Η Umbrella Insurance προσφέρει οικονομικά ευρεία προστασία ευθύνης

Σε κανέναν δεν αρέσει να αντιμετωπίζει μια νομική πρόκληση, αλλά τέτοιες ατυχείς περιστάσεις πολύ συχνά μπορούν να γίνουν ένα πολύ πραγματικό πρόβλημα, ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και για οποιονδήποτε έχει κάθε είδους πολύτιμη περιουσία ή άλλα περιουσιακά στοιχεία. Και όσο περισσότερα έχει κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία αγωγή για σχεδόν οποιοδήποτε λόγο στη διάρκεια της ζωής του. Ακόμα κι αν μια δικαστική υπόθεση είναι επιπόλαιη, το κόστος της νομικής υπεράσπισης μπορεί να είναι υψηλό.

Αλλά το να έχετε ένα καλό σχέδιο ομπρέλας μπορεί να προστατεύσει από αγωγές και άλλες υποχρεώσεις που προκύπτουν από επιχειρηματικές πρακτικές, χρήση ακινήτων και άλλους παράγοντες. Τέτοια συμβόλαια δημιουργήθηκαν για να πληρώνουν ό,τι δεν πληρώνουν οι ασφαλιστικές καλύψεις αυτοκινήτου, σπιτιού, σκάφους και άλλων τύπων όταν καλύπτονται τα όρια συμβολαίου τους σε περίπτωση που κάποιος υποστεί ζημιά, τραυματισμό ή θάνατο ως αποτέλεσμα της χρήσης των ασφαλισμένων ακινήτων.

Και η κάλυψη με ομπρέλα θεωρείται μία από τις καλύτερες αξίες στην ασφάλιση δεδομένου ότι παρέχουν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια σε προστασία για κάτι που συνήθως ανέρχεται σε λιγότερο από 200 δολάρια ετησίως. Και κάθε επιπλέον κάλυψη 1 εκατομμυρίου δολαρίων γενικά μπορεί να διατεθεί για περίπου 100 $ επιπλέον ετησίως. Επειδή τέτοια συμβόλαια είναι δευτερεύοντα και ισχύουν μόνο όταν τα υπάρχοντα ασφαλιστικά προγράμματα έχουν εξαντλήσει τα ισχύοντα όρια κάλυψης, τα περισσότερα προγράμματα χρησιμοποιούνται σπάνια και τα καθιστούν πολύ προσιτά.

Σαφώς, όσο περισσότερα έχει κάποιος, όπως μια επιχείρηση, μεγάλο σπίτι, εκτεταμένη γη ή άλλου είδους ακίνητα και περιουσιακά στοιχεία, τόσο περισσότερα θα μπορούσε να χάσει εάν του ασκηθεί μήνυση για κάποιο λόγο. Και αν έχετε ένα σκάφος και πηγαίνετε τακτικά φίλους και άλλους για εκδρομές στο νερό, υπάρχει πολύ πραγματική πιθανότητα κάποιος να πέσει στη θάλασσα ή να υποστεί σοβαρό τραυματισμό, εάν η χρήση του σκάφους έχει ως αποτέλεσμα θάνατο ή τραυματισμό. Και αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να υποβληθεί μια βαριά αγωγή που εύκολα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει τον ασφαλισμένο εάν δεν προστατευόταν πλήρως.

Αλλά ακόμη και εκείνοι που δεν κατέχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να βρεθούν σε δαπανηρές δίκες και να αντιμετωπίσουν πιθανές αποφάσεις πολύ μεγαλύτερες από ό,τι θα μπορούσαν ποτέ να αντέξουν οικονομικά χωρίς υγιή προστασία. Εάν προκαλείται ατύχημα κατά την οδήγηση και κάποιος υποφέρει από μόνιμη αναπηρία που τον εμποδίζει να εργαστεί ξανά, ακόμη και ένας εργαζόμενος της μεσαίας τάξης θα μπορούσε να κερδίσει ένα μεγάλο ποσό σε μια δικαστική υπόθεση που θα μπορούσε εύκολα να υπερβεί οποιοδήποτε ποσό θα μπορούσε να αντέξει ο κατηγορούμενος για μια ζωή. Αλλά μόνο για μερικές εκατοντάδες δολάρια ή περισσότερα ετησίως, αυτό το άτομο θα μπορούσε να προστατευτεί με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα ομπρέλα.

Έτσι, όταν αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για να λάβετε οικονομικά προσιτή κάλυψη για προστασία από πιθανή χρεοκοπία ή μόνιμη οικονομική δυσπραγία λόγω δικαστικού συμβιβασμού, μια καλή πολιτική ομπρέλας θα ικανοποιήσει τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων με το μικρότερο ποσό χρημάτων.

Σχολιάστε