Κορυφαίες 7 συμβουλές για το πώς τα θύματα τραυματισμών μπορούν να νικήσουν την ασφαλιστική εταιρεία

Είναι μια ατυχής πραγματικότητα ότι τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα συμβαίνουν με εκπληκτικό ρυθμό στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον και σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί με το πιθανό σοκ, τραυματισμούς και υλικές ζημιές που σχετίζονται με ένα τροχαίο ατύχημα έρχεται η αναπόφευκτη μάχη με την ασφαλιστική εταιρεία. Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι δεν θα απορρίψετε τα δικαιώματά σας όταν πρόκειται να τραυματιστείτε σε τροχαία σύγκρουση, ακολουθούν επτά συμβουλές για το πώς μπορείτε να προστατευθείτε και να νικήσετε την ασφαλιστική εταιρεία.

1. Προσδιορίστε όλους τους μάρτυρες, ώστε να υπάρχει κάποιος που θα υποστηρίξει την υπόθεσή σας εάν πάει στο δικαστήριο.

2. Λάβετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας από μάρτυρες στο σημείο. Όταν τους παίρνετε συνέντευξη, ρωτήστε τους τι είδαν και σημειώστε τις φράσεις που χρησιμοποίησαν όπως «χτύπησε», «όργωσε», «τάχυνε» ή «έκανε το κόκκινο φανάρι». Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που στέλνουν ρυθμιστές στον τόπο του ατυχήματος για να προλάβουν τους ανθρώπους, να κάνουν ενοχοποιητικές ερωτήσεις ή να τους υπογράψουν τυχόν δικαιώματα που μπορεί να έχουν για μελλοντική αποζημίωση. Προσοχή λοιπόν στους ασφαλιστικούς εκπροσώπους στον τόπο του τροχαίου ατυχήματος. Για να αποφύγετε την ερώτηση για τον τραυματισμό σας από έναν ρυθμιστή, προγραμματίστε ένα ραντεβού με γιατρό το συντομότερο δυνατό μετά το ατύχημα.

3. Πολλοί δικηγόροι ρωτούνται συχνά από τους ρυθμιστές: “Αν ο πελάτης σας τραυματίστηκε πραγματικά, γιατί περίμενε τόσο πολύ για να δει έναν γιατρό;” Εάν τραυματιστείτε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Ουάσιγκτον, αναζητήστε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Αμέσως μετά το ατύχημα, τραβήξτε φωτογραφίες του αυτοκινήτου σας.

4. Μια φωτογραφία του αυτοκινήτου σας στον τόπο του ατυχήματος είναι απόδειξη που είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί. Οι φωτογραφίες της ζημιάς θα σας βοηθήσουν να πείτε την ιστορία σας. Αν μπορείτε, τραβήξτε φωτογραφίες από τα άλλα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στο ατύχημα. Μερικοί άνθρωποι φέρουν μια μικρή, φθηνή κάμερα στο ντουλαπάκι τους για τέτοιου είδους καταστάσεις. Επίσης, πολλά κινητά τηλέφωνα είναι εξοπλισμένα με δυνατότητα κάμερας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Επίσης, τραβήξτε φωτογραφίες των τραυματισμών σας πριν επουλωθούν. Οι μώλωπες και άλλοι τραυματισμοί επουλώνονται μετά από αρκετές εβδομάδες και μήνες μετά από ένα ατύχημα. Όταν ο ρυθμιστής ασφάλισης υποστηρίζει ότι η σύγκρουση δεν ήταν πολύ σημαντική, οι εικόνες με τους μώλωπες και άλλους τραυματισμούς σας θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε τον ισχυρισμό σας για τραυματισμό. Κρατήστε σημειώσεις για τους τραυματισμούς σας.

5. Καθώς περνούν εβδομάδες ή μήνες μετά από ένα ατύχημα, μπορεί να ξεχάσετε πόσο πονάει μόνο και μόνο να ντυθείτε και ο ρυθμιστής θα προσπαθήσει να το κάνει να φαίνεται ότι κάθε περιγραφή που δίνετε είναι υπερβολή. Παρακολουθήστε τυχόν παυσίπονα που μπορεί να σας συνταγογραφηθούν για τους τραυματισμούς σας. Λάβετε επιστολές από τον εργοδότη και την οικογένειά σας που περιγράφουν πώς ο τραυματισμός άλλαξε τη ζωή σας. Αυτού του είδους τα γραπτά έγγραφα είναι ανεκτίμητης αξίας όταν υποβάλλετε την αξίωσή σας στον ρυθμιστή ασφάλισης ή σε δικαστή και ενόρκους στο δικαστήριο. Κρατήστε τις αποδείξεις, γιατί ο ρυθμιστής θα ζητήσει απόδειξη για οτιδήποτε διεκδικήσετε ως έξοδο.

6. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατάτε αποδείξεις για συνταγές, οικιακές υπηρεσίες που είναι απαραίτητες από τους τραυματισμούς που υπέστησαν στο ατύχημα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.λπ. Κρατήστε κάθε μία από αυτές τις αποδείξεις, ώστε να μπορείτε να τεκμηριώνετε κάθε δαπάνη. Ο ρυθμιστής ασφάλισης μπορεί να προσπαθήσει να σας πει ότι η απαίτησή σας αξίζει πολύ λιγότερο από ό,τι πραγματικά είναι.

7. Είναι πολύ συνηθισμένο για ένα τραυματισμένο θύμα να μην γνωρίζει την πραγματική αξία της αξίωσής του. Και ένας ρυθμιστής θα προσπαθήσει να σας κάνει να πιστέψετε ότι η αξίωσή σας αξίζει πολύ λιγότερο από ό,τι στην πραγματικότητα. Είναι δουλειά του ρυθμιστή να εξοικονομήσει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρεία διευθετώντας την απαίτησή σας όσο το δυνατόν λιγότερο. Ο ρυθμιστής θα προσπαθήσει να κάνει την αξίωσή σας να φαίνεται ασήμαντη, επομένως μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε βοήθεια αλλού για να προσδιορίσετε την πραγματική αξία της αξίωσής σας. Η ουσία: Η ασφαλιστική εταιρεία δεν είναι με το μέρος σας.

Στόχος της ασφαλιστικής εταιρείας είναι να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αυτό το κάνουν δίνοντάς σας όσο το δυνατόν λιγότερα για τους τραυματισμούς σας.

Σχολιάστε