Κόστος ασφάλισης σπιτιού: Σύνοψη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων κατοικίας, κάλυψης, τιμών και εκπτώσεων

Η ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού είναι ένας τύπος ασφαλιστηρίου συμβολαίου που προστατεύει τους ιδιοκτήτες από ζημιές και απώλειες που προκαλούνται από κινδύνους όπως διάρρηξη, πυρκαγιά, μηνύσεις από τραυματισμούς επισκεπτών, ακραίες καιρικές συνθήκες κ.λπ. Ολόκληρη η ζωή σας μπορεί να αλλάξει σε ένα λεπτό. Τι γίνεται αν το σπίτι σας καεί ξαφνικά; Ή μια πλημμύρα ή ανεμοστρόβιλος που συμβαίνει μια φορά στη ζωή να την καταστρέψει; Θα είστε προστατευμένοι όσο είστε έξυπνοι με το κόστος ασφάλισης σπιτιού και το συμβόλαιο που θα επιλέξετε.

Εάν έχετε ήδη ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού, είναι καλή ιδέα να αναθεωρείτε το συμβόλαιό σας κάθε χρόνο με τον οικονομικό σας σύμβουλο για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθείτε να έχετε επαρκή κάλυψη για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε στην πολιτική σας ανά πάσα στιγμή για να αντικατοπτρίσετε τις αλλαγές στο σπίτι και την ιδιοκτησία σας, όπως ανακαίνιση, ανακαίνιση, αλλαγές τοπίου και ούτω καθεξής.

Όπως με κάθε είδους ασφάλιση, οι άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο για να ψωνίσουν και να λάβουν διαφορετικές προσφορές από διάφορες εταιρείες και να συγκρίνουν τι περιλαμβάνεται και τις τιμές. Όταν λαμβάνετε υπόψη το κόστος ασφάλισης σπιτιού, σκεφτείτε την τιμή ανακατασκευής αντί για την τρέχουσα αξία του σπιτιού. Τα υλικά και το κόστος κατασκευής για την ανακατασκευή του σπιτιού σας πιθανότατα θα κοστίσουν πολύ περισσότερο από αυτό που είναι η τρέχουσα αξία του σπιτιού.

Κόστος Ασφάλισης Κατοικίας Ανά Τύπο Ασφαλιστηρίου

Από πού πρέπει να ξεκινήσετε την έρευνα; Απλώς κατανοήστε ότι υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων, που κυμαίνονται από HO-1 έως HO-8. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μονοκατοικιών βρίσκουν το HO-3 ιδανικό, καθώς είναι αρκετά ολοκληρωμένο και παρέχει κάλυψη των περισσότερων «κινδύνων» που θα αντιμετωπίσουν, όπως κλοπή, πυρκαγιά και άνεμος. Ωστόσο, η κάλυψη πλημμυρών και σεισμών συνήθως δεν περιλαμβάνεται, επομένως ίσως θελήσετε να τα προσθέσετε εάν πιστεύετε ότι θα τα χρειαστείτε. Ακόμη και ένας μικρός κολπίσκος μπορεί να γίνει ποταμός μαινόμενος μέσα σε μια νύχτα – μην υποτιμάτε την καταστροφή που μπορεί να κάνει το νερό.

Ορισμένες τράπεζες θα σας ζητήσουν πραγματικά να λάβετε ασφάλιση πλημμύρας εάν ζείτε στη “ζώνη πλημμύρας” προκειμένου να πληροίτε τις προϋποθέσεις για στεγαστικό δάνειο.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια κατοικίας; Πραγματικά εξαρτάται από παράγοντες όπως η αξία του σπιτιού, ο τόπος διαμονής σας, το ποσοστό εγκληματικότητας, το μέγεθος της περιουσίας, το δικό σας πιστωτικό ιστορικό, και ούτω καθεξής. Οι άνθρωποι σε πιο επικίνδυνες περιοχές θα πρέπει προφανώς να πληρώσουν περισσότερα. Σε γενικές γραμμές, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να αναμένουν να πληρώνουν μεταξύ $30 – $40 το μήνα για κάθε $100.000 αξίας σπιτιού. Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις για όσους λαμβάνουν επιπλέον προφυλάξεις, όπως συναγερμούς πυρκαγιάς, καταιονιστήρες, κάμερες ασφαλείας κ.λπ.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στα χαμηλά κόστος ασφάλισης σπιτιού και οι εκπτώσεις γίνονται επισκεπτόμενοι την Lemonade Insurance, όπου τα συμβόλαια ξεκινούν από “25 $ το μήνα” και οι απαιτήσεις εξοφλούνται γρήγορα.

Σχολιάστε