Καλύτερη ασφάλιση σπιτιού: Κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν τις ασφαλιστικές τιμές και πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε

Η ιδέα πίσω από την ασφάλιση σπιτιού είναι να επαναφέρετε το σπίτι και τα υπάρχοντά σας στην ίδια κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως ήταν πριν συμβεί μια απώλεια. Τα είδη των απωλειών από τις οποίες προστατεύεται το σπίτι σας εξαρτώνται από το τι καλύπτεται από το συμβόλαιο. Προκειμένου να αποκτήσετε την καλύτερη ασφάλεια κατοικίας που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, βοηθά να κατανοήσετε όλους τους παράγοντες που καθορίζουν τις τιμές.

Η τοποθεσία, για παράδειγμα, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τις τιμές. Εάν ζείτε σε μια περιοχή που είναι ευάλωτη σε ζημιές από το νερό και το σπίτι σας δεν βρίσκεται αρκετά ψηλά, σίγουρα θα θέλετε να εξετάσετε την προστασία από τις πλημμύρες. Εάν ζείτε σε παράκτια περιοχή, προφανώς θα χρειαστείτε προστασία από τυφώνα ή/και τσουνάμι. Το ποσοστό εγκληματικότητας σε μια περιοχή είναι ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει το κόστος της ασφάλισης κατοικίας, καθώς η διαμονή σε μια περιοχή με υψηλό ποσοστό εγκληματικότητας θα αυξήσει τις πιθανότητες να κλαπεί το περιεχόμενό σας, να σπάσουν τα παράθυρα κ.λπ. Υπάρχει επίσης το ίδιο το κράτος. Τα ασφάλιστρα διαφέρουν σημαντικά στη χώρα.

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, υπάρχει πάντα η πιθανότητα πυρκαγιάς, επομένως θα πρέπει πιθανώς να εξετάσετε το ενδεχόμενο κάλυψης πυρκαγιάς/καπνού. Τα παλαιότερα σπίτια που δεν διαθέτουν νεότερα ηλεκτρικά συστήματα θα κοστίσουν πιθανώς περισσότερο για την ασφάλιση. Ωστόσο, η ενημέρωση της τεχνολογίας και η εγκατάσταση αντικειμένων όπως ανιχνευτές καπνού και εκτοξευτήρες θα σας βοηθήσουν συχνά να αποκτήσετε τεράστιες εκπτώσεις.

Από τι εξαρτάται η καλύτερη ασφάλιση σπιτιού;

Σημειώστε ότι η καλύτερη ασφάλεια κατοικίας θα βασίζεται στο κόστος κατασκευής του σπιτιού και όχι στην ίδια την αγοραία αξία. Αν χάσετε ολόκληρο το σπίτι, πόσο θα κοστίσουν τα υλικά κατασκευής; Πόσο θα κοστίσει η διαμονή σε ξενοδοχείο ενώ το σπίτι σας ανακατασκευάζεται; Τι γίνεται με το υδραυλικό σύστημα, το ηλεκτρικό σύστημα και ό,τι άλλο υπάρχει σε ένα σπίτι και ένα ακίνητο; Τέλος, τι γίνεται με το περιεχόμενο μέσα στο σπίτι; Πόσο θα κοστίσει το νέο χαλί / δάπεδο; Τα υλικά για την κατασκευή τοίχων και στέγης; Επιπλα? Όλες αυτές οι λεπτομέρειες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη σύγκριση των επιτοκίων ασφάλισης κατοικίας.

Εάν πραγματικά δεν έχετε το εισόδημα που θα σας επιτρέψει να πληρώσετε πολλά για τα ασφάλιστρα, σκεφτείτε εάν θέλετε να ρισκάρετε να συμβεί κάτι στο σπίτι σας και στη συνέχεια να χρειαστεί να πληρώσετε υψηλότερη έκπτωση.

Έχετε κακή πίστωση; Τα άτομα που έχουν χαμηλό πιστωτικό σκορ είναι πιο πιθανό να καταλήξουν σε πιο ακριβές προσφορές. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με τις προσφορές που λαμβάνετε, είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε βελτιώσεις στο ενεργητικό σας.

Ένα μέρος που σίγουρα θα θέλετε να κοιτάξετε αν το θέλετε καλύτερη ασφάλεια σπιτιού πιθανή είναι η λεμονάδα. Ο ιστότοπος προσφέρει πολλές πολύτιμες πληροφορίες για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να κατανοήσουν καλύτερα την ασφάλιση. Επίσης, υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές για την ασφάλιση Lemonade, και μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις τιμές και να εγγραφείτε για οικονομικά προσιτή ασφάλεια αυτή τη στιγμή.

Σχολιάστε