Παρένθετη μητρότητα – Μια ιδιωτική διευθέτηση έναντι μιας διευκόλυνσης της υπηρεσίας

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και στις δύο πλευρές αυτού του επιχειρήματος. Με την ιδιωτική διευθέτηση, θα χρειαστεί πρώτα απ’ όλα να βρείτε την παρένθετη μητέρα σας. Αυτό είναι συνήθως πολύ πιο εύκολο να γίνει μέσω ενός πρακτορείου, καθώς όλες οι παρένθετες μητέρες θα έχουν υποβληθεί σε έλεγχο και θα έχουν περάσει από έναν ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας. Επίσης, όλες οι παρένθετες μητέρες με πρακτορείο θα έχουν υποβληθεί σε ψυχολογικούς ελέγχους για να εγγυηθούν το γεγονός ότι θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα πολύ έντονα συναισθήματα που θα κυνηγούν γύρω από το σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εκτός, φυσικά, αν η παρένθετη μητέρα σας είναι συγγενής ή στενός φίλος της οικογένειας, οπότε φαίνεται να είναι πολύ πιο εύκολο. Η ηθική, ο ηθικός κώδικας και τα συναισθήματα θα εξακολουθούν να είναι μεγάλα σε όλους τους κόσμους των ενδιαφερόμενων μερών. Επομένως, θα ήταν συνετό να συμπεριλάβουμε δικηγόρο και νομικές συμβάσεις, ώστε όλοι να γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται και τι αναμένεται από αυτούς. Στις περισσότερες χώρες και πολιτείες, νομικές και δεσμευτικές συμβάσεις που έχουν συνταχθεί από δικηγόρους, απαιτούνται ούτως ή άλλως από τους γονείς. Καθώς θα πρέπει να υιοθετήσουν νόμιμα το παιδί τα πάντα, θα πρέπει να γραφτούν ξεκάθαρα και νόμιμα για τη γέννηση και πώς προέκυψε. Πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι γιατροί και οι νοσοκόμες θα πρέπει να γνωρίζουν γιατί υπάρχουν δύο γυναίκες, η μία έγκυος, η άλλη όχι, και πολύ συχνά δύο πατέρες που ενδιαφέρονται τόσο πολύ για αυτό το ένα παιδί. Εάν έχετε περάσει από ένα πρακτορείο, θα είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει για το τι πρέπει να κάνετε και να πείτε σε αυτήν την περίπτωση.

Εάν διευθετείτε τις ρυθμίσεις παρένθετης μητρότητας ιδιωτικά, τότε ναι, αλλά εάν συμβεί κάτι απροσδόκητο και δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα, υπάρχει εύλογη πιθανότητα να καταλήξετε να εύχεστε να είχατε πάει στο πρακτορείο.

Τα πρακτορεία έχουν εκπαιδευμένους επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν με όλα τα διαφορετικά ζητήματα που σχετίζονται με την παρένθετη μητρότητα. Από τη συναισθηματική αίσθηση όλων των μερών, η πλειονότητα των πρακτορείων θα έχει συμβούλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα συναισθήματα που μπορεί να έχετε. Επίσης, τα νομικά ζητήματα, αυτό μπορεί να είναι κάτι σαν ναρκοπέδιο για τους γονείς για να είναι και η πρώτη φορά υποκατάστατο και όλες οι υπηρεσίες θα έχουν δικηγόρους και νομικούς συμβούλους για να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα.

Επιπλέον, θα υπάρξουν απαιτήσεις από τους προβλεπόμενους γονείς και την παρένθετη μητέρα, τόσο για το τι πρέπει να κάνει η παρένθετη μητέρα όσο είναι έγκυος όσο και όταν γεννηθεί το παιδί. Πόση επαφή θα επιτρέπεται να έχει η παρένθετη μητέρα με το παιδί μετά τον τοκετό, εάν υπάρχει, και εάν επιθυμεί η παρένθετη μητέρα. Τι κάνει η παρένθετη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όχι μόνο θέματα υγείας αλλά και επιλογές τρόπου ζωής. Πολύ συχνά αυτά τα ζητήματα, όταν συζητούνται μόνο μεταξύ των γονέων που προορίζονται και της παρένθετης μητέρας, μπορεί πολύ συχνά να οδηγήσουν σε παρεξήγηση και διαφωνίες. Εάν εμπλέκεται μια αντιπροσωπεία ή ένας δικηγόρος, το τρίτο μέρος μπορεί πολύ συχνά να αποφύγει τυχόν παρεξηγήσεις από την πλευρά του, δεν εμπλέκεται το συναίσθημα.

Πολύ συχνά, είναι σκόπιμο, με τα υψηλά συναισθήματα που μπορεί να σηκώσουν το πολύ άσχημο κεφάλι τους κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η πλειονότητα των προβλεπόμενων γονέων και των παρένθετων μητέρων να περάσουν από μια αντιπροσωπεία. Όπως με όλα τα πράγματα όμως, η απόφαση είναι τελικά δική σας και μόνο δική σας.

Σχολιάστε