Ο εύκολος τρόπος για φθηνή ασφάλιση γάτας

Ανεξάρτητα από το πού αναζητάτε φθηνή ασφάλεια για γάτες, είναι σημαντικό να συλλέγετε πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να αγοράσετε. Όπως με οτιδήποτε άλλο αγοράζετε, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνετε τη λάθος επιλογή επιλέγοντας μια φθηνή ασφάλεια για γάτες που δεν θα καλύψει τους υψηλούς λογαριασμούς που μπορεί να έρθουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχουν ορισμένες ερωτήσεις που θα θέλετε να κάνετε όταν ψάχνετε για τη σωστή φθηνή ασφάλεια για γάτες. Η πρώτη ερώτηση που θα θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας είναι πόσο σταθερή είναι η εταιρεία; Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που υπάρχουν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Θα θέλετε να δείτε ότι η εταιρεία είναι σταθερή επειδή δεν θέλετε να πληρώνετε πιστά τα ασφάλιστρα για να διαπιστώσετε ότι η εταιρεία έπαψε να λειτουργεί λίγο μετά την υποβολή της πρώτης σας αξίωσης.

Ποιες προϋποθέσεις καλύπτονται; Ορισμένες εταιρείες δεν καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις, επομένως είναι καλύτερο να ρωτήσετε ποιες συνθήκες που σχετίζονται με τη φυλή ή την υγεία δεν καλύπτονται. Μια άλλη καλή ερώτηση παρακολούθησης είναι να ρωτήσετε για παθήσεις που σχετίζονται με την ηλικία που μπορεί να ισχύουν. Μερικές φτηνές ασφαλιστικές εταιρείες για γάτες μπορεί να καλύπτουν και άλλες όχι. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι ότι ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες θα θεωρήσουν ότι αυτή είναι μια φροντίδα ρουτίνας, ώστε να μην καλύπτεται από το συμβόλαιο. Αυτό μπορεί προφανώς να διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία εάν αυτό μπορεί να καλύπτεται.

Είναι επίσης σημαντικό να ρωτήσετε εάν καλύπτονται όλοι οι κτηνίατροι. Με ορισμένες εταιρείες που παρέχουν φθηνή ασφάλιση για γάτες, μόνο ορισμένοι κτηνίατροι μπορούν να επισκέπτονται. Άλλοι επιτρέπουν τη χρήση όλων των κτηνιάτρων. Αυτό προφανώς θα διαφέρει ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία.

Το τελευταίο ερώτημα που θα εξετάσει αυτό το άρθρο είναι τι είδους ετήσιο ανώτατο όριο υπάρχει στα οφέλη. Όπως με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, υπάρχει ένα μέγιστο ποσό που μπορεί να δαπανήσει η ασφαλιστική εταιρεία και θα θέλετε να δείτε τι είναι αυτό. Πολλές εταιρείες θα θέσουν ένα όριο περίπου 20.000 $ και θα θέλετε να το ελέγξετε.

Αυτές είναι διαφορετικές αρχικές ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείτε όταν συγκρίνετε παρόμοιες ασφαλιστικές εταιρείες για χρήση. Αυτό είναι το συναρπαστικό για τη φθηνή ασφάλιση γάτας είναι ότι δεν είστε συνδεδεμένοι με ορισμένες εταιρείες αλλά μάλλον έχετε την ανοιχτή αγορά στην οποία μπορείτε να βάλετε εταιρείες να ανταγωνίζονται για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος σας.

Σχολιάστε