Οδηγός Καλύτερων Ασφαλιστικών Εταιρειών Επιχειρήσεων: Τι να περιμένετε όταν αναζητάτε ασφαλιστική κάλυψη επιχειρήσεων

Όπως με κάθε είδος ασφάλισης, υπάρχουν καλά, αξιόπιστα ασφαλιστήρια συμβόλαια επιχειρήσεων και όχι τόσο καλά. Κάθε εταιρεία, όσο μικρή κι αν είναι, θα πρέπει να έχει τα μέσα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε περίπτωση που μπορεί να συμβεί κάποια οικονομική κρίση. Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να βρεθείς να μηνυθείς ή αν κάποιος τραυματιστεί στην ιδιοκτησία σου ή κάποιος από τους υπαλλήλους σου μπέρδεψε κάτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για εσάς να συγκρίνετε τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να προσπαθήσετε να καταλάβετε ποια από αυτές προσφέρει όλη την κάλυψη που χρειάζεστε σε μια τιμή που θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Μην πηγαίνετε αυτόματα με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Υπάρχουν μερικές καλές μικρές, λιγότερο γνωστές εταιρείες που έχουν καλή οικονομική κατάσταση και μπορούν να παρέχουν σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών αξιόπιστες ασφαλιστικές συμφωνίες. Μπορείτε να λάβετε σχέδια προσαρμοσμένα για τον τύπο της επιχείρησης και του κλάδου σας και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, καθώς η ασφαλιστική εταιρεία είναι μικρότερη. Με την εξατομικευμένη υπηρεσία, ο πάροχος ενδέχεται να μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε οφέλη υποστήριξης, όπως διαβουλεύσεις για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και εκτιμήσεις κινδύνου.

Εάν έχετε ένα πραγματικό, φυσικό κατάστημα ή γραφείο, κάποιος μπορεί πάντα να πληγωθεί. Ακριβώς όπως η ασφάλιση σπιτιού, μπορεί επίσης να χρειαστείτε πλημμύρες, πυρκαγιές ή κάποια άλλη κάλυψη φυσικών καταστροφών. Μόνο ένας σωλήνας που έχει διαρροή θα μπορούσε να προκαλέσει αρκετή ζημιά στο νερό που θα μπορούσε να κοστίσει στην εταιρεία σας πολλά χρήματα. Οι καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες επιχειρήσεων προσφέρουν “Ασφαλιστήρια Ιδιοκτήτη Επιχείρησης” ή “BOP”, τα οποία συνδυάζουν την ασφάλιση περιουσίας, τη γενική ευθύνη και την ασφάλιση επιχειρηματικού εισοδήματος. Τουλάχιστον, κάθε εταιρεία θα θέλει αυτούς τους κύριους τύπους κάλυψης, οι οποίοι αποτελούν τη βάση μιας ολοκληρωμένης κατάστασης κάλυψης.

Το κόστος της ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η κατάσταση και το μέγεθος των εγκαταστάσεων, η βιομηχανία, η τοποθεσία κ.λπ. Εάν νοικιάσετε ένα μικρό γραφείο ή κτίριο, ελέγξτε και δείτε εάν το ακίνητο και οι υπηρεσίες σας καλύπτονται από την ασφάλεια του ιδιοκτήτη.

Ασφαλιστήρια που προσφέρονται από τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες

Πρέπει εσείς ή οι υπάλληλοί σας να κυκλοφορείτε πολύ για την επιχείρησή σας; Ίσως έχετε κάποιο είδος επιχείρησης παράδοσης φαγητού ή πρέπει να περιφέρεστε από σπίτι σε σπίτι για σκοπούς ακινήτων. Θα χρειαστείτε σίγουρα ένα εμπορικό συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου μόνο σε περίπτωση που βρεθείτε υπαίτιος εσείς ή κάποιος υπάλληλος.

Μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν ψωνίζετε για ασφάλιση επιχείρησης περιλαμβάνουν:

• Μειώσεις ποσοστών εάν η εταιρεία σας διαχειρίζεται ενεργά τους κινδύνους της

• Εξυπηρέτηση πελατών 24/7

• Χρήσιμοι πόροι ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων φόρουμ ή ιστολογίου, ζωντανής συνομιλίας κ.λπ…

• Δυνατότητα αναφοράς και διαχείρισης των αξιώσεων σας στο διαδίκτυο

• οι αξιώσεις αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και γρήγορα

Όλα αυτά είναι σημαντικά οφέλη που ο καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες προσφορά. Χρειάζεστε ένα μέρος για να ξεκινήσετε; Η Hiscox Insurance προσφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τις υπηρεσίες όχι μόνο σε επιχειρήσεις, αλλά και σε επιχειρηματίες. Μπορείτε πάντα να περιμένετε εξαιρετικές υπηρεσίες.

Σχολιάστε