Ονόματα για τα εξωτικά σας κατοικίδια

Όποιος έχει ένα εξωτικό κατοικίδιο γνωρίζει ότι τα παραδοσιακά ονόματα όπως το Spot ή το Fluffy δεν φαίνονται να ταιριάζουν. Λοιπόν, πού πηγαίνετε για καλές ιδέες για ονόματα κατοικίδιων ζώων; Ορισμένοι ιδιοκτήτες εξωτικών κατοικίδιων ξεκινούν περιορίζοντας το στον συγκεκριμένο τύπο ή ράτσα του εξωτικού τους κατοικίδιου και πηγαίνουν από εκεί. Εάν το εξωτικό σας κατοικίδιο είναι από μια συγκεκριμένη απομακρυσμένη περιοχή του κόσμου, θα ήταν ωραίο να του δώσετε ένα όνομα που να αντικατοπτρίζει αυτό. Ανάλογα με την καταγωγή του κατοικίδιου ζώου σας, υπάρχουν πολλές περιοχές του κόσμου που μπορούν να αντικατοπτρίζουν μοναδικά και δημιουργικά ονόματα που θα βοηθήσουν τους άλλους να ταυτιστούν με το κατοικίδιό σας και να ξέρουν από πού προήλθε.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες εξωτικών κατοικίδιων δίνουν στα κατοικίδιά τους ονόματα που είναι συγκεκριμένα για το φυσικό περιβάλλον ή τον βιότοπο από τον οποίο προήλθαν αρχικά. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωραίο αν το εξωτικό σας κατοικίδιο προέρχεται από μια τροπική ή άλλη ενδιαφέρουσα τοποθεσία που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε το κατοικίδιο ζώο σας από ένα στοιχείο που βρίσκεται στο φυσικό τους περιβάλλον. Υπάρχουν πολλές ιδέες για εξωτικά ονόματα κατοικίδιων αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και να σκεφτείτε.

Άλλες δημοφιλείς ιδέες προέρχονται από το να ονομάσετε το εξωτικό κατοικίδιό σας με το όνομα μιας σημαντικής ιστορικής φιγούρας που θαυμάζετε ή ενός ήρωα της παιδικής ηλικίας που πάντα αναζητούσατε. Μερικοί επιλέγουν επίσης αγαπημένα μέρη διακοπών ή χόμπι που τους θυμίζουν ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους. Τα εξωτικά κατοικίδια αξίζουν εξωτικά ονόματα κατοικίδιων και πραγματικά ο μόνος περιορισμός στο πώς μπορείτε να ονομάσετε το κατοικίδιο ζώο σας είναι τα όρια της δημιουργικότητας και της φαντασίας σας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ονομάσετε το εξωτικό σας κατοικίδιο, υπάρχουν πόροι στο διαδίκτυο που μπορείτε να ελέγξετε ή μπορείτε επίσης να πάρετε ένα βιβλίο για τον τύπο του εξωτικού κατοικίδιου ζώου σας για να σας βοηθήσουν να πάρετε μερικές ιδέες. Το κατάστημα κατοικίδιων από όπου αγοράσατε το εξωτικό σας κατοικίδιο μπορεί επίσης να έχει μερικές καλές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την ονομασία του κατοικίδιου ζώου σας.

Βεβαιωθείτε ότι ό,τι κι αν επιλέξετε για το όνομα, το βασίζετε στο αν το κατοικίδιο είναι εκπαιδευτικό ή όχι. Εάν πρόκειται για κατοικίδιο που μπορεί να εκπαιδευτεί, θέλετε να περιορίσετε τις συλλαβές στο όνομα μόνο σε μία ή δύο. Εκτός αυτού και το κατοικίδιο μπορεί να μπερδευτεί προσπαθώντας να μάθει εντολές και να έχει προβλήματα να ξεχωρίσει τη διαφορά από το όνομά του και άλλες λέξεις. Εάν το κατοικίδιό σας δεν είναι κατοικίδιο που μπορεί να εκπαιδευτεί, τότε οι επιλογές είναι ορθάνοιχτες.

Βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με το όνομα που δίνετε στο κατοικίδιό σας και νιώθετε καλά που θα το χρησιμοποιείτε για τα επόμενα χρόνια. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν ανόητα ονόματα που είναι αστεία στην αρχή, αλλά όταν πρόκειται να πουν στους ανθρώπους ποιο είναι το όνομα του εξωτικού κατοικίδιου ζώου τους, τείνουν να ντρέπονται λίγο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σκεφτεί αρκετά την ονομασία του εξωτικού κατοικίδιου ζώου σας και επιλέξτε ένα όνομα που του ταιριάζει αποκλειστικά. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι το να ονομάσουν το εξωτικό κατοικίδιο κάτι σχετικό με τη φυλή τους βοηθά άλλους ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το κατοικίδιο να ταυτιστούν καλύτερα μαζί τους και να ξέρουν από πού προέρχονται.

Σχολιάστε