Κόστος Ιδιωτικής Ιατρικής Ασφάλισης στο Η.Β

Πιθανότατα βρίσκεστε εδώ γιατί ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η εθνική ασφάλιση στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι ακριβώς το πιο αποτελεσματικό διαθέσιμο σύστημα. Μεγάλες ουρές, λίστες αναμονής, λιγότερες από επαρκείς υπηρεσίες για σοβαρές ανάγκες και συνολικά όχι αυτό που αναζητάτε όταν βρίσκεστε σε μια αγχωτική κατάσταση όπως η ανάγκη να βασιστείτε στην ιατρική κάλυψη. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι διαπιστώνουν ότι πραγματικά δεν έχουν επιλογή.

Με κάθε ειλικρίνεια, το Το κόστος της ιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε. Η κοινή παρανόηση είναι ότι υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες εκεί έξω που θα σας προσφέρουν τις υπηρεσίες που χρειάζεστε (συν θα σας έδινε την ανακούφιση και την ηρεμία που θα μπορούσε να είναι πολύ πιο πολύτιμη από οποιοδήποτε πραγματικό φάρμακο ή χειρουργική επέμβαση), πρέπει να πληρώσετε και ένα χέρι και ένα πόδι και ακόμα να μην έχετε την πλήρη κάλυψη που χρειάζεστε. Αυτό δεν ισχύει και κάτι που αξίζει να ενημερωθείτε.

Πολλοί άνθρωποι στηρίζονται στο NHS, ή στην Εθνική Υπηρεσία Υγείας, επειδή είναι αυτό που ξέρουν, ακόμα κι αν τους είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι η κορυφαία φροντίδα που χρειάζονται. Και πραγματικά, φαίνεται να είναι μια γενική κάλυψη, έτσι δεν είναι; Πρωτοβάθμια περίθαλψη, μακροχρόνια, οδοντιατρική, νοσηλευτική ενδονοσοκομειακή περίθαλψη και πολλά άλλα. Ωστόσο, η αλήθεια για το NHS είναι ότι μόνο περίπου το οκτώ τοις εκατό των ανθρώπων που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο υπαναχωρούν σε αυτό το σχέδιο. Ο λόγος για αυτό; Η διαφορά κόστους μεταξύ ενός ιδιωτικού προγράμματος είναι ελάχιστη και αξίζει τον κόπο.

Είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται να παρατήσετε το χέρι και το πόδι σας για να μπορέσετε να μεταβείτε σε ιδιωτική κάλυψη υγείας. Οι άνθρωποι που προσπάθησαν να βελτιώσουν την κατάστασή τους με το NHS έχουν πιάσει το πνεύμα, ωστόσο με την εγγραφή τους σε ιδιωτικές εταιρείες όπως οι Saga, Bupa, Tesco, WPA, Aviva, CIGNA και άλλες, η διαφορά τιμής δεν είναι τόσο κακή συγκριτικά, όμως η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη. Μην περιμένετε μέχρι να βρεθείτε σε μια κατάσταση που πρέπει να βασιστείτε στην εθνική υπηρεσία υγείας για να ανακαλύψετε ότι μπορεί να μην ταιριάζει στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλά μέρη στο διαδίκτυο που μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις που χρειάζεστε, ενώ μερικά προσφέρουν ακόμη και εκπτώσεις για αγορές μέσω Διαδικτύου για την επόμενη πολιτική σας.

Γενικά, η υγεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε πιο σοβαρά. Αναγνωρίζοντας αυτό, το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι απλώς να αναγνωρίσετε ότι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας και να συγκρίνετε τις τιμές με διαφορετικά σχέδια και να βρείτε κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Προσφέρεται ιδιωτική ιατρική κάλυψη σε μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια, οικογένειες. Ναι, η επίτευξη καλής συμφωνίας είναι σημαντική, αλλά πρέπει να εξισορροπηθεί με την ποιότητα του σχεδίου. Με τη δωρεάν ιατρική ασφάλιση που προσφέρει το έθνος, η ποιότητα είναι αυτό που υποφέρει. Σε σύγκριση με τις ιδιωτικές επιλογές, οι τιμές δεν είναι πραγματικά τόσο κακές, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να σκάψετε βαθιά και να βρείτε ένα σχέδιο που ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Σχολιάστε