Καλύτερος οδηγός ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού: Σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε ένα καλό συμβόλαιο

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού πρέπει να αγοράσουν ασφάλιση για να προστατεύσουν από μια ποικιλία καταστροφών, από πλημμύρες έως κλοπές. Η καλύτερη ασφάλεια ιδιοκτητών σπιτιού μπορεί επίσης να σας προστατεύσει από μηνύσεις μόνο σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί ποτέ στην ιδιοκτησία σας. Το πρόβλημα που έχουν ορισμένοι άνθρωποι όταν επιλέγουν το σωστό είδος ασφάλισης είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές εκτιμήσεις και μεταβλητές. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ακριβώς τι καλύπτει και τι καλύπτει μια πολιτική προτού αποφασίσετε αν είναι κατάλληλη για εσάς.

Το κόλπο για να βρείτε την καλύτερη κάλυψη είναι να αναζητήσετε αυτή που σας δίνει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε μια αξίωση. Εκτός από τα βασικά, θα θελήσετε επίσης να εξετάσετε τα πρόσθετα, όπως χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας (για κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη, αντίκες, γούνες κ.λπ.) και ειδικά όρια.

Ένας μεγάλος παράγοντας στον ασφαλιστικό κλάδο είναι ότι κάθε εταιρεία έχει αναπτύξει το δικό της όραμα για τους πελάτες-στόχους της. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε την εταιρεία που προσφέρει ασφάλιση πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε πώς λειτουργεί η διαδικασία αξίωσης. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν διαφορετικούς τρόπους πληρωμής των απαιτήσεων. Η καλύτερη ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού για εσάς μπορεί να μην είναι η ίδια για έναν συγγενή ή ακόμα και για κάποιον που ζει απέναντι.

Διαχωρισμός της καλύτερης ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού

Αποφασίστε αν θα άξιζε ή όχι να μειώσετε την έκπτωση για να εξοικονομείτε χρήματα από το ασφάλιστρο κάθε μήνα. Μερικοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πάρουν το ρίσκο, κάποιοι όχι. Θα αξίζει πραγματικά τον κόπο να ρισκάρουμε να μείνουμε άστεγοι κάποια μέρα για να μειώσουμε το κόστος της ασφάλισης; Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να χρειαστείτε μια ξεχωριστή έκπτωση για ένα συγκεκριμένο είδος ζημιάς ούτως ή άλλως – ειδικά εάν πρόκειται για περιοχή επιρρεπή σε καταστροφές, όπως η παράκτια Φλόριντα ή οι MidWestern Plains.

Έχετε ανιχνευτές καπνού που λειτουργούν; Αν ναι, φροντίστε να το αναφέρετε όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε οικονομικά προσιτή ασφάλεια σπιτιού. Οι περισσότεροι ασφαλιστές προσφέρουν εκπτώσεις για χαρακτηριστικά ασφαλείας. Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας στα οποία μπορεί να αξίζει να επενδύσετε περιλαμβάνουν μια κλειδαριά με κλειστό μπουλόνι και έναν συναγερμό διαρρήξεων. Όσο πιο ασφαλές είναι το σπίτι σας από κάθε είδους απειλή, από διαρρήκτες έως πυρκαγιά, τόσο μεγαλύτερη περικοπή θα μπορούσατε να έχετε στο ασφάλιστρό σας.

Ένας άλλος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε οικονομικά προσιτή ασφάλεια σπιτιού είναι να διατηρήσετε καλή πίστωση. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας δεν είναι το καλύτερο, τότε είναι καιρός να αρχίσετε να κάνετε βελτιώσεις και να φροντίζετε να κάνετε όλες τις μηνιαίες πληρωμές εγκαίρως. Σκεφτείτε ένα πρόγραμμα διαχείρισης χρέους ή μια υπηρεσία επισκευής πίστωσης εάν τα χρέη σας είναι εκτός ελέγχου. Όσο περισσότερο μπορείτε να αποδείξετε ότι εργάζεστε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, τόσο το καλύτερο.

ο καλύτερη ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού, σύμφωνα με κάποιους, είναι η Lemonade Insurance. Υπάρχει ένα πάγιο τέλος για τα πάντα και οι αξιώσεις εξοφλούνται πολύ γρήγορα. Ελέγξτε και δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις Λεμονάδας στην πολιτεία σας.

Σχολιάστε