Κατάθεση ασφάλισης Florida FR44 χωρίς αυτοκίνητο

Είτε λάβατε DUI οδηγώντας αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, χειρίζεστε σκάφος ή τζετ σκι ή κάποιο άλλο όχημα, οι απαιτήσεις για την επαναφορά της άδειας σας θα περιλαμβάνουν απόδειξη ασφάλισης αστικής ευθύνης. Ακόμα κι αν λάβατε ένα DUI ενώ οδηγείτε το ποδήλατό σας ή ως επιβάτης σε ένα αυτοκίνητο, κάτι που πραγματικά συμβαίνει, οι συνέπειες παραμένουν οι ίδιες. Οι απαιτήσεις ασφάλισης για την επαναφορά της άδειας είναι τουλάχιστον 100.000 $ ανά άτομο, 300.000 $ ανά ατύχημα για Ευθύνη σωματικής βλάβης και 50.000 $ για Ευθύνη υλικών ζημιών (100/300/50). Εκτός εάν ίσχυε αυτός ο τύπος κάλυψης, σε ένα έγκυρο συμβόλαιο την εποχή της DUI, μια κατάθεση FR44 της Φλόριντα στο Γραφείο Οικονομικής Ευθύνης θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Ένα νέο συμβόλαιο δεν σημαίνει απαραίτητα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου. Ανεξάρτητα από το τι οδηγούσατε ή κάνατε για να λάβετε ένα DUI, μπορείτε να εκπληρώσετε τις απαιτήσεις ασφάλισης για την επαναφορά της άδειας με μια ποικιλία πολιτικών. Με όποιον τρόπο και αν αποφασίσετε να «περιφέρετε» μετά από ένα DUI, ακόμα κι αν είναι περπατώντας, θα απαιτηθεί ασφάλιση αστικής ευθύνης για την αποκατάσταση της άδειας σας. Λόγω της αυστηρής αναδοχής (επιλεξιμότητας) και του αυξημένου κόστους που σχετίζεται με ένα DUI, πολλοί καταδικασμένοι οδηγοί θα αλλάξουν από την οδήγηση αυτοκινήτου στην οδήγηση μοτοσικλέτας, σκούτερ ή δημόσιας συγκοινωνίας. Το πόσο αυξάνεται η ασφάλεια μετά από ένα DUI εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο του ασφαλιστηρίου που αγοράζεται.

Οι απαιτήσεις ασφαλιστικής κάλυψης και αναδοχής, εκτός από τις απαιτήσεις FR44, διαφέρουν για διαφορετικούς τύπους συμβολαίων. Για παράδειγμα; Ο νόμος χωρίς σφάλμα της Φλόριντα απαιτεί ασφαλιστική κάλυψη PIP για αυτοκίνητα και φορτηγά, ενώ εξαιρεί τα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις τροχούς. Μια πολιτική χωρίς καθόλου όχημα, που ονομάζεται πολιτική μη κατόχων, δεν περιλαμβάνει επίσης PIP και οι ποικίλοι τύποι πολιτικής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υποβολή μιας κατάθεσης FR44 της Φλόριντα. Δεδομένου ότι τα οφέλη του PIP επεκτείνονται σε συγγενείς και κατοίκους νοικοκυριών, οι εταιρείες τα εξετάζουν εξονυχιστικά για να καθορίσουν την καταλληλότητα και τον υπολογισμό του ποσοστού. Οι πολιτικές που εξαιρούνται από το Florida No-Fault αποφεύγουν την ταλαιπωρία της αναδοχής και τα διογκωμένα έξοδα που σχετίζονται με το PIP συνολικά.

Σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου με κατάθεση FR44 δεν μπορεί να υπάρχουν αποκλεισμένοι οδηγοί και το ασφάλιστρο πρέπει να καταβληθεί πλήρως επειδή δεν μπορούν να ακυρωθούν. Και εδώ, διαφορετικές αποφάσεις για διαφορετικούς τύπους πολιτικής μπορεί να είναι μια πραγματική «σωτηρία» για τον καταδικασθέντα οδηγό. Το να μπορείτε να αποκλείσετε έναν νεαρό χειριστή ή έναν σύζυγο από ένα συμβόλαιο ή να μπορείτε να κάνετε πληρωμές, μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της οικονομικής προσφοράς ενός συμβολαίου και της εξαργύρωσης του 401K σας.

Ένας κάτοχος της ασφάλισης που έχει συνηθίσει να διατηρεί τις ελάχιστες απαιτήσεις ευθύνης της Φλόριντα στις 20/10/10 υφίσταται «σοκ με αυτοκόλλητο» όταν ανακαλύπτει ότι πρέπει να αυξήσει την ευθύνη του δέκα φορές σε 100/300/50. Για πολλούς ανθρώπους η άδεια οδήγησης δεν είναι απλώς προνόμιο αλλά αναγκαιότητα, όπως αυτοί που χρειάζονται έγκυρη άδεια για να διατηρήσουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν απλά χωρίς ασφάλιση μετά από ένα DUI δεν είναι επιλογή γι ‘αυτούς και ένα τυπικό συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου με FR44 μπορεί να μην είναι προσιτό. Ευτυχώς έχουν εναλλακτικές λύσεις για την αγορά ασφάλισης χωρίς αυτοκίνητο για να καταθέσουν το FR44 τους και να λάβουν μια επαναφορά άδειας.

Σχολιάστε