Οδηγός φτηνών τιμών ασφάλισης αυτοκινήτου για την κατανόηση των επιλογών, των νόμων και των εκπτώσεων σας

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την τιμή του συμβολαίου ασφάλισης αυτοκινήτου σας: επενδύστε σε ένα ασφαλές, οικονομικό αυτοκίνητο, διατηρήστε καθαρό το ιστορικό οδήγησής σας, εγκαταστήστε αντικλεπτικές συσκευές, συνδυάστε πολιτικές, παρακολουθήστε μαθήματα αμυντικής οδήγησης κ.λπ. κάνετε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε καθαρό ιστορικό οδήγησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε φτηνές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στο διαδίκτυο.

Εάν στην πραγματικότητα δεν οδηγείτε πολύ ή πρέπει να πάτε πολύ μακριά από και προς τη δουλειά, τότε ίσως είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου βάσει χρήσης. Αυτός ο τύπος πολιτικής έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει ένα ασφάλιστρο με βάση τη συχνότητα που οδηγεί το άτομο και όχι το ποιος είναι. Όσο λιγότερο οδηγείτε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να εμπλακείτε σε ένα περιστατικό.

Να είστε πάντα έξυπνοι με την ασφαλιστική σας κάλυψη. Εάν το αυτοκίνητό σας αξίζει μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια ή τουλάχιστον λιγότερο από 4.000 $, ίσως να μην χρειάζεστε καν ολοκληρωμένη κάλυψη και κάλυψη σύγκρουσης στο συμβόλαιό σας. Αυτοί οι τύποι κάλυψης έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τη φυσική ακεραιότητα του αυτοκινήτου ή του φορτηγού σας, αλλά αν δεν αξίζει τόσο πολύ ούτως ή άλλως, μπορεί να σπαταλάτε χρήματα για κάλυψη που δεν χρειάζεστε.

Φτηνές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου στο Διαδίκτυο

Χάρη στο Διαδίκτυο, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να βρείτε φτηνές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να λάβετε πολλαπλές τιμές ταυτόχρονα από πολλές εταιρείες και να τις συγκρίνετε. Προσδιορίστε ποιο από αυτά προσφέρει το ακριβές είδος κάλυψης που χρειάζεστε σε μια τιμή που θα μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά. Επίσης, ελέγξτε και δείτε ποια εταιρεία προσφέρει εκπτώσεις για τις οποίες θα δικαιούστε. Κάθε εταιρεία θα πρέπει να έχει μια ενότητα “έκπτωση” στον ιστότοπό της για να την ελέγξετε.

Μια έκπτωση πολλαπλών συμβολαίων μπορεί να είναι κατάλληλη για εσάς εάν έχετε ήδη ασφάλεια κατοικίας. Η ασφάλιση του σπιτιού σας προσφέρει ένα πακέτο πακέτο που περιλαμβάνει επίσης ασφάλεια αυτοκινήτου; Ή αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την ασφάλιση του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας, σκεφτείτε να αναζητήσετε ένα νέο συμβόλαιο από διαφορετική εταιρεία όταν ψάχνετε για ασφάλεια αυτοκινήτου και συνδυάστε τα.

Μερικές φορές το πραγματικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας θα παίξει ρόλο στο εάν θα είστε σε θέση να λάβετε φτηνές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου. Εάν δυσκολεύεστε με την πίστωσή σας και έχετε χαμηλή βαθμολογία, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε όσο οικονομικά προσιτή ασφάλεια θα θέλατε. Ωστόσο, αυτή η πρακτική θεωρείται μεροληπτική σε ορισμένες πολιτείες, επομένως βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους νόμους στην περιοχή σας εάν πιστεύετε ότι υφίστανται διακρίσεις λόγω πιστωτικών ζητημάτων. Εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την πιστωτική σας κατάσταση και να καλύψετε τους λογαριασμούς σας ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν αυτό δεν σας εμποδίζει να πάρετε φθηνή ασφάλιση.

Λοιπόν πού μπορείτε να πάτε για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας φτηνές τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου? Ένα μέρος που πρέπει να εξετάσετε είναι το Esurance. Προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση και εκπτώσεις για ομαδοποίηση αυτοκινήτων + σπιτιού. Ακόμα κι αν χρειάζεστε απλώς ασφάλεια αυτοκινήτου, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε μια καλή συμφωνία. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εκπτώσεις Esurance για όλους τους τύπους οδηγών.

Σχολιάστε