισης υγείας δεν με επισκέφτηκε ποτέ όσο νοσηλευόμουν ή βρισκόμουν σε ανάρρωση. Το καθήκον του καθορισμού της εμφάνισης ενός συστήματος υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να καθοριστεί από εσάς και τον γιατρό σας, όχι από τις ασφαλιστικές εταιρείες υγείας, την κυβέρνηση και τους δικηγόρους που είναι επί του παρόντος το πρόσωπο του συστήματος υγείας μας.

Η κυβέρνηση, δηλαδή οι πολιτικοί, ισχυρίζονται ότι όλοι χρειαζόμαστε ασφάλιση υγείας, αλλά ποιος θα πληρώσει για τα ασφάλιστρα, τη συνδρομή και τις μη καλυπτόμενες ασθένειες και ατυχήματα; Θα απολαμβάνουν όλοι καλή υγεία επειδή έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας; Η ασφάλιση υγείας όλων θα είναι δωρεάν αφού η ACA έχει επιβάλει σε όλους να έχουν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ανεξάρτητα από τις ατομικές ανάγκες υγείας ή την οικονομική τους θέση; Βασικά, με το όπλο, «ρητορικά μιλώντας», η κυβέρνηση αναγκάζει όλους να αγοράσουν ασφάλιση υγείας; Εάν είναι νόμιμο, από πού θα προέλθουν τα χρήματα για την πληρωμή των ασφαλίστρων υγείας ή των επαγγελματιών υγείας που διαγιγνώσκουν τις ασθένειές μας; Από πού θα προέλθουν τα χρήματα για τη χρηματοδότηση του εξοπλισμού που απαιτείται για τη διάγνωση και/ή τη θεραπεία των αναγκών υγείας μας; Από πού θα έρθουν τα χρήματα για τα κτίρια που χρειάζονται για τη στέγαση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων για τους αναπηρικούς; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που έχω για όσους ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι υπεύθυνη για τις ατομικές μας ανάγκες υγείας. Την τελευταία φορά που έλεγξα ότι η κυβέρνηση δεν είχε χρήματα να πληρώσει για τίποτα, εκτός κι αν φορολογούσαν εσάς και εμένα για να το λάβουμε.

Τι, εννοείτε ότι έχουμε ήδη ένα κυβερνητικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης; Γι’ αυτό είναι τόσο υψηλοί οι φόροι μου; Γι’ αυτό διάβασα πρόσφατα στην εφημερίδα ότι η κυβέρνηση πληρώνει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για δόλιες αξιώσεις υγειονομικής περίθαλψης; Μήπως αυτός είναι ο λόγος που οι γιατροί εγκαταλείπουν το κυβερνητικό σύστημα υγείας για τα πιο αποτελεσματικά ιδιωτικά ιατρεία; Είναι αυτός ο λόγος που η κυβέρνηση κάνει εγκληματίες από Αμερικανούς που προτιμούν να μην αγοράζουν ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας; Γκόλυ, ελπίζω η κυβέρνηση να κάνει καλύτερη δουλειά στη διαχείριση του Obamacare από ό,τι στη διαχείριση των αναγκών υγείας για τους βετεράνους μας μέσω της Διοίκησης Βετεράνων.

Σχολιάστε