Κόστος υγειονομικής περίθαλψης ηλικιωμένων

Κατά μέσο όρο, το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης ηλικιωμένων είναι 5.531 $ ετησίως. Τα μέλη της οικογένειας όχι μόνο παρέχουν πρακτική φροντίδα, αλλά συχνά σκάβουν στις τσέπες τους για να πληρώσουν άλλα έξοδα που περιλαμβάνουν είδη παντοπωλείου, φάρμακα και φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό όπως αναπηρικά καροτσάκια, ανυψωτικά καθίσματα τουαλέτας και μεταφορά. Πολλές φορές τα μέλη της οικογένειας πρέπει να χάσουν δουλειά και να χάσουν το εισόδημά τους για να φροντίσουν τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας.

Πολλά μέλη της οικογένειας παίρνουν δάνεια, παραλείπουν τις διακοπές και συχνά αγνοούν την υγεία τους. Η κυβέρνηση πρέπει να αρχίσει να παρέχει φορολογικές εκπτώσεις και εκπτώσεις φόρου στους οικογενειακούς φροντιστές.

Οι δαπάνες για την υγειονομική περίθαλψη ηλικιωμένων αυξάνονται ραγδαία και φθάνουν σε αστρονομικά ύψη. Οι ηλικιωμένοι έχουν πολλές ειδικές ανάγκες όσον αφορά την υγειονομική περίθαλψη. Συχνά μένει κανείς απογοητευμένος όταν υπάρχουν κενά στην ασφαλιστική κάλυψη. Τα προγράμματα Medicare προσφέρουν ελάχιστη μόνο βοήθεια για σοβαρές διαταραχές υγείας.

Υπάρχουν κάποια προγράμματα που καλύπτουν τους ηλικιωμένους. Καλύπτει τα έξοδα νοσοκομείων και τις επισκέψεις σε γιατρό, ακόμα κι αν συνεχίσετε να εργάζεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να πληρώνει ένα ασφάλιστρο κάθε μήνα. Αυτά τα προγράμματα είναι δημοφιλή σε μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων.

Κάποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση για αυτά τα προγράμματα πριν συμπληρώσει την ηλικία των 65 ετών. Σε περίπτωση που δεν το κάνετε, τότε πρέπει να πληρώσετε ένα υψηλό ασφάλιστρο. Κάποιος έχει επίσης τη δυνατότητα να εγγραφεί σε αυτά τα προγράμματα μετά τη συνταξιοδότηση.

Το ασφάλιστρο που πληρώνει κάποιος εξαρτάται από το εισόδημά σας και από την εταιρεία από την οποία θα αγοράσετε κάλυψη. Οι ηλικιωμένοι πολίτες με χαμηλό εισόδημα είναι επίσης επιλέξιμοι για ολόκληρη την κάλυψη στο πλαίσιο του Medicare.

Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μιας μεγάλης ποικιλίας ασθενειών και ασθενειών καλύπτονται πλήρως εάν κάποιος έχει ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη. Εάν δεν έχετε ιδιωτική ασφάλιση, αυτό θα μπορούσε να είναι θέμα σοβαρής ανησυχίας. Μερικές φορές οι τιμές των φαρμάκων απλά δεν είναι προσιτές, αναγκάζοντας τους ηλικιωμένους να παραιτηθούν από άλλες ανάγκες να πληρώσουν για φάρμακα.

Η πρόσφατη νομοθεσία Medicare ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για τους ηλικιωμένους, καθώς η κάλυψη των ναρκωτικών εξακολουθεί να είναι περιορισμένη και δεν μπορεί να μειώσει το αυξανόμενο κόστος των ναρκωτικών. Πολλοί ηλικιωμένοι αναγκάζονται να διαχειριστούν μόνοι τους το ιατρικό τους πρόγραμμα.

Κατά καιρούς, η βιομηχανία φαρμάκων παρέχει δωρεάν φάρμακα σε άπορους που δεν καλύπτονται από ιδιωτική ασφάλιση ή οποιοδήποτε κυβερνητικό πρόγραμμα. Τα καταστήματα λιανικής στη γύρω περιοχή προσφέρουν φάρμακα σε μειωμένες τιμές. Υπάρχουν διάφορες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων που προσφέρουν βοήθεια σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα. Μπορεί κανείς να αναζητήσει αυτά τα εκπτωτικά προγράμματα εάν έχει οικονομική ανάγκη.

Σχολιάστε