Θεωρήσεις Ασφάλισης Ζωής για Ασθματικούς

Οι πάσχοντες από άσθμα χρειάζονται και ασφάλεια ζωής.

Πώς και γιατί τα άτομα με προβλήματα υγείας της αναπνοής πρέπει να λαμβάνουν απλές ασφάλειες ζωής.

Σχετικά με την υποκείμενη πάθηση και γιατί μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο η αγορά απλής ασφάλισης ζωής.

Ο όρος

Το άσθμα είναι μια πολύπλοκη πάθηση που περιλαμβάνει περιορισμούς των αεραγωγών. Το άσθμα είναι συνήθως χρόνιο και μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή. Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Πνευμόνων δεν υπάρχει «καμία θεραπεία για το άσθμα».

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλές θεραπείες για αυτήν την πάθηση. Ορισμένες θεραπείες περιλαμβάνουν εισπνευστήρες και άλλες περιλαμβάνουν νεφελοποιητές μέσω συνταγής από το γιατρό τους. Εάν έχετε άσθμα ή νομίζετε ότι μπορεί, θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό.

Το τι ακριβώς προκαλεί και προκαλεί το άσθμα δεν είναι ευρέως αποδεκτό.

Γιατί το άσθμα κοστίζει περισσότερο με την ασφάλιση ζωής:

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ashtma σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι ένας δευτερεύων παράγοντας που οδηγεί σε άλλα ζητήματα. Για παράδειγμα, οι ασθματικοί που έχουν γρίπη μπορεί να δουν αυξημένα αναπνευστικά προβλήματα. Για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, τα άτομα που πάσχουν από άσθμα πρέπει συνήθως να ξοδεύουν περισσότερα για την ασφάλεια ζωής.

Χωρίς Γενική Συμφωνία με Ασφαλιστές:

Δεν υπάρχει κανένας μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι ασφαλιστές ζωής χειρίζονται την ασφάλιση ζωής για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα. Ορισμένοι ασφαλιστές θα αρνηθούν κατηγορηματικά την αίτηση ασφάλισης, κάποιοι θα σας παράσχουν βαθμολογίες πίνακα, ενώ άλλοι μπορεί να σας θεωρήσουν προτιμώμενη τιμολόγηση εάν το άσθμα σας είναι σταθερό και ελεγχόμενο.

Τι είναι το ελεγχόμενο άσθμα από την άποψη των ασφαλιστών ζωής:

Το τι ακριβώς συνιστά ελεγχόμενο άσθμα δεν είναι μια απλή απάντηση. Ωστόσο, γενικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Καμία επίσκεψη στα επείγοντα για άσθμα τα τελευταία χρόνια.

  • Καλή σχέση με πολλές έγκαιρες εξετάσεις με τον γενικό ιατρό σας.

  • Έγκαιρη αναπλήρωση συνταγών και λήψη όλων των φαρμάκων.

  • Μια ξεκάθαρη σημείωση από τους γιατρούς ότι το άσθμα σας θεωρείται ελεγχόμενο.

Όταν κάνετε αίτηση για ασφάλιση ζωής, οι ασφαλιστές θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους ιατρικούς σας φακέλους που έχει συμπληρώσει ο γιατρός σας. Επομένως, θα μπορούν να διαβάσουν όλες τις σημειώσεις για όλες τις επισκέψεις σας. Ο ασφαλιστής θα μπορεί επίσης να αναζητήσει τα αρχεία συνταγών σας.

Πώς να ψωνίσετε σωστά για ασφάλιση ζωής όταν έχετε άσθμα:

Υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν αγοράζετε ασφάλιση διάρκειας όταν έχετε άσθμα.

Βήμα πρώτο:

Επισκεφτείτε το γιατρό σας και συμβαδίστε με όλες τις συνταγές σας. Εάν ο γιατρός σας λέει να κάνετε κάτι – κάντε το. Αυτό το πρώτο βήμα φαίνεται τόσο προφανές, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν να το κάνουν. Μια σχετικά καθαρή κατάσταση υγείας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα είναι αυτό που αναζητούν οι ασφαλιστές ζωής.

Βήμα δυο:

Να είστε ειλικρινείς σχετικά με το άσθμα σας με τους ασφαλιστικούς σας πράκτορες. Αυτό φαίνεται επίσης συνηθισμένο, αλλά και πάλι, τόσοι πολλοί άνθρωποι αποτυγχάνουν σε αυτό το τεστ. Για να έχετε την καλύτερη τιμολόγηση, θα πρέπει να ενημερώσετε τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για την κατάστασή σας. Η απόκρυψη της κατάστασής σας και η εμφάνισή της κατά τον έλεγχο της προτεινόμενης πολιτικής σας, γενικά θα σας κοστίσει περισσότερα χρήματα.

Βήμα τρίτο:

Επικοινωνήστε με την οικιακή σας ασφάλιση αυτοκινήτου για μια προσφορά ασφάλισης ζωής και βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει ότι έχετε άσθμα. Έχετε μαζί σας όλα τα χαρακτηριστικά της κατάστασής σας, όπως τα φάρμακα που παίρνετε και τυχόν στατιστικά στοιχεία αναπνοής που μπορεί να έχετε. Λάβετε την προσφορά από την οικιακή ασφαλιστική εταιρεία και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Βήμα τέταρτο:

Επικοινωνήστε τώρα με έναν ανεξάρτητο πράκτορα, έναν που συνεργάζεται με δεκάδες ασφαλιστές ζωής. Πάρτε όλες τις ίδιες πληροφορίες που δώσατε στην οικιακή σας ασφαλιστική εταιρεία και παρέχετε τις στον ανεξάρτητο πράκτορα ζωής. Με βάση τα κριτήριά σας για το τι χρειάζεστε και τις προηγούμενες ιατρικές σας πληροφορίες – μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για καλύτερη τιμολόγηση.

Βήμα πέμπτο:

Προχωρήστε και συγκρίνετε τις ασφαλιστικές προσφορές που έχετε και λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, το ποσό κάλυψης, το κόστος ασφαλίστρων και την Κατάταξη Οικονομικής Ισχύος. Επιλέξτε το προϊόν που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας.

Τι πρέπει να κάνετε εάν απορριφθείτε:

Εάν απορριφθείτε με την αίτησή σας για ασφάλιση, μην απογοητευτείτε. Σε αυτό το σημείο θα θέλετε οπωσδήποτε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό ασφάλισης ζωής που μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσει περαιτέρω.

Τι είναι η αξιολόγηση οικονομικής ισχύος;

Με απλά λόγια, μια Αξιολόγηση Χρηματοοικονομικής Ισχύος είναι μια γνώμη ειδικού σχετικά με την ικανότητα ενός ασφαλιστή να ανταποκρίνεται και να εξοφλήσει τις απαιτήσεις. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να αγοράσετε τον ασφαλιστή με την υψηλότερη βαθμολογία που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Για το AM Best γενικά η σκοποβολή για Α, Α+ και Α++ θα πρέπει να αρκεί για ασφάλιση διάρκειας.

Η Johnson είναι ένας ανεξάρτητος ασφαλιστικός πράκτορας με έδρα εκτός του Σαν Φρανσίσκο CA, ο οποίος ειδικεύεται στις πωλήσεις ασφάλιση ζωής για ασθματικούς. Είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των καταναλωτών και πάσχει ο ίδιος από άσθμα.

Σχολιάστε