Κόστος διόρθωσης κονδυλώδους μαστού: Είναι προσιτό;

Αρκετές πτυχές θα καθορίσουν το κόστος της κονδυλώδους διόρθωσης του μαστού. Όταν κατανοήσετε καλύτερα πώς αυτές οι πτυχές επηρεάζουν το κόστος της θεραπείας, θα είστε σε καλύτερη θέση να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.

Σημαντικές πτυχές που καθορίζουν το κόστος της χειρουργικής επέμβασης

Μια βασική πτυχή που θα επηρεάσει το κόστος της θεραπείας είναι ο χειρουργός που θα επιλέξετε. Προφανώς, όταν αναζητάτε έναν υψηλά καταρτισμένο και πολύ εξειδικευμένο χειρουργό, είναι βέβαιο ότι θα έχετε υψηλότερο λογαριασμό σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο χειρουργό που έχει πολύ λιγότερη εμπειρία. Ωστόσο, η ικανότητα και η τεχνογνωσία του χειρουργού είναι περισσότερο από πιθανό να αντισταθμίσουν το υψηλότερο κόστος. Η αναζήτηση μιας φθηνότερης επιλογής μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα έχετε τόσο καλό αποτέλεσμα όσο θα κάνατε με τον ειδικό χειρουργό.

Πράγματι, η χειρουργική επέμβαση θα περιλάμβανε πολλά άλλα άτομα, εκτός από τον αισθητικό χειρουργό. Αυτό θα περιλαμβάνει επαγγελματίες όπως οι αναισθησιολόγοι. Ως εκ τούτου, όπως και με τον χειρουργό, η ποιότητα της υπηρεσίας που περιμένετε να λάβετε από αυτό το άλλο προσωπικό θα συμβαδίζει με το συνολικό κόστος της θεραπείας.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, οι χειρουργικές επεμβάσεις για τη διόρθωση των κονδυλωδών μαστών θα απαιτούσαν ένα ευρύ φάσμα προηγμένου εξοπλισμού και τεχνικών θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάσταση από την οποία επιλέγετε να λάβετε θεραπεία θα πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον καλύτερο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, αυτό θα ήταν επίσης ένας βασικός παράγοντας που καθορίζει το κόστος της θεραπείας.

Όλες αυτές οι πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των αμοιβών του ιατρού και του κόστους εγκατάστασης, είναι σε μεγάλο βαθμό σταθερό κόστος. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες πτυχές που θα επιφέρουν μεταβλητό κόστος σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. Η πραγματικότητα είναι ότι διαφορετικοί ασθενείς έχουν ποικίλης βαρύτητας κονδυλώδεις παραμορφώσεις. Ως εκ τούτου, οι πιο σοβαρές περιπτώσεις θα απαιτούσαν ακόμη πιο εκτεταμένη φροντίδα σε σύγκριση με τις λιγότερο σοβαρές περιπτώσεις.

Στην πραγματικότητα, κάποιος που έχει μόνο παραμόρφωση τύπου Ι θα μπορούσε εύκολα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέσα σε μία ημέρα. λαμβάνοντας υπόψη ότι, κάποιος με πιο σοβαρή περίπτωση θα έπρεπε να πάρει μια ή δύο ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε πρόσθετες δαπάνες ακόμη και πέρα ​​από την ίδια τη χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, η χειρουργική επέμβαση θα ήταν σίγουρα πιο δαπανηρή εάν χρειαζόταν περισσότερο από μία ημέρα.

Όταν συμβουλευτείτε τον χειρουργό σας σχετικά με την επέμβαση, θα αξιολογήσει την ιδιαίτερη κατάστασή σας και θα σας δώσει μια σαφή περιγραφή του κόστους της επέμβασης σας. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι ένας ικανός χειρουργός θα διασφαλίσει ότι η αρχική χειρουργική επέμβαση θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν περιπτώσεις υποτροπής στο μέλλον. Αυτό θα μειώσει περαιτέρω τις πιθανότητες να επιβαρυνθείτε με περισσότερα ιατρικά έξοδα ακόμα και μετά τη θεραπεία σας.

Καλύπτεται από τη Medicare;

Ο Συνήγορος του Private Health Insurance Ombudsman επισημαίνει ξεκάθαρα ότι το Medicare δεν καλύπτει κλινικά περιττές νοσοκομειακές και ιατρικές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις που προορίζονται μόνο για αισθητικούς λόγους δεν θα καλύπτονται.

Ειδικότερα, όσον αφορά την κονδυλώδη παραμόρφωση του μαστού, δεν είναι πιθανό να λάβετε εκπτώσεις Medicare για ηπιότερες μορφές της πάθησης. Ωστόσο, μπορείτε πραγματικά να λάβετε εκπτώσεις για έναν αριθμό δαπανών που σχετίζονται με πιο εκτεταμένες περιπτώσεις της πάθησης. Μπορείτε επίσης να λάβετε κάποιο επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης, από ορισμένους ιδιωτικούς ασφαλιστές υγείας.

Σχολιάστε