Κορυφαίες συμβουλές για τη βελτίωση της παράδοσης email στο ασφαλιστικό γραφείο

Οι επιχειρήσεις όλων των τύπων μπορούν να επωφεληθούν από μια καλά οργανωμένη πρωτοβουλία μάρκετινγκ μέσω email. Σήμερα, ωστόσο, πρέπει να λαμβάνουν πρόσθετες προφυλάξεις για να διασφαλίσουν ότι διατηρούν τη φήμη του αποστολέα υψηλής ποιότητας για τη βελτιστοποίηση της παράδοσης και τη βελτίωση των μετατροπών. Διαβάστε αυτές τις κορυφαίες συμβουλές και βεβαιωθείτε ότι ο οργανισμός σας τις ακολουθεί όλες:

Email δοκιμής Ping

Πάντα να δοκιμάζετε τα email σας με ping πριν από την αρχική σας καμπάνια, ειδικά εάν πρόκειται για μια παλαιότερη λίστα, μια λίστα εμπορικών εκθέσεων ή μια λίστα υποψηφίων. Και αφού δοκιμαστεί το ping, μην χρησιμοποιείτε ποτέ αποτυχημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δοκιμαστεί με ping.

Όχι πια στο

Παρακολουθήστε τις αυτόματες απαντήσεις σας και αφαιρέστε το και αποσύρετε αμέσως μετά από κάθε καμπάνια. Αυτές οι απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να ελέγχονται προσεκτικά, καθώς η αυτόματη απάντηση μπορεί να έρθει για μια πηγή διαφορετική από το πραγματικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να αφαιρεθεί.

Συνέπεια & Συχνότητα

Η συνέπεια και η συχνότητα των καμπανιών email σας είναι σημαντική για τη διατήρηση της θετικής φήμης του αποστολέα. Οι ISP προσπαθούν να δημιουργήσουν και να αξιολογήσουν το ιστορικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον τομέα σας. Όσο πιο συνεπής είστε και όσο πιο λογικοί είστε με τη συχνότητά σας, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργήσετε μια σταθερή φήμη ως αποστολέας. Αυτό προϋποθέτει ότι ακολουθείτε τις άλλες συμβουλές που αναφέρονται εδώ.

Αποφύγετε/Μειώστε τα παράπονα

Πολλά παράπονα θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα για τη φήμη και τον τομέα του αποστολέα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τα παράπονα είναι να περιορίσετε τη συχνότητα των καμπανιών (κάθε δύο εβδομάδες για τις περισσότερες γενικές καμπάνιες είναι καλός εμπειρικός κανόνας), να τηρήσετε αμέσως τις εξαιρέσεις, να εστιάσετε σε ποιοτικό περιεχόμενο και εξασφαλίσεις και να περιορίσετε τις προσφορές “πωλήσεων”.

Αποφύγετε τις παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Honeypots)

Οι παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, που μερικές φορές αναφέρονται ως honeypots, είναι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να συλλαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμπόρους μάρκετινγκ που δεν ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι παγίδες στοχεύουν σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ που αφαιρούν διευθύνσεις email από τον ιστό ή απλώς εκτοξεύουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας λίστες κακής ποιότητας. Επαρκείς «συλλήψεις» από παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλή παραδοσιμότητα ή ακόμη και σε μαύρη λίστα τομέα.

Χρησιμοποιήστε σχετικό, εκπαιδευτικό περιεχόμενο

«Αγόρασε τα πράγματά μου και εξοικονομήστε χρήματα τώρα»! Εάν το περιεχόμενό σας είναι πωλητικό, ανεπιθύμητο και άσχετο, η φήμη του αποστολέα σας θα επηρεαστεί αρνητικά και θα συμβεί γρήγορα. Προσπαθήστε να κάνετε το περιεχόμενό σας σχετικό και εκπαιδευτικό. Οι αλλαγές στους κανονισμούς, η καινοτομία του κλάδου, τα σημαντικά νέα της ημέρας και τα εκπαιδευτικά διαδικτυακά σεμινάρια πρόκειται να γίνουν δεκτά καλύτερα από μια πρόσκληση για αγορά των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Το μάρκετινγκ μέσω email είναι ταυτόχρονα τέχνη και επιστήμη και αυξάνεται σε πολυπλοκότητα και απόχρωση παράδοσης. Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας μολύβδου όταν χρησιμοποιείται σωστά ή χάσιμο χρόνου και χρημάτων όταν χρησιμοποιείται με νοοτροπία “έκρηξης” του email. Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ ασφαλιστικών πρακτορείων που δεν έχουν το χρόνο ή τους πόρους για να ολοκληρώσουν αυτό το είδος πρωτοβουλίας μπορούν να αναθέσουν τις καμπάνιες τους σε μια εξειδικευμένη εταιρεία μάρκετινγκ ασφαλιστικών πρακτορείων.

Σχολιάστε