Κρατήστε το κατοικίδιό σας υγιές με καλύτερες συμβουλές για κατοικίδια

Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιου, πρέπει να είστε υπεύθυνοι και να φροντίζετε το κατοικίδιο ζώο σας, είτε πρόκειται για σκύλο, γάτα, ψάρι ή οποιοδήποτε εξωτικό είδος ζώου. Βεβαιωθείτε ότι προτού αποκτήσετε το συγκεκριμένο είδος ζώου που θέλετε, γνωρίζετε ήδη όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτά. Θα χρειαστεί να τους παρέχετε τις απαραίτητες υγρές βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν τη σωστή υγεία και ανάπτυξη. Θα χρειαστεί να αναζητήσετε βοήθεια για την υγεία των κατοικίδιων ζώων στο Διαδίκτυο για πράγματα όπως ασφάλιση, παιχνίδια και προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων, ώστε να διασφαλίσετε τη σωστή υγιεινή των κατοικίδιων ζώων.

Εάν έχετε σκύλο ως κατοικίδιο, πρέπει να του παρέχετε ασφάλεια για σκύλους κατοικίδιων ζώων. Αυτό θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι κάθε φορά που είναι άρρωστος λόγω οποιασδήποτε ασθένειας ή ατυχήματος, μπορείτε να καλύψετε το κόστος. Η ασφάλιση για σκύλους κατοικίδιων ζώων μπορεί να περιλαμβάνει τακτικές εξετάσεις, χρεώσεις κτηνιάτρου, ακόμη και τα απαραίτητα εμβόλια που χρειάζεται για να ζήσει υγιής και χωρίς ασθένειες. Εάν χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, η ασφάλεια θα καλύψει το κόστος του λογαριασμού νοσηλείας του.

Ένας τύπος ασθένειας που πιθανότατα θα βιώσει ο σκύλος σας είναι οι αλλεργίες σε τροφές για σκύλους. Αυτό συνήθως προέρχεται από το φαγητό που του αφήνετε να φάει, ειδικά τις εμπορικές ενώσεις, καθώς μπορεί να περιέχουν χημικές ουσίες και συντηρητικά. Μόλις συμβεί αυτό, πρέπει να προσδιορίσετε τον τύπο τροφής που είναι αλλεργικός.

Ο σκύλος σας χρειάζεται επίσης προμήθειες όπως σπίτι για σκύλους, κρεβάτι, περιλαίμια, λουρί, παιχνίδια, μπολ, σαμπουάν και κοντίσιονερ. Μπορείτε να προμηθευτείτε ολοκληρωμένες προμήθειες για σκύλους στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν τώρα πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης που προσφέρουν όλες αυτές τις προμήθειες στο Διαδίκτυο σήμερα.

Τα εξωτικά κατοικίδια χρειάζονται επίσης ασφάλεια εξωτικών κατοικίδιων, επειδή τα εξωτικά ζώα είναι γενικά πιο εύθραυστα σε ένα οικιακό περιβάλλον. Πέρα από αυτό, η φροντίδα των εξωτικών κατοικίδιων σας μπορεί να είναι πραγματικά δαπανηρή σε σύγκριση με τα παραδοσιακά κατοικίδια, αφού θα χρειαστείτε έναν κτηνίατρο που ειδικεύεται στον τύπο του εξωτικού ζώου που μπορεί να έχετε. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την αντίληψη ότι η ασφάλιση εξωτικών κατοικίδιων θα παρέχει μόνο περιορισμένη κάλυψη υγείας, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό το είδος ασφάλισης που διατίθεται μπορεί να περιλαμβάνει αμοιβές τακτικών επισκέψεων, εξετάσεις υγείας, ετήσιους ελέγχους, εμβολιασμούς και αναμνηστικές βολές. Ορισμένο σχέδιο πολιτικής περιλαμβάνει επίσης τα πλήρη έξοδα χειρουργικής επέμβασης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή απώλειας λόγω κλοπής, φυσικής καταστροφής, ατυχήματος και ασθένειας. Όλα εξαρτώνται από τον τύπο της έκπτωσης και του ασφαλίστρου που θέλετε να πληρώσετε.

Οι γάτες μπορούν επίσης να ασφαλιστούν με την απόκτησή τους α ασφάλιση υγείας γάτας. Πιθανότατα θα ξοδεύετε περίπου $450 έως $500 ετησίως, μόνο σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης για τη γάτα σας. Αυτό το κόστος εξακολουθεί να μην περιλαμβάνει παιχνίδια και άλλα αξεσουάρ που χρειάζεται η γάτα σας για άσκηση και παιχνίδι. Ένα πολύ απαραίτητο παιχνίδι για τις γάτες είναι το βιολογικό παιχνίδι catnip. Μπορούν να τους βοηθήσουν πολύ όταν ασκούνται και παίζουν, μαζί με την αναρρίχηση στον πύργο και το ράφι.

Η απόκτηση ενός κατοικίδιου είναι μια πραγματικά μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να τους παρέχετε τα απαραίτητα που χρειάζονται. Πριν αποκτήσετε τον εαυτό σας ένα κατοικίδιο, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να του παρέχετε όλα αυτά τα σημαντικά πράγματα πρώτα.

Σχολιάστε