Οδηγός προσφορών ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το συνδυασμό ασφαλιστηρίων συμβολαίων

Η ομαδοποίηση πολλαπλών ασφαλιστηρίων συμβολαίων με την ίδια εταιρεία είναι συνήθως ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων. Προσφέρουν χαμηλότερες τιμές και καλύτερες εκπτώσεις σε πιστούς πελάτες που έχουν ασφάλιση αυτοκινήτου και κατοικίας. Εάν ούτως ή άλλως χρειάζεστε και τα δύο ή σκέφτεστε να αλλάξετε από το τρέχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου ή/και σπιτιού, τότε ίσως να θέλετε να αρχίσετε να συγκρίνετε τις προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού για να δείτε πού μπορείτε να πάρετε την καλύτερη προσφορά πακέτου και για τους δύο .

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα να τα συνδυάσετε και τα δύο. Δεδομένου ότι τα σπίτια τείνουν να κοστίζουν περισσότερο από τα αυτοκίνητα, τότε η ομαδοποίηση έχει πολύ νόημα όταν η ασφάλιση κατοικίας θα ήταν συνήθως ακριβή και η ασφάλιση αυτοκινήτου θα ήταν συνήθως φθηνότερη. Εάν οι περιστάσεις σας δεν είναι “συνηθισμένες”, ωστόσο, και το αυτοκίνητό σας είναι ακριβό ή/και έχετε κακό ιστορικό οδήγησης και ζείτε σε μια περιοχή με υψηλά ποσοστά ασφάλισης αυτοκινήτου, τότε υπάρχει πιθανότητα να είναι το πιο ακριβό πολιτική. Σε αυτήν την περίπτωση, η πρώτη σας προτεραιότητα θα ήταν να εστιάσετε στην απόκτηση φθηνής ασφάλισης αυτοκινήτου και μπορεί να είναι ή να μην είναι ιδανικό να προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε και τα δύο.

Εάν δεν είστε σίγουροι, μιλήστε με τον ασφαλιστικό σας πράκτορα ή κάντε πρόσθετη έρευνα και αναζητήστε στο Διαδίκτυο προσφορές αυτοκινήτου και ασφάλισης καθώς και εκπτώσεις. Προσδιορίστε εάν θα ήταν φθηνότερο να υποβάλετε αίτηση για διαφορετικές πολιτικές με δύο διαφορετικές εταιρείες ή να παραμείνετε μόνο σε μία. Για άλλη μια φορά, λαμβάνετε πάντα υπόψη τις εκπτώσεις. Υπάρχουν πάντα τρόποι για εξοικονόμηση τόσο στην ασφάλεια αυτοκινήτου όσο και στην ασφάλιση σπιτιού. Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν εκπτώσεις εάν έχετε εγκαταστήσει επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αντικλεπτικές κλειδαριές στο όχημα και συστήματα συναγερμού στο σπίτι.

Προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού με έναν μόνο πάροχο

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα του να έχετε όλη την ασφάλισή σας με έναν μόνο πάροχο είναι το επίπεδο υπηρεσιών που μπορείτε να περιμένετε. Θα είναι πιο πιθανό να σας προσφέρουν κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών για να σας κρατήσουν ως πελάτη. Δεν είναι μυστικό ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες αφιερώνουν τον καλό χρόνο τους για να πραγματοποιήσουν πληρωμές, επιταχύνουν τη διαδικασία σε κάποιους όταν πρόκειται για αυτούς που θεωρούν ότι είναι οι πιο πιστοί πελάτες τους.

Το Διαδίκτυο έχει διευκολύνει τους καθημερινούς καταναλωτές να διεξάγουν έρευνα για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των εισφορών ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού. Απλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχει κάποια παραπληροφόρηση εκεί έξω και να διαβάζετε πάντα κριτικές για κάθε εταιρεία για να δείτε αν πρόκειται για απάτη.

Ενώ οι «μεγάλες» ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν τους περισσότερους ανθρώπους στη χώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές μικρότερες εταιρείες που αξίζει να εξεταστούν. Ένα από αυτά είναι το Esurance. Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες και είναι εύκολο να αποκτηθούν. Ρίξτε μια ματιά στο εισφορές ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού στην ασφάλεια για να μάθετε περισσότερα.

Σχολιάστε