Οικογενειακό Πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας της Φλόριντα – Πράγματα που θα σας βοηθήσουν να λάβετε καλύτερες τιμές

1. Εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος ασφάλισης υγείας σας, τότε εγγραφείτε σε ένα ομαδικό πρόγραμμα επιμερισμού εξόδων υγείας. Αυτή είναι μια κατάσταση όπου μια ομάδα ατόμων συνεργάζεται για να παρέχει στον εαυτό της ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Συνήθως συνδέονται με μεγάλους οργανισμούς όπως εκκλησίες. Οι κανόνες και οι τύποι κάλυψης διαφέρουν από ομάδα σε ομάδα.

Μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε τέτοιες ομάδες, να μάθετε τι προσφέρουν και να δείτε αν ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες. Θα πληρώσετε πολύ λιγότερα για ασφάλιση υγείας εάν αποκτήσετε μια στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε.

2. Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για το Medicaid εάν πραγματικά δυσκολεύεστε να πληρώσετε για την κάλυψη. Οι κανόνες επιλεξιμότητας διαφέρουν από πολιτεία σε πολιτεία. Αλλά ο βασικός κανόνας είναι ότι πρέπει να είστε χαμηλού εισοδήματος. Μπορείτε ακόμα να πληροίτε τις προϋποθέσεις, ακόμα κι αν εργάζεστε.

Θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κόστους ασφάλισης υγείας σας, εάν εσείς ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας πληροίτε τις προϋποθέσεις. Μάθετε λοιπόν από το πρόγραμμα Medicaid της πολιτείας σας εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

3. Ένας σίγουρος τρόπος για να πληρώσετε λιγότερα στην οικογένειά σας Πρόγραμμα ασφάλισης υγείας στη Φλόριντα…

Θα εξοικονομήσετε πολλά εάν ψωνίσετε επισκεπτόμενοι ιστότοπους προσφορών και κάνοντας λεπτομερή σύγκριση. Η λήψη και η σύγκριση προσφορών από τουλάχιστον τρεις ιστότοπους προσφορών αυξάνουν τις πιθανότητες να κάνετε περισσότερες οικονομίες.

Ο απλός λόγος για αυτό είναι ότι θα λάβετε μεγαλύτερο αριθμό προσφορών από ένα ευρύτερο φάσμα ασφαλιστικών εταιρειών. Αυτό σας παρέχει μια ευρύτερη βάση για να κάνετε καλύτερες συγκρίσεις αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές σας να πάρετε περισσότερα με λιγότερα.

Σχολιάστε