Λόγοι που χρειάζεστε ασφάλιση ζωής

Ο Σεπτέμβριος είναι ο Εθνικός Μήνας Ασφάλισης Ζωής. Μια οικογένεια πραγματικά δεν μπορεί να κάνει χωρίς ασφάλεια ζωής. Το να είσαι νέος είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσεις ασφάλεια ζωής. Όσο νεότερος είσαι τόσο λιγότερα θα πληρώσεις.

Χρειάζεστε ασφάλιση ζωής πριν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί, δηλαδή πριν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί για λογαριασμό σας. Εάν είστε η κύρια πηγή του εισοδήματος της οικογένειάς σας, θα πρέπει να είστε ασφαλισμένοι. Εάν ο σύζυγός σας εργάζεται, χρειάζεται επίσης ασφάλεια ζωής. Είστε συνεργάτης σε μια επιχείρηση; Κάθε σύντροφος πρέπει να είναι ασφαλισμένος για να καλύψει οποιαδήποτε απώλεια σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης της επίγειας παρουσίας του. Πόση ασφάλεια χρειάζεστε; Ιδανικά χρειάζεται ένα ποσό ίσο με το τρέχον χρέος, μηνιαίες δαπάνες επί 24, τις οικονομικές ανάγκες των παιδιών (κάτω των 18 ή 26 ετών εάν είναι στο σχολείο) από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και του συζύγου σας για μια διάρκεια της αναμενόμενης ζωής τους σε περίπτωση που δεν μπορεί να εργαστεί. Το πρώτο είναι ένας ιδανικός στόχος. Κάθε οικογενειακή κατάσταση είναι μοναδική. Εάν ο σύζυγος εργάζεται επίσης, ο υπολογισμός και οι ανάγκες αλλάζουν. Όταν η δυναμική της οικογένειας αλλάζει, προκύπτουν νέες ανάγκες ενώ άλλες μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητο να καλυφθούν. Περισσότερα από λίγα συμβόλαια σήμερα μπορούν να μετατραπούν σε όχημα δημιουργίας εισοδήματος αργότερα στη ζωή τους. Αυτό το εισόδημα αργότερα στη ζωή σας αποδεικνύεται πολύτιμο πλεονέκτημα.

Ακούγοντας τους ανθρώπους καθώς εξηγούν πώς αυτοί και οι οικογένειές τους εκτοξεύτηκαν στη φτώχεια μετά την τραγική απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι δεν προστατεύονται. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετή κάλυψη. Εκείνοι που έχουν παρεχόμενη εταιρεία ή επιδοτούμενη ασφάλιση χάνουν αυτήν την ασφάλιση όταν αποχωρούν από αυτόν τον οργανισμό. Μερικοί χάνουν την ασφάλεια ζωής του εργοδότη ως αποτέλεσμα συγχώνευσης ή εξαγοράς μιας εταιρείας. Μερικοί χάνουν την ασφάλεια ζωής του εργοδότη όταν συνταξιοδοτούνται.

Εάν οι εργαζόμενοι είχαν επενδύσει ατομικά στην ασφάλιση ζωής, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι ενεργό για όσο διάστημα καταβάλλονται τα ασφάλιστρα. Η αγορά ασφάλισης ζωής όταν είστε νέοι είναι το καλύτερο ασφάλιστρο που μπορείτε να πάρετε. Ορισμένες πολιτικές ζωής συσσωρεύουν χρηματική αξία. Ορισμένες πολιτικές ζωής σας επιτρέπουν να δανείζεστε δάνεια από την αξία μετρητών. Ορισμένοι επιτρέπουν τις συμπεριλήψεις ή “Riders” που περιλαμβάνουν διπλή αποζημίωση, μακροχρόνια φροντίδα και προσθήκες υγειονομικής περίθαλψης στο σπίτι. Ορισμένες πολιτικές μετατρέπονται εύκολα σε οχήματα που παράγουν εισόδημα για να συμπληρώσουν το συνταξιοδοτικό σας εισόδημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι το μόνο εισόδημα.

Η πώληση AH&D (Ατύχημα, Υγεία και Αναπηρία) που προστέθηκαν στα δάνεια αυτοκινήτων τις δεκαετίες του 1970, του 1980 και του 1990 βοήθησε περισσότερες από λίγες οικογένειες να τα βγάλουν πέρα. Ήταν τόσο ικανοποιητικό να μας ευχαριστούν που φρόντισαν να καλυφθούν. Για όσους επωφελήθηκαν από την πρόσθετη κάλυψη, ήταν στη θέση τους όταν την χρειάζονταν πραγματικά.

Σήμερα υπάρχουν σχέδια που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των περισσότερων ατόμων και οικογενειών. Υπάρχουν πολλά σχέδια που ταιριάζουν ακόμη και στον πιο στενό προϋπολογισμό. Το μέσο κόστος κηδείας είναι μεταξύ 8.000,00 $ και 12.000,00 $. Η αποτέφρωση είναι επίσης δαπανηρή. Ο μέσος όρος Αποτέφρωση με μνημόσυνο είναι 3.250,00 $ και άνω. Η μέση Απευθείας Αποτέφρωση είναι $500,00 έως $2.000,00 $. Τα έξοδα κηδείας είναι επιπλέον των τυχόν ιατρικών εξόδων που σχετίζονται με αιφνίδιο θάνατο. Πολλές φορές το κόστος για την αντικατάσταση της οικονομικής συνεισφοράς ή η εμπιστοσύνη ενός χαμένου έχει αξία, οι περισσότερες δεν εξισώνονται στους υπολογισμούς τους. Ένας σύζυγος που μένει στο σπίτι έχει χρηματική αξία. Ένας συγγενής που είναι φροντιστής έχει χρηματική αξία. Εάν και όταν συμβεί η απώλεια αυτού του συζύγου ή του επιστάτη, το κόστος για την αντικατάσταση της χρηματικής τους αξίας μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο. Το κόστος αντικατάστασης της συντροφιάς τους είναι ανεκτίμητο. Το νομικό σύστημα μπορεί να διαρκέσει χρόνια, αν υπάρχει ακόμη και δυνατότητα διευθέτησης. Προσθέστε παιδιά και ηλικιωμένους συγγενείς στην εξίσωση και το οικονομικό κόστος που απαιτείται αυξάνεται σημαντικά.

Μια οικογένεια πραγματικά δεν μπορεί να κάνει χωρίς ασφάλεια ζωής. Το να είσαι νέος είναι πραγματικά η καλύτερη στιγμή για να αγοράσεις ασφάλεια ζωής. Όσο νεότερος είσαι τόσο λιγότερα θα πληρώσεις. Το κλείδωμα ενός premium σε νεαρή ηλικία είναι μια έξυπνη επιλογή.

Carla J Insurance

Σχολιάστε