Οδηγός Ασφάλισης Επιχειρήσεων Γενικής Αστικής Ευθύνης: Τι καλύπτεται στα ασφαλιστήρια συμβόλαια GL;

Σχεδόν κάθε τύπος επιχείρησης απαιτεί κάποια μορφή ασφάλισης για την προστασία τους από μηνύσεις, ζημιές περιουσίας πελατών, τραυματισμούς πελατών και ούτω καθεξής. Μπορείτε να ψωνίσετε για γενική επιχειρηματική ασφάλιση αστικής ευθύνης (GL) online. Μην επιλέξετε το πρώτο απόσπασμα που συναντάτε. Είναι σημαντικό να μάθετε τους όρους και να διεξάγετε έρευνα όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο είδος ασφάλισης.

Ο κλάδος στον οποίο συμμετέχετε παίζει τεράστιο ρόλο στην πολιτική και την κάλυψη που πρέπει να αναζητήσετε. Εάν είστε νέος στον επιχειρηματικό κόσμο και δεν έχετε μεγάλη εμπειρία ή είχατε προβλήματα με απαιτήσεις στο παρελθόν, πρέπει να αποδείξετε στις ασφαλιστικές εταιρείες ότι δεν πρόκειται να είστε επικίνδυνη επένδυση και ότι αξίζετε μια ευκαιρία να αποδείξεις τον εαυτό σου. Εάν υπάρχουν κόκκινες σημαίες που δίνετε, οι ασφαλιστές μπορεί να μην θέλουν να σας καλύψουν.

Εάν δεν συμμετέχετε σε κλάδους υψηλού κινδύνου, θα πρέπει να έχετε περισσότερες πιθανότητες να εγκριθείτε από έναν καλό ασφαλιστικό πάροχο. Ακόμα κι αν ο κλάδος σας θεωρείται υψηλού κινδύνου, μπορεί να υπάρχουν ακόμα επιλογές για εσάς.

Λάβετε υπόψη ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια γενικής ευθύνης επιχειρήσεων δεν είναι όλα τα ίδια. Μια πολιτική GL δεν είναι ένας τύπος συμφωνίας “ένα μέγεθος για όλους”. Μια καλή ασφαλιστική εταιρεία θα συντάξει ένα συμβόλαιο που να ταιριάζει με τις ανάγκες της εταιρείας σας όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Υπάρχουν ακόμη και ασφαλιστικές επιλογές για όσους εργάζονται από το σπίτι. Εάν διαχειρίζεστε μια εταιρεία κατασκευής ιστοτόπων, για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε μια πολιτική που σας προστατεύει από συκοφαντίες, συκοφαντίες, τυχαία παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων κ.λπ. Σημείωση: εάν έχετε πραγματικά ιστορικό αγωγών, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να αποκτήσετε καλή πολιτική.

Τι δεν καλύπτεται από μια επιχειρηματική ασφάλιση γενικής ευθύνης;

Τι ΔΕΝ καλύπτει συνήθως η επιχειρηματική ασφάλιση GL;

• Επαγγελματικά λάθη

• Ζημιά στην ιδιοκτησία της δικής σας επιχείρησης

• Τραυματισμοί εργαζομένων

• Μαρτυρίες διάκρισης εργαζομένων

Εάν θέλετε προστασία για τη δική σας φυσική περιουσία της επιχείρησης, αναζητήστε ασφάλιση εμπορικής ιδιοκτησίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πληρώσετε τα έξοδα για την επισκευή/αντικατάσταση της περιουσίας που σχετίζεται με την επιχείρησή σας όταν υποστεί ζημιά από κλοπή, πυρκαγιά και άλλους τύπους συμβάντων που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες.

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αποζημίωσης εργαζομένων είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν ανησυχείτε για τραυματισμούς εργαζομένων.

Πού πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας γενική επιχειρηματική ασφάλιση αστικής ευθύνης, καθώς και άλλες καλύψεις που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις; Υπάρχουν πολλές προσιτές, προσαρμοσμένες λύσεις στην Hiscox Business Insurance. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε όλη την κάλυψη που χρειάζεστε. Είναι εύκολο να συγκρίνετε τις πολιτικές για να καθορίσετε τι θα είναι καλύτερο για εσάς.

Σχολιάστε