Οφέλη της ημερήσιας φροντίδας κατοικίδιων ζώων

Ομολογουμένως, η ημερήσια φροντίδα κατοικίδιων ζώων μπορεί να κοστίσει μια αρκετά δεκάρα με ημερήσιες χρεώσεις που κυμαίνονται από $8 έως $35 ανάλογα με τον τύπο του παρόχου. Αλλά όταν ληφθούν υπόψη τα οφέλη των εγκαταστάσεων ημερήσιας φροντίδας για κατοικίδια, κάθε δολάριο που δαπανάται για την υγεία, την ευτυχία και την ευημερία των κατοικίδιων ζώων αξίζει τον κόπο. Πράγματι, ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης ημερήσιας φροντίδας κατοικίδιων γίνεται σύμμαχος τόσο του κατοικίδιου όσο και του ιδιοκτήτη του.

Από την άποψη των κατοικίδιων ζώων όπως οι γάτες και οι σκύλοι, η παραμονή τους στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας κατοικίδιων ζώων παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:

Κοινωνικοποίηση

Τα σκυλιά είναι κοινωνικά ζώα λόγω της ιεραρχίας τους τόσο σε άγρια ​​όσο και σε οικόσιτα περιβάλλοντα. Χωρίς ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, ειδικά με το δικό τους είδος, τα σκυλιά είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν ψυχολογικά ζητήματα όπως υπερβολικό γάβγισμα, ακατάλληλα άλματα και αχαρακτήριστη επιθετικότητα, μεταξύ άλλων. Στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας σκυλιών, τα σκυλιά έχουν πολλές ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθούν με το δικό τους είδος σε ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον. Επιπλέον, το προσωπικό θα παρέχει στους θαλάμους του τα κατάλληλα παιχνίδια, θα ορίζει χρονοδιαγράμματα για το παιχνίδι και θα παίζει πραγματικά με τα σκυλιά. Αυτό σημαίνει ότι τα κατοικίδιά σας θα απολαμβάνουν τα οφέλη τόσο της κυνικής όσο και της ανθρώπινης κοινωνικοποίησης.

Ασκηση

Τα σκυλιά χρειάζονται επαρκή άσκηση για να διατηρήσουν το μυαλό και το σώμα τους όσο το δυνατόν πιο υγιή. Το να είστε εγκλωβισμένοι μέσα στο σπίτι σίγουρα δεν είναι τρόπος να απολαύσετε την άσκηση για τα κατοικίδια ζώα σας. Η λύση: Τακτική παρακολούθηση σε ημερήσιο κέντρο κατοικίδιων ζώων. Τα μέλη του προσωπικού είναι καλά εκπαιδευμένα ώστε να παρέχουν στους θαλάμους τους τον σωστό τύπο άσκησης για τη σωστή περίοδο στις κατάλληλες συνθήκες. Για παράδειγμα, ένα τεριέ της Βοστώνης έχει χαμηλή ζήτηση για άσκηση, ενώ ένας αυστραλιανός σκύλος απαιτεί έντονη άσκηση για να είναι σε άριστη φόρμα.

Διατροφή

Στους σκύλους παρέχεται επίσης η σωστή διατροφή για τις συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες τους, οι εν λόγω προδιαγραφές παρέχονται από τους ιδιοκτήτες τους. Τα μέλη του προσωπικού θα παρέχουν τα φάρμακα, εάν απαιτείται, σύμφωνα με τις οδηγίες των ιδιοκτητών. Φυσικά, δεν επωφελούνται μόνο τα σκυλιά από τα κέντρα ημερήσιας φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Ως ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, θα απολαμβάνετε την ησυχία σας γνωρίζοντας ότι τα κατοικίδιά σας είναι ασφαλή και αβλαβή στα χέρια των μελών του προσωπικού. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να εκτελέσετε θελήματα, να αναφέρεστε στο γραφείο και να εκτελέσετε άλλες εργασίες που μπορεί να αναβάλλατε εν αναμονή ενός αξιόπιστου pet sitter.

Με τέτοια οφέλη, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια επιχείρηση ημερήσιας φροντίδας κατοικίδιων είναι ένα καλό επιχειρηματικό μοντέλο στις μέρες μας. Απλά να έχετε κατά νου ότι δεν είναι κάθε σκύλος ή γάτα κατάλληλος για παιδική φροντίδα ζώων. Φροντίστε να δώσετε στα κατοικίδιά σας επαρκή χρόνο για να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και στη συνέχεια να παρατηρήσετε εάν είναι πράγματι υγιές, χαρούμενο και ασφαλές στο κέντρο. Το κόλπο είναι να επιλέξετε το καλύτερο κέντρο για τις ανάγκες των κατοικίδιων σας, γι’ αυτό αναζητήστε καθαρά περιβάλλοντα, ικανό προσωπικό και έγκυρες άδειες.

Σχολιάστε