Μην παραβλέπετε την ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης

Οι αρχές που διαχειρίζονται την ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες ισχυρίζονται ότι υπάρχουν πολλές ιδιωτικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσφέρουν διάφορες ασφάλειες υγείας. Οι ΗΠΑ, ως διάσημος υποστηρικτής της ελεύθερης αγοράς και της ελεύθερης οικονομίας, πρέπει να δώσουν μια εκπαίδευση στην ελεύθερη αγορά ώστε αυτές οι εταιρείες να απασχολούν σε έναν υγιή ανταγωνισμό, προκειμένου οι καταναλωτές να έχουν το μέγιστο κέρδος. Στο σύστημα στις ΗΠΑ, ο καταναλωτής έχει μια εναλλακτική στην επιλογή του ασφαλιστικού συστήματος, υποστήριξαν.

Είστε εξοικειωμένοι με τη συμπληρωματική ασφάλιση υγείας; Πολλοί άνθρωποι δεν είναι? αυτές τις μέρες, η πλειονότητα των ανθρώπων εγγράφονται στα ασφαλιστικά τους προγράμματα που χρηματοδοτούνται από τον εργοδότη ή αγοράζουν ατομικά προγράμματα εάν οι εργοδότες τους δεν προσφέρουν κέρδη υγείας.

Πολλές εταιρείες ασφάλισης υγείας προσφέρουν οικονομικά συμπληρωματικά συμβόλαια ασφάλισης υγείας που είναι κατάλληλα για ηλικιωμένους. Αντίθετα, η Medicare προσφέρει μια σειρά από οικονομικά προσιτά συμβόλαια συμπληρωματικής ασφάλισης υγείας και για ηλικιωμένους. Όταν επιλέγετε το σχέδιό του για ηλικιωμένους, ο στόχος είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο που δεν θα κοστίσει περισσότερο από την εκταμίευση για το πρόσθετο κόστος που θα κόστιζε από την τσέπη του. Πολλοί ηλικιωμένοι έχουν περιορισμένα εισοδήματα ως έχει, επομένως λαμβάνοντας υπόψη ένα από τα σχέδια που προσφέρει η Medicare είναι μια καλή αρχή.

Πολλοί φοιτητές χάνουν την ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης των φοιτητών μόνο επειδή θεωρούν ότι είναι υπερβολικά δαπανηρή. Ενώ η ασφαλιστική κάλυψη υγείας θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά δαπανηρή, τα ασφαλιστικά της προγράμματα για φοιτητές είναι γενικά λιγότερο δαπανηρά από τα παραδοσιακά προγράμματα. Οι μαθητές 18-24 είναι από τους πιο υγιείς στον πληθυσμό και τα ποσοστά του είναι ευοίωνα για τους μαθητές λόγω αυτού.

Η σημασία της ασφάλισης υγείας των φοιτητών συχνά αγνοείται. Ενώ η πλειονότητα των φοιτητών κολεγίου επιβαρύνεται με μεγάλα ποσά χρημάτων για την εκπαίδευση και το κόστος στέγασης, συχνά αποτυγχάνουν να το αντιληφθούν ως εξοικονόμηση στο μέλλον τους.

Με την αύξηση του κόστους υγειονομικής περίθαλψης, έχει γίνει πιο σημαντικό από ποτέ να λάβετε την ασφάλιση. Ωστόσο, το να το απαιτείς και να ανακαλύπτεις κάτι που είναι εντός των δυνατοτήτων σου δεν συμβαδίζουν συνεχώς. Εάν είστε ένα από τα εκατομμύρια χωρίς ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης, έχετε εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να καλύψετε τον εαυτό σας και επίσης την οικογένειά σας.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης, ίσως θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στις τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες και τα τμήματα υγείας. Πολλά από αυτά τα πρακτορεία μπορεί να σας υποδείξουν τη σωστή κατεύθυνση για εναλλακτικές λύσεις χαμηλότερου κόστους για ιατρική και ακόμη και οδοντιατρική περίθαλψη. Τα κέντρα υγείας γυναικών θα μπορούσαν να παρέχουν χαμηλό κόστος ή δωρεάν έλεγχο των γεννήσεων και εξετάσεις, εάν χρειάζεστε επίσης αυτό το είδος φροντίδας.

Η ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να αποκτηθεί πρόθυμα για πολλούς ανθρώπους, αλλά μπορεί να θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να λάβετε το πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας – οικονομικά και υγειονομικά – καλύτερα.

Σχολιάστε