Οι προσφορές προοδευτικής ασφάλισης για ποδήλατα και τροχόσπιτα βελτιώνονται

Υπάρχουν αλλαγές από την ασφαλιστική εταιρεία Progressive με στόχο την προσφορά ακόμη πιο ανταγωνιστικών τιμών για πολιτικές μοτοσικλετών και οχημάτων αναψυχής. Η επιτυχημένη στρατηγική τιμολόγησης της Εταιρείας που προωθεί την εξοικονόμηση και την ευελιξία για την προσωπική ασφάλιση αυτοκινήτου θα χρησιμοποιηθεί για ποδήλατα, σκάφη και RV. Φυσικά, οι ακριβείς λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο καθορίζονται οι τιμές για οποιοδήποτε συμβόλαιο είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά η Progressive προσπαθεί να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές σε όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από το πώς επιλέγουν να αγοράσουν ασφάλιση. Πρόσφατα όταν ρωτήθηκε “Γιατί τώρα για μοτοσυκλέτες και οχήματα αναψυχής;” η απάντηση ήταν “Η Progressive πάντα τιμολογούσε τις πολιτικές μας με βάση το κόστος μας. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει αποκλίνοντα κόστη ζημιών μεταξύ των καναλιών και οι τιμές μας θα αντικατοπτρίζουν τώρα αυτές τις διαφορές κόστους. Στόχος μας είναι να πουλήσουμε την πιο ακριβή (ανταγωνιστικά ) ασφάλιση σκαφών, μοτοσικλετών και RV με τιμές πότε, πού και πώς θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες.”

Η Progressive ενθαρρύνει τους καταναλωτές να αγοράζουν τα προϊόντα τους όπως θέλουν. Προσφορές προοδευτικής ασφάλισης online, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως, είτε απευθείας από την εταιρεία είτε μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της Progressive, είναι εύκολο να ληφθούν. Ο πιο έξυπνος αγοραστής, αναζητώντας την καλύτερη αξία, θα συγκρίνει προσφορές από περισσότερες από μία εταιρείες και μέσω περισσότερων από ενός καναλιών διανομής. Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν ότι τα ποσοστά είναι αυτόματα υψηλότερα από έναν ανεξάρτητο αντιπρόσωπο λόγω των προμηθειών πωλήσεων, αλλά αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Η εξυπηρέτηση πελατών, το μάρκετινγκ και άλλες εργασίες που εκτελούνται από τον αντιπρόσωπο αντικαθιστούν την εργασία που γίνεται από τους υπαλλήλους της εταιρείας και αυτό μειώνει το κόστος. Η Progressive λαμβάνει τα πάντα υπόψη και τις τιμές αναλόγως, χωρίς κυρώσεις για το πώς, πότε και πού αγοράζει ένας καταναλωτής ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και αυτό διατηρεί τις τιμές πολύ ανταγωνιστικές. Τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και αξιώσεων είναι τα ίδια για όλους.

Η Progressive πάντα εφευρίσκει τρόπους για να διατηρεί τις τιμές χαμηλές και να βελτιώνει την εμπειρία των πελατών της. Μερικά από τα πιο γνωστά που χρησιμοποιούνται για προσωπικές πολιτικές αυτοκινήτων, όπως το στιγμιότυπο, το εργαλείο ελέγχου τιμών και η εμφάνιση των τιμών των ανταγωνιστών, είναι “αιχμής” και πολύ φιλικά προς τον καταναλωτή. Οι λάτρεις των οχημάτων μπορεί να θέλουν να λάβουν μια προσφορά αυτή τη στιγμή για ασφάλιση στο ειδικό «μωρό» τους και να μείνουν συντονισμένοι για πολλές ακόμη θετικές αλλαγές που είναι βέβαιο ότι θα έρθουν από την Progressive. Αναμφίβολα κάποιες αλλαγές θα έρθουν με πολλές φανφάρες και διαφημίσεις, ενώ άλλες όχι. Λάβετε υπόψη ότι οι εξουσιοδοτημένοι πράκτορες της Progressive μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμη πηγή πληροφοριών και ενδέχεται να μπορούν να σας αναφέρουν τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Οι ανεξάρτητοι πράκτορες προσφέρουν συνήθως την Progressive με ενθουσιασμό, αλλά έχουν επίσης την ευελιξία να κάνουν προσφορές και να κάνουν ασφάλιση σε διάφορες εταιρείες.

Σχολιάστε